Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות רכב ארבע מושבים קבריולט יפניות אין ואם יש הם נורא יקרות אז חשבתי על ה במוו ואז צצה גם האודי חשוב לי בעיקר אמינות ושוק ובמקרה של בעיה עליות תיקונים בבקשה אם תוכלו לעזור לי ולתת לי עצות ולהראות לי תדברים כמו שהם בעיינים קצת יותר מקצועיות אשרי גם המלצות על רכבים אחרים הסכום הוא בערך עד 90000 אם זה ממש מציאה !! תודה לכולם על העזרה

פורסם
מחפש לקנות רכב ארבע מושבים קבריולט יפניות אין ואם יש הם נורא יקרות אז חשבתי על ה במוו ואז צצה גם האודי חשוב לי בעיקר אמינות ושוק ובמקרה של בעיה עליות תיקונים בבקשה אם תוכלו לעזור לי ולתת לי עצות ולהראות לי תדברים כמו שהם בעיינים קצת יותר מקצועיות אשרי גם המלצות על רכבים אחרים הסכום הוא בערך עד 90000 אם זה ממש מציאה !! תודה לכולם על העזרה

הודעה שלמה ללא סימני פיסוק! :evil::roll::idea::twisted:

הרכבים שמנית שייכים לאותה קטגוריה ואיכותן דומה מאוד. בהתחשב בכך שרכבים אלה נדירים מאוד, הייתי שם דגש על מצבו המכני/קוסמטי של הרכב המיועד ולא על תוצר הרכב.

בהצלחה!

פורסם

האם התקציב הוא 90000 גג?

כי קח בחשבון לרכבים מהסוג שמנית תחזוקה יקרה- ביטוחים לקבריולט (אם מסכימים לבטח בכלל...), טסט, תיקונים, וכו'.

בקיצור, רשום מה אתה מחפש ברכב ואולי נוכל להמליץ על עוד אופציות.

ובכל מקרה, הכן סכום של לפחות חמש ספרות לשנה הקרובה רק על תחזוקה לפני דלק.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...