Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב מסוג הונדה סיוויק היבריד מודל 2007 רצית לקבל חוות דעת מקיפה לגבי הרכב עם 100 K שמור ומטופל בחברה

ועוד דבר הציעו לי לרכוש הונדה סיוויק אצ'בק ללא טסט 4 חודשים הרכב מצב מצויין הוא אוטומוט ומטופל בחברה יש לציין שהוא מודל 99 ועומד כבר 4-5 חודשים כמה הייתם מציעים לי לרכוש אותו ברצוני לדעת אם המחיר שמציאים לי הוא אטרקטיבי

הדגם עם הסאן רוף והמגנזיום מקוריים מהחברה

צריך לעשות לה צבע הרכב יפה אבל צבע דהוי וקלוף במקצת...מה העלות רק חיצוני

האצ'בק היא למטרת מסחר בלבד

--------------------------------------------------

טויוטה קורולה 2001 יד 3 150K שמורה ומטופלת 30000שח טסט לשנה

דוד מרזין 0545661618

פורסם

כדאי שנדע אם רכב כזה או אחר כדאי בשבילך אז אנחנו צריכים לדעת מה הדרישות שלך מהרכב, מה השימוש הרגיל שלו? משפחה? גדולה קטנה? נוסע הרבה/מעט? צריך בגאז' גדול? מה חשוב נוחות? איבזור? בטיחות? צריכת דלק?

פורסם

סיוויק 99 כבר לא רלוונטית עכשיו רק ההיבריד או ה5 דלתות(הונדה) הרובוטית מה אתם ממליצים

אני נוסע בסביבות ה20K+ קמ בשנה הרכב צריך להיות בטיחותי אמין וחסכוני,יש לי ילד קטן שיושב בסלקל

ככה שאני צריך שהאוטו יהיה גם רחב וגם תא מטען גדול אני לקחתי הלוואה בהחזר של 1000 שח בחודש בהתחשב שהחיסכון בדלק יחזיר חלק ממנה... סה"כ יש לי 40K +טויוטה קורולה שהמחירון שלה הוא 35 לוי יצחק בנתיים האוטו מיועד למכירה או לטרייד אין

• תוכן חדש...