Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים אין ברירה. או שאתה נותן לו הזדמנות אחרונה ומסביר לו שאתה רוצה לשנות תסרוקת ומסביר לו בדיוק מה אתה רוצה - או שאתה הולך לספר אחר ובפעם הבאה שתיתקל בו פשוט תגיד לו שהחלטת לעשות שינוי תסרוקת ומצאת מקום אחר שעושה את זה בדיוק כמו שאתה אוהב.

בדומה לסיפור שלך - אני מסתפר אצל אותו ספר 14 שנה (אבל בניגוד אליך, מאוד מרוצה). לפני קצת יותר משנה החלטתי לנסות ספרית שנמצאת ממש כמה מטרים מהבית שלי - הכל בגלל אילוץ של זמן, לא מעבר לזה.

הגעתי אליה, הסברתי לה בדיוק איך אני מסתפר - איך וכמה לעשות מסביב, עם איזו דרגה להתחיל, מה לעשות למעלה, איפה לעשות מספריים... אם הייתי יכול הייתי מספר את עצמי רק לפי התיאור וההנחיות שמסרתי לה טרום התספורת.

הגברת לקחה את המכונה החשמלית, כיוונה על דרגה מסויימת ועברה לי על כל הראש :shock: מיותר לציין שהייתי בהלם, שילמתי ויצאתי ומאז לא חשבתי בחלומות הכי פרועים שלי לחזור להסתפר שם שוב. לציין כי אישתי עדיין מסתפרת אצלה ודווקא בתספורות נשים היא באמת בסדר גמור ועושה את העבודה יפה. מידי פעם אני רואה אותה אבל "למזלי" היא לא שאלה איפה אני ולמה אני לא בא, כנראה שהיא הבינה בעצמה למה :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור ספר מצחיק אותי מאוד לראות את התגובות כאן,

אני מציע לך פשוט לא לעשות כלום בנידון, אם תראה אותו בעיר פשוט תגיד לו

שהילדים שלכם באותו גן, או קשר משפחתי אחר (אתה והספר החדש) ויצא ככה,

אבל לעולם לא תשכח אותו והוא מספר אחד בשבילך, תחמיא לו, תתן לו להרגיש שזה מאולץ.

כל זה כמובן אם ממש אכפת לך ממנו, ברמת העיקרון אתה לא חייב לאף אחד דין וחשבון, ואם הוא ספר מוערך

בעל שם ולקוחות רבים אני לא מאמין שהוא ייכנס אותך למקומות האלו כי הוא ייצא קטן .

פורסם

וואלה,לא ציפיתי לפגוש ספר בשרשור הזה...:lol: ,תראה אין מנוס מה שצריך להעשות צריך להעשות,אני הולך לספר אחר בעוד כמה שעות...:|

Gn'f'R

פורסם
יום שני זה לא יום חופש של ספרים בחלק מהמדינות :lol: ,לא זוכר איפה שמעתי את זה...

מה זה איפה ?? במדינתנו הקטנה יום שני אחר הצהריים היה יום חופשי לספרים ויום שלישי אחר הצהריים היה היום החופשי של בעלי המכולת...

אגב אני לא ראיתי ספר מאז 1992.

רק מכונה.

פורסם
מה זה איפה ?? במדינתנו הקטנה יום שני אחר הצהריים היה יום חופשי לספרים ויום שלישי אחר הצהריים היה היום החופשי של בעלי המכולת...

אגב אני לא ראיתי ספר מאז 1992.

רק מכונה.

נראה לי זה בתקופה שהייתי ילד ,בזמנו שעסקים היו סוגרים בין 2 ל 4 והולכים לנוח צהריים..לפני שהפכנו לקפיטליסטים..

בכל אופן לא הלכתי להסתפר אתמול,אבל החלטתי שאליו אני כבר לא יחזור!

