Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי סוללה למחשב נייד מדיל אקסטרים, הגיע לי בטעות מוצר אחר שעולה 4$.

אני כרגע ב"פינג פונג" מול שירות הלקוחות שלהם. שלחתי להם את הקבלה+תמונות.

בקבלה מופיע מוצר אחר למרות שבוצע חיוב מלא בפייפאל על המוצר שרכשתי (40$).

הם ביקשו לבדוק, חזרו אחרי שבוע, וביקשו שוב תמונות ואת סיפור המעשה.

שלחתי שוב, כולל צילומי מסך מהחיוב פייפאל.

לפני כמה רגעים הם ביקשו ממני לחזור אליהם בעוד שבועיים (!).

מה עושים איתם? יש למישהו מושג?

פורסם

דיספיוט בפייפאל יגרום להם לזוז יותר מהר משבועיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
דיספיוט בפייפאל יגרום להם לזוז יותר מהר משבועיים.

דיספיוט? למרות שההורדה כבר נעשתה מחשבון הבנק בהורדה של כרטיס האשראי?

האם יהיו לי בעיות עם DX לאחר הדיספיוט?

שירות הלקוחות של DX פשוט שיגעו אותי.

פורסם

פייפאל יפנו אליהם ויבקשו הסברים, אם הם לא יניחו את הדעת, הם יזכו את חשבון הפייפאל שלך, ומשם תוכל למשוך את הכסף, או לשלם אותו למישהו אחר בפעם הבאה שתעשה קניות ברשת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הפינג פונג שהם עושים לך נועד למשוך את הזמן.

דספיוט אפשר לפתוח תוך 60 יום מרכישה ואח"כ הלך הכסף.

מניסיון עם DX, ששלחו לי מוצר שלא קשור למפרט והתשובות של שירות הלקוחות היו בסיגנון "קרא שוב את ההוראות, אנו משוכנעים שהמוצר מתאים", לפיפאל כושר שיכנוע כמעט מאגי על שירות הלקוחות של DX בפרט ועל מוכרים ברשת בכלל:wink:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

דילאקסטרים אינם נוכל סיני באיביי.

שירות הלקוחות שלהם אמנם סיני אופייני, אבל בסבלנות ונחישות תקבל את המוצר הנכון או את כספך בחזרה.

:turn-l:
פורסם

הרבה יותר קל להגיש דיספיוט, לתת לפייפאל לשבור את הראש ולסגור את העניין כשקיבלת בחזרה את הכסף.

למה זה התפקיד שלך לשבור איתם את הראש?

ברגע שהם לא הגיעו איתו לעמק השווה אחרי שהוא עשה מאמץ להוכיח להם שקרתה טעות, זה לגיטימי להעביר הלאה לפייפאל בעיני.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
דילאקסטרים אינם נוכל סיני באיביי.

שירות הלקוחות שלהם אמנם סיני אופייני, אבל בסבלנות ונחישות תקבל את המוצר הנכון או את כספך בחזרה.

+ 1 לתגובה הנהדרת הזאת. זו התגובה הכי טובה שקיבלת.

לDX יש שרות לקוחות שהם לוקחים ברצינות מאוד גדולה. אלא מה? הסינים זורמים בקצב משלהם. ובהשוואה למערב, הם איטיים להחריד. לוקח להם כ48 שעות בכלל להגיב לפניה לשרות הלקוחות והרבה יותר מכך לערוך בירורים. מבחינתם, שבועיים זה זמן סביר בהחלט לעריכת בירורים.

כל עוד יש לך זמן לפתוח דיספיוט בפייפאל, תתאזר בסבלנות ותנהל את הדברים מול DX.

אם לא נותר הרבה זמן, תציין בפניות אליהם שאתה מצפה לפתרון בתוך X זמן ואם זה לא יקרה, אתה תיאלץ להעביר את זה לדיספיוט {שניכם לא תרצו בזה באמת}.

אל תמהר לפתוח דיספיוט בפייפאל, זה לא יזרז שום דבר. אדרבא, ברגע שתפתח דיספיוט. הכל יתנהל אפילו יותר לאט. DX יבקשו (וגם יקבלו) זמן לבירורים בכדי להחזיר תשובות והדברים עשויים לקחת הרבה יותר זמן.

אם אתה מתנהל מולם, יש להם הרבה יותר מוטיבציה לשמר אותך כלקוח מרוצה, לתקן את הדרוש תיקון ואולי אף לפצות אותך.

אגב, פתיחת דיספיוט מהירה בפייפאל לא תתקבל באוירה אוהדת גם אצלם. ברגע שהסינים יגידו להם שהלקוח סירב להמתין לבירור עיניינו, זה כבר יוריד לך נקודות זכות רבות בפייפאל והם עשויים להגיד לך להמתין לבירור של DX {שלא ימהרו לעשות כלום כל עוד הדיספיוט פתוח}. אז להמשיך מול DX ולהתאזר בסבלנות תהיה הדרך היעילה ביותר בלית ברירה.

פורסם

שלא יובן שאני ממליץ לרוץ לדספיוט...

אני פתחתי דספיוט ביום ה 58 לרכישה אחרי ששלושת התגובות האחרונות שלהם חזרו על עצמן מילה במילה גם אחרי שהודעתי בנימוס שאני לא מעוניין בכך אבל אאלץ לפנות לפייפאל.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני מאמין בלפתוח בדיספיוט כל פעם שיש בעיה עם משהו שפיפאל קשור אליו.

ככה כל ההתכתבות בינך לבין נותן השירות תהיה שמורה אצל פיפאל למקרה ויהיה צריך לתת להם להכריע.

אגב, focalprice שלחו לי פעם את הדברים הלא נכונים, אחרי שהם לא הזיזו את התחת שלהם מספיק פיפאל פסקו לטובתי. כשנה אחרי זה ביצעתי שתי הזמנות מהם שוב ולא היו שום בעיות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מצטרף, מבחינתי פייפאל זה כמו העו"ד שלי מול המוכר במקרה שיש גם סיכוי קטן שתיווצר בעייה ואנזק.

ברגע שהמוכר לא פתר את הבעייה בסבב המיילים הראשון, פייפאל ידאגו לפתור אותה בשבילי- אני כלקוח לא צריך לעשות מאמצים נלאים ובלתי נגמרים כדי להוכיח טעות בסיסית שהם עשו, אני אמור להציג הוכחה מספקת ולקבל שירות ראוי.

כל עוד שזה לא קורה באופן הזה, למה שלא אפנה לפייפאל?

בנוסף, יש את התועלת מהכיוון שציינת - ברגע שכל ההתכתבות מתועדת גם בפייפאל המוכר לא יכול להתכחש אחרכך לשום דבר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...