Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת הנקודה שהסוכן "לא עובד עם חברה אחרת" ... [כלשונו]

ולכן איני יכול לתת לו הוראות, אלא עלי לעבור סוכן. ואז מה?

את הסוכן בוחר המעביד שלך ולכן אין לך ברירה אלא לעבוד איתו. הסוכן הוא רק מתווך.

את המוצר הסופי, כלומר: קרן פנסיה, ביטוח מנהלים, או שילוב שלהם - אתה בוחר וזה אומר גם את החברה.

על פי חוק אתה זכאי לבחור את המוצר הסופי והסוכן חייב להסכים. במידה ולא המעסיק צריך למצוא פתרון עבורך כדי שתוכל

להפקיד את הכספים למוצר הפנסיוני שבחרת (הוא כבר ילחץ על הסוכן).

תאמר לו מפורשות שאתה מכיר את החוק ואתה מעוניין להפקיד את הכספים במוצר שמתאים לך ובחברה שנותנת לך דמי ניהול נמוכים (אחרי שביררת כמובן). קשה לי להאמין שהוא יסרב.

נ.ב

אני מציע לך גם לפתוח חשבון משתמש באתר האינטרנט של חברת הביטוח ולהיות איתם בקשר ישיר ולהבין בדיוק מה אתה מקבל.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
את הסוכן בוחר המעביד שלך ולכן אין לך ברירה אלא לעבוד איתו. הסוכן הוא רק מתווך.

לצערינו זה נכון, וכתוצאה סוכני הביטוח האלה מטעים ומשקרים והעובדים סובלים.

לכן , החלטת השרים לעניני חקיקה שהעובד יבחר את סוכן הביטוח, היא שינוי גדול לטובה, וחבל רק שיקח זמן עד שיכנס לתוקף.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4231692,00.html

יהודה

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

הצעת חוק: להקים קרן פנסיה ממלכתית לציבור. לפי ההצעה שהגישה ח”כ מיכל בירן מהעבודה, כל אזרח או תושב שלא יבחר באופן אקטיבי קרן פנסיה יצורף לקרן

חברת הכנסת מיכל בירן ‏(עבודה‏) הגישה הצעת חוק חדשה להקמת קרן פנסיה ממלכתית שאליה יופנו כספי החוסכים לפנסיה. הקרן תפעל בניהול ציבורי עם דמי ניהול נמוכים - והיא תגובה באג”ח מיועדות.

לפי ההצעה, המדינה תשמש נאמן של הכספים. כל אזרח או תושב ישראלי שלא יבצע בחירה אקטיבית של גוף חיסכון יצורף אליה אוטומטית, ואליה יוזרמו ההפקדות שלו ושל המעסיק.

לפי הצעת החוק, הקרן תפעל כקופת גמל ותפרסם מכרזים לניהול ההשקעות ולתפעול הקרן. הקרן תקבע דמי ניהול נמוכים באמצעות יתרונות לגודל וחיסכון בעלויות פרסום.

דמי הניהול בקרן הציבורית יהיו דומים לאלה שמשלמים קהלים מאורגנים. שר האוצר יקים חברה ממשלתית לניהול הקרן, והממונה על שוק ההון יעניק רישיון זמני לניהול קופת גמל לקצבה לקרן.

רעיון טוב. אישית מפתיע אותי לטובה שרעיון כזה מוצע על ידי ח"כ מהעבודה, שהיתה העוזרת הפרלמנטרית של שלי יחימוביץ ( זו שמצטלמת מחובקת עם הבהמה הזו גילה אדרי מהועד של הרכבת)

יהודה

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

חבל שרק היום בגילי המתקדם... הורדתי את דמי הניהול של קרן הפנסיה מ 4.5% ל 2%

ואת דמי ניהול מסך כל הקופה ל0.25% 0.3%

למה לא עשיתי את זה לפני הרבה שנים? הייתי חוסך אלפי שקלים שחברות הביטוח

הכניסו את היד לכיס שלי ולקחו בהנאה רבה בלי תגובה ראויה ממני.

מסתבר שגם על קרן השתלמות אני יכול להוריד את הריבית לכמעט חצי. אני כבר מטפל בזה.

* מציע לכולם לשים לב לעמלות הגבוהות שגובים ממכם על ניהול תיקי הפנסיה ורצוי שעה אחת קודם.

פורסם
חבל שרק היום בגילי המתקדם... הורדתי את דמי הניהול של קרן הפנסיה מ 4.5% ל 2%

ואת דמי ניהול מסך כל הקופה ל0.25% 0.3%

למה לא עשיתי את זה לפני הרבה שנים? הייתי חוסך אלפי שקלים שחברות הביטוח

הכניסו את היד לכיס שלי ולקחו בהנאה רבה בלי תגובה ראויה ממני.

מסתבר שגם על קרן השתלמות אני יכול להוריד את הריבית לכמעט חצי. אני כבר מטפל בזה.

* מציע לכולם לשים לב לעמלות הגבוהות שגובים ממכם על ניהול תיקי הפנסיה ורצוי שעה אחת קודם.

את הריבית תעזוב כי אין ריבית, יש רווחים לקרן ואותם מקבלים החוסכים

את דמי הניהול תקטין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
את הריבית תעזוב כי אין ריבית, יש רווחים לקרן ואותם מקבלים החוסכים

את דמי הניהול תקטין

צודק, כוונתי הייתה להוריד את דמי ניהול. על הפנסיה הפסדתי כנראה הרבה כסף

כמו רבים מתושבי המדינה עקב ניהול כושל של המדינה לקבוע תקנון לריביות/דמי ניהול מקסימליות

לפנסיה של האזרחים שלה - לחלקנו זה כבר מאוחר.

• תוכן חדש...