Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה של ההשחתה היא לא התיק הפלילי וגם לא שתי השניות בכלא אם תתפס (ונראה לי שניתן בקלות להשחית ללא להתפס).

הבעיה האמיתית היא שמלם תים - חברה אזרחית, תוכל לתבוע אותך על הנזק שבמצלמות האלו - יכול להגיע בקלות לעשרות ומאות אלפים.

הפתרון, תמיכה במפלגה שתציע להשמיד את הפרוייקט ורעש ציבורי!

• תגובות 298
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ובמי אבחר?

אין אף מועמד ראוי. האם עכשיו יכולים לתבוע אותי כל המועמדים? כי אמרתי בדרך עקיפה שכולם אינם ראויים?

מבלי להיות (יותר מידי) פוליטי: חפש את המפלגה שבמקום להצהיר בראש חוצות על מצע מדיני/בטחוני כזה או אחר, שמה במרכז ההתעסקות שלה את המצע החברתי.

לא הערבים, לא הפלסטינים ואפילו לא האיראנים יגמרו אותנו. אנחנו מומחים בלחסל בעיקר את עצמנו (וזה נכון גם למפלגת העבודה עד לפיצול של סיעת "עצמאות" וגם לליכוד). רק אם מפלגה חברתית תקבל כאן הזדמנות אמיתית, יש מצב ריאלי שיתרחש פה שינוי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
רק אם מפלגה חברתית תקבל כאן הזדמנות אמיתית, יש מצב ריאלי שיתרחש פה שינוי.

אתה רומז שעוד הפעם אני צריך להצביע עלה ירוק? :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב, בynet כתבו שהמצלמות לא חוקיות נכון לעכשיו או לא מתאימות לחוק ומי שייתפס יוכל לערער בבית המשפט ולצאת זכאי. ישנה כתבה ממש ארוכה עם כמה וכמה עורכי דין שכרגיל מצאו פירצה בחוק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תקרא את הכתבה אחכ תגיב ככה. יש חוק והחוק קובע מה לעשות. לא השופט ולא אף אחד אחר, ועד שישנו את החוק יקח זמן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קראתי אתמול, אתה מוזמן לנסות את מזלך. קוראים לזה תקדים משפטי, השופט יכול יחליט שאין הבדל.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

Bdb אני כבר אמרתי שאני מתכוון לנהוג על 90 קמש, ולא כי אני אזרח למופת או מתיימר להיות, אלא כדי לא להכניס למדינה הזו עוד כסף. אני (ואתה ורובנו) מכניסים למדינה הזו מספיק כסף.

ZOOM-ZOOM

פורסם
פתחו מפלגת carsforum , יש לכם בערך 100 איש כאן כבר קומפלט , וזה כבר הרבה יותר ממה שיש לעלה ירוק ..

בבחירות האחרונות הצבעתי למפלגה קטנה שהפרסום שלה היה אינטרנטי בלבד (כי אני מהאדיוטים האלו שבוחרים לפי מצע וכישורים ולא לפי PR). המפלגה זכתה ל-200 קולות. לא 200 אלף קולות, מ-א-ת-י-י-ם קולות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

עוד כמה דבר שחשבתי עליו ולא עלה פה.

הממשלה השתמשה בכספים שלנו כדאי לבנות מערך נוסף של גביה, אבל גם אם כל המדינה תסע לפי החוק אנחנו עדיין נשלם למלם תים מהמסים שלנו.

פורסם

אגב, בנוגע להשחתת המצלמות- רק שתדעו שבמשטרת ישראל החליטו לנסות לשנות את השחתת המצלמות לסעיף תקיפת שוטר במקום השחתה

אני לא יודע אם זה יצא לפועל בסוף, אבל אם מישהו מתכוון לערוך מפגש בין המצלמות החביבות לצמיג בוער בקרוב, שיבדוק למה הוא צפוי לפני המעשה.

• תוכן חדש...