Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב דיזל אמין שיהיה יחסית חסכוני (200 ק"מ ביום) אבל הפרט הכי חשוב שיהיה די מרווח, אני בחור גדול למדי ואחרי שהייתה לי פולו - ופריצת דיסק ממנה (202 ס"מ גובה) אני צריך איזה קרנף.

התקציב הוא נמוך עד 18K ובבקשה לא אוקטביה כי אני גר בבאר שבע ואחרי יומיים היא תעלם לי

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

פורסם

פאסאט TDI?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מחפש...קשה מאוד למצוא קמ"ז' נמוך...איך היא בכללי מחירי אחזקה שלה ונוחות נסיעה?

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

פורסם

אני אישית לא מכיר, אבל בכל פעם שנתקלתי במוסך\בעל מקצוע אז שאלו אותי אם הקסארה שלי היא דיזל, ושיבחו מאוד אותה.

אז אני ממליץ לבדוק :-P

אצלי היא בנזין אז אני לא יודע לגבי מנוע, אבל הנוחות מצוינת, אני מבסוט. :-P

פורסם

אולי תנסה לחפש סופרב מהשנים 2003-2008

שלדה של פאסאט B5 מאורכת.

עם קצת סבלנות תוכל למצוא אחת שמורה עם ק"מ הגיוני אני מאמין.

יחד עם זאת,אני לא יודע מה הסחירות שלה אצל גנבי הרכב..

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

בד"כ במכוניות במחיר כזה יש מנוע שכבר עייף , חפש מכונית רנו מגאן דיזל זולה עם מנוע די מוצלח.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

שכח מהתגובה שלי.(לא שמתי לב לתקציב)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
בד"כ במכוניות במחיר כזה יש מנוע שכבר עייף , חפש מכונית רנו מגאן דיזל זולה עם מנוע די מוצלח.

מצאתי אופל אסטרה DTI 2001 עם 180K מה אתה אומר על זה??

דורשים 16K בערך ויש על מה לדבר

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

• תוכן חדש...