Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-)

בכביש 60 בקטע שבין קיבוץ מזרע לצומת הכניסה לעפולה יש בשעות אחה"צ פקק גדול בגלל הרמזורים שבצומת - כנראה הרמזור קצר ואנשים מחכים. מדובר בכביש עם שטח הפרדה בנוי ו- 2 נתיבים לכל כיוון.

אני צריך לפנות בצומת הזאת ימינה, כלומר לכביש 65 (הסרגל) ובצומת הזאת אין רמזור לפונים ימינה, יש פנס צהוב מהבהב ולכן הפקק הזה לא רלוונטי אליי. מה שאני עושה זה לעלות על השוליים הימניים עם איתות ימין פועל, כאשר כמה מטרים לפני הצומת אני עולה על הנתיב פניה ימינה שכולו פנוי ואז פונה ימינה באין מפריע.

רציתי לשאול האם הדבר הזה חוקי? מצד אחד אם אני עומד בפקק אני יכול לחכות שם גם 20 דקות והפקק הזה גם ככה לא רלוונטי אליי, מצד שני אני חושש שאם שוטר סמוי יראה את זה הוא עלול לחשוב שאני עוקף את הפקק כדי להמשיך ישר.

מה אתם הייתם עושים אם הייתם נוסעים בכביש הזה או בכביש דומה עם אותו המקרה? האם שוטר יכול לעשות בעיות? אני לא רוצה לעבור על החוק, אבל השאלה היא מה החוק בנושא אם בכלל?

תודה מראש לכולם ושבת שלום.

(העלתי תרשים)

לוח עריכה02.jpg

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חוקי לנהוג על השוליים עם רכב פרטי.

"קיצור פקק" כדי לפנות ימינה הוא לא תירוץ.

הקנס הוא 750 ש"ח חבל.

מה אני עושה? עומדת בגודש התנועה שלפני וממתינה שיתפנה הכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נצל"ש

מה עם לרדת לגמרי מהכביש? (גם מהשוליים) ולהכנס לשטח כדי לעקוף פקק?

אני עושה את זה בצומת פל-ים בכביש 4 וגם מצליח לפעמים לעקוף את צומת נחל חדרה

(רק אם אני נוסע לכיוון שדות-ים)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

כל עוד אתה נוסע בשטח הרחק מהכביש אין זה נחשב לנסיעה על השוליים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא חוקי.

אם אתה מעוניין לפנות ימינה, עליך לרדת מהכביש לנתיב הפניה רק ברגע שהגעת לנתיב הפניה.

אמנם העבירה משחררת טיפה מהפקק (לעומת ההיפך, אם היית יורד לשול ואז חוזר ישר), אבל היא עדיין עבירה.

פורסם
נצל"ש

מה עם לרדת לגמרי מהכביש? (גם מהשוליים) ולהכנס לשטח כדי לעקוף פקק?

אני עושה את זה בצומת פל-ים בכביש 4 וגם מצליח לפעמים לעקוף את צומת נחל חדרה

(רק אם אני נוסע לכיוון שדות-ים)

השיטה הזאת זכורה לי בקיץ, בפקק במחסום בכניסה לאילת.

פתאום כל ראב 4/קשקאי/או כל כלי אחר של מדרכות היה יורד לשטח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קורה כל יום חול בצומת יגור לבאים מכיוון נשר בין 4 ל 7 אחרי הצוהריים, וכמעט תמיד יש שוטר שם לחלק דו"חות למסכני התנועה המופרעים והפושעים חסרי הבושה שכל חטאם רצון להגיע מוקדם הביתה אחרי העבודה מבלי להפריע לאף אחד.

פורסם
כל עוד אתה נוסע בשטח הרחק מהכביש אין זה נחשב לנסיעה על השוליים.

ל'

תודה8-)

רק שאני נוסע על העפר/בוץ/מכלותא שצמודים לכביש, ולא ממש נכנס לעומק השטח