לצערי אני לא איש של מכונה על כל הראש,אני הולך בסטייל "אלויס" רק בלי פאות הלחיים ואני תמיד מבקש ממנו את אותו הדבר : "תוריד לי רק ס"מ אורך מלמעלה ושהבלורית תהיה מעט ארוכה יותר מהשאר ,וצדדים ואחורה לקצר חופשי..." אבל איכשהו הוא תמיד נסחף ואני יוצא כמו דחליל...

Gn'f'R

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שנה קשה עברה על ראשי, החלפתי ספרים כמו שמדונה מחליפה תלבושות בהופעה

כמו שאלטון ג 'ון מחליף משקפיים

כמו ..טוב הבנתם את הכוונה. זה לא היה זה, לא היה חיבור, לא הייתה כימיה, הכל היה בנאלי.

נכנסתי בבוקר אל הספר הישן - היה קצת לא נעים בהתחלה אבל מייד כשסיימנו לשתות את הקפה של הבוקר ביחד

עליתי על הכסא והוא פינק אותי (את הראשלי, כן?) כאילו הייתי הלקוח הראשון שלו אי פעם.

כנראה שהפסק זמן עזר כאן. אני מרגיש תענוג!

סליחה על ההקפצה, סתם רציתי לשתף.

Gn'f'R

פורסם

השאלה היא אם יצאת מרוצה מהתספורת?

בכללי אצל נשים המצב שונה - הנאמנות היחידה שיש לנו היא לאיך שאנחנו יוצאות ממנו - אם נראה טוב, ממשיכים, אם לא - עוברים לספר הבא. למזלי בגיל 18 מצאתי לי ספר על שגורם לי להסתכל על הביקורים אצלו כאילו אני הולכת לעשות מסז' (מבחינת הכיף ומצב הרוח כשאני יוצאת ממנו).

יצא לי "לבגוד" בדרך כמה פעמים בגלל אילוצים - ספציפית פעם אחת כשהייתי בחו"ל וצבעתי את השיער לג'ינג'י כהה ועשיתי פוני, מה שאומר שאין סיכוי שהוא פספס את זה. כשבאתי אליו בפעם הבאה הוא לא שאל אותי על זה והמשכנו כרגיל.

מבחינתי אם ספר עושה עבודה לא טובה, אני לא חוזרת אליו ואין לי שום רגשות אשם. ככה גם הגעתי לספר שלי - אחרי "רומן" של 4 שנים עם ספר אחר, אין פה רגשות - רק התועלת.

פורסם

כן , יצאתי מרוצה .

במשך השנה ביקרתי אצל 8 ספרים שונים - בערך אותה השיטה - סוג של פס ייצור

וכמו שציינתי בהתחלה , אני טיפוס של פעם , לא אוהב את הבאנג זבאנג פאות שפיציות.

הספרים באים אוטומטית עם המכונה לכיוון הראש "רגע רגע ! עצור! ,איפה המספריים?" ואז הם קצת מתבאסים עליי ,

אני מקווה שהעיניינים לא יתדרדרו שוב .

Gn'f'R

פורסם

אני 5 שנים עם אותו ספר, לזכותו יאמר שהוא בקיע בסוגי התספורות האופנתיות.

5 שנים הוא שואל אותי כל פעם מה אני רוצה לעשות וכל פעם אותה תשובה, מה שבא לך.

תמיד יצאתי מרוצה. חוץ מזה אנחנו לא בחורות- אחרי חודש אנחנו נראים ככה:silly: אז מה זה כבר משנה :lol:.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

אני מצאתי את הפתרון האולטימטיבי - ספר שמגיע הביתה, 4 ראשים ב-20 דקות, וחסל. נכון שאצלי התספורות פשוטות מאוד (גברים אוהדי שיער קצוץ, כולל שני חיילים). לאחרונה סיפר גם את אשתי. הנזק - לגברים חצי מכל ספר אחר, לאשה רבע. החסרונות - צריך לתאם ביקור חודש מראש, ואחרי המבצע צריך לטאטא ולשאוב את האבק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...