Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין רמקולים ברכב, פיג'ו 306, יש כבר הכנה ל6.5" מקידמה בדלתות ומאחורה יש פתחים ל6X9.

מהמלצות בפורום, הגעתי למסקנה ששני הסטים הבאים אמורים להיות בחירה טובה בתקציב מוגבל.

ברכב כבר קיים רדיו דיסק, אין מגבר ואני לא מעוניין להתקין מגבר.

השאלה שלי היא כזו, האם אפשר לחבר לרדיו דיסק (Sony CDX-GT310) קומפוננט קדמי כזה עם רמקולים אחוריים כאלה

ללא מגבר? הקומפוננט הרי מורכב ממיד + טווטרים, איך זה מתחבר ליציאות של הרדיו דיסק?

פורסם

בקומפוננט, יחד עם הוופר והטוויטרים, מגיעים גם קרוסים.

הוופר והטוויטר מתחברים שניהם לקרוס, והקרוס מתחבר למערכת.

תחשוב על זה כעל מפצל מתוחכם שעל הדרך גם מתאים את האות בהתאם לסוג הרמקול. (גבוהים לטוויטרים, מתחת לזה לוופר)

פורסם

תודה על התשובה המהירה!

אז רק כדי לוודא ב-100%, בעיקרון לא אמורה להיות שום בעיה עם חיבור של שני הסטים שציינתי ישירות למערכת, נכון?

פורסם

ממ לא אמורה להיות.

מחוברים אצלי זוג 6x9 דומים, נשמעים לא רע בכלל כל עוד אני לא מגזים בווליום.

מקסימום אם יהיה לך עוד שאלות במהלך ההתקנה, תרגיש חופשי לשאול.

פורסם

לא תמיד נמכרים עם הסט קרוסים ולא רואים שם בתמונה אז עדיף שתברר קודם.

חוץ מזה במחיר די קרוב הייתי ממליץ לך ללכת כבר על המוראל טמפו גם קומפוננט וגם 6*9.

פורסם

אתה מתכוון לאלה: http://www.pompa.co.il/pl_product~TEMPOSET~186~0.htm ?

זה זוג מורל טמפו 6 + טמפו קואקס ב1050?

זה הבדל של 370 שקל מהמחיר של זוג הסטים של JBL.

האם ההבדל באיכות השמע ביניהם באמת שווה את ההפרש במחיר, בעיקר כשמדובר על מערכת שלא הולכת להיות מחוברת למגבר?

פורסם

לא שמעתי את הjbl אבל אני יכול להגיד לך שלמחיר של הטמפו הם שווים כל שקל ואפילו יותר, ותחשוב גם אם יום אחד כן תרצה בסוף להוסיף מגבר אז בכלל זכית.

נראה לי שאפשר להשיג אותם גם ביותר זול מהדיל הזה, תנסה לחפש עוד.

פורסם

לשאלותיך - ודאי שאפשר לחבר גם את הקומפוננט וגם את ה6X9 ישירות לHU.

לך על הקומפוננט של JBL.. א' הוא מגיע עם קרוסים (בוודאות כי -) ב' הוא מחובר אצלי ישירות לרדיודיסק ושומעים נפלא :wink:

יתרון של הקומפוננטים של JBL שהם מסוגלים לעבוד בהתנגדות של 4HOMS כמו המגברים הפנמיים של הרדיודיסקים..

תשקיע בחיבורים טובים עם הלחמות ואני מבטיח לך שזה יפתיע גם אותך..

תעדכן.

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

מצטרף להמלצה על הטמפו, תאמין לי הם שווים כול שקל לעומת כול סט אחר באותו טווח מחירים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תודה על ההמלצות, בסוף הזמנתי את הטמפו 6 + טמפו קואקס.

נראה איך זה יישמע אחרי ההתקנה. (בכל מקרה יהיה יותר טוב משום דבר :p)

פורסם

תתחדש, בחירה מעולה !!

רק אל תשכח לא להגביר יותר מדי על ההתחלה- תיתן לרמקולים "להתחמם" קצת ( מספר שעות של נגינה בעוצמה נמוכה יחסית ), ואז תגביר לעוצמות גבוהות.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...