Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שישן לאחרונה:

http://www.dpreview.com/previews/canoneos5dmarkiii/

http://www.dpreview.com/previews/nikonD800/

אותי מעצבן שהמסך שלהן לא הפך להיות פריק, שימכרו לי עד מחר "עמידות", אני רוצה מסך על ציר כמו בסדרות נמוכות יותר.

חוץ מזה למי יש HD כזה גדול לשמור כל כך הרבה פיקסלים :-P

ודבר אחרון - אני רוצה את ה 5MK3! עכשיו!!!

:-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אתה מכיר פירמה זה פוג'י? יש לי מצלמה שלהם, וקונסטנצה צדק - באמת כדאי להכיר :p

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לגמרי.

גם היום, גוף זה לא דבר כל כך חשוב... מה שחשוב זה מה שאתה מחבר אליו.

הלהיט התורני שכולם נאבקים עליו לאחרונה הוא תחום הווידאו

ורק מי שזה מעניין אותו צריך לרדת לפרטים הקטנים בהשוואות.

איכות תמונות סטילס? בשני המקרים מופרעת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני רוצה מצלמה בסגנון הזה (לא בהכרח זו). משהו קומפקטי (יחסית) עם עינית, איכות תמונה מספקת ובלי הסרבול של DSLR.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou, שכחת רק להוסיף שהיא עולה יותר משתי המצלמות בראש השרשור.

עריכה: לא. זה הצעצוע החדש שהוא יותר זול. סורי.

פורסם

שיט!

אז אני אזמין רק אחת ולא שתיים, כמו שתכננתי מלכתחילה :roll:

פורסם

סוף סוף קנון הקשיבה ללקוחות שלה, לא התפרעה ב36 מ"פ, והקצב אש + מנוע פוקוס של המצלמה הזאת מקרב אותה לשלמות על הנייר.

כ"כ שמח שחיכיתי ולא הלכתי על הmk2, אבל מצד שני אני יחכה עוד טיפה שהמחיר ירד כמה מאות דולרים ע"מ שיהיה אפשר לקנות אותה.

אבי

פורסם

אישית מעדיף את הממשק של הניקון כי אני הרבה מאוד שנים משתמש בו (לא התחברתי לקנון גם בעידן הפילם).

לא מסתדר גם עם קומפקטיןת אבל לא נראה לי שאקפוץ לכאלה מפלצות. בינתיים נשאר עם ה D90.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מסתדר גם עם קומפקטיןת אבל לא נראה לי שאקפוץ לכאלה מפלצות. בינתיים נשאר עם ה D90.

חושב ועושה בידיוק כמוך

פורסם

אתם חולמים בקטן, אני רוצה את ה1DX החדשה! :-P

לפחות לפי הנתונים הטכניים הקנון עדיפה על הD4 בלא מעט תחומים, מצלמה לא פחות ממדהימה שיודעת לשלב סטודיו וספורט במקביל. ככל הנראה היוקרה הולכת השנה לקנון.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אתם חולמים בקטן, אני רוצה את ה1DX החדשה! :-P

לפחות לפי הנתונים הטכניים הקנון עדיפה על הD4 בלא מעט תחומים, מצלמה לא פחות ממדהימה שיודעת לשלב סטודיו וספורט במקביל. ככל הנראה היוקרה הולכת השנה לקנון.

מה יש לה כפתור S? :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
גוף זה לא דבר כל כך חשוב... מה שחשוב זה מה שאתה מחבר אליו.

אני מסכים איתך רק שאני חושב שהחלק שאתה מדבר עליו בחיבור זה הצלם עצמו.

יש לי את ה 5 (MK1) ואני די בטוח שאף תמונה שאני אקח עם ה MK3 לא תצא טובה יותר, אני מוגבל בגללי ויכולות הצילום שלי ואני מודה, הדבר היחיד שאולי אני יכול להאחז בו זה היכולת לצלם בISO גבוה שהיה נשמע מופרח כשה 5 שלי יצאה.

סוף סוף קנון הקשיבה ללקוחות שלה, לא התפרעה ב36 מ"פ, והקצב אש + מנוע פוקוס של המצלמה הזאת מקרב אותה לשלמות על הנייר.

כ"כ שמח שחיכיתי ולא הלכתי על הmk2, אבל מצד שני אני יחכה עוד טיפה שהמחיר ירד כמה מאות דולרים ע"מ שיהיה אפשר לקנות אותה.

אבי

גם חשבתי שאין לי מה ללכת על ה MK2, יכולות וידאו לא לא מעניינות אותי כרגע, אבל הקפיצה בין MK1 ל 3 נראת כבר מעניינת :-)

אני גם חושב שעדיפה רגישות טובה בתנאי תאורה בעייתיים מעוד 10MP ושמח לראות שמלחמת ה"לי יש יותר פקסלים" כנראה התמתנה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אני מסכים איתך רק שאני חושב שהחלק שאתה מדבר עליו בחיבור זה הצלם עצמו.

דווקא חשבתי על הצד השני, העדשה, אבל אתה צודק.

סתם דוגמה שמשגעת אותי לפעמים:

לראות צילומים שנעשו עם ציוד בשווי אלפי שקלים שנראים פחות או יותר זהים

לצילומים שנעשו במצלמה קומפקטית ב-700 שקל - יענו, עומק שדה אינסופי

(f גבוה מדי), הכול בפוקוס, אין bokeh, שיעמום-מחץ.

לעדשת הזום הממוצעת של הצלם החובב אין עומק שדה נורמלי לעבודה אמנותית.

כשאני מתכוון ל"אין" זאת אומרת שאי אפשר ליצור עומק שדה של כמה מ"מ,

אשר מלפניו ואחריו הצילום איננו בפוקוס.

בנוגע למלחמות פיקסלים והשאר - מסכים אתך לגמרי,

הרגישות המדהימה של ה-SLR הדיגיטליות מאיימת להפוך את החצובה לכלי מיותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איזה קטע, אני רואה עוד צילום בוקה ועוד צילום בוקה ועוד צילום בוקה ומתפלא אם הם מצלמים משהו או מצלמים טשטוש מרשים? :lol:

ברצינות, למה בוקה זה "אומנותי" וצילום בלי בוקה זה לא?

בסה"כ, עומק שדה רדוד זו עוד תכונה. עוד כלי. לפעמים אפשר לעשות בזה שימוש, לפעמים לא.

זה לא סימן לאיכות תמונה.

הנה אתר, למשל, עם המון תמונות שאין לעומק השדה בהן כמעט שום משמעות: http://www.in-public.com/picofthemonth

פורסם

נו, אתה מספיק חכם בשביל להבין למה אני מתכוון.

אני מתכוון לצילום שאמור להיות בו עומק שדה רדוד, ואפעס אין.

• תוכן חדש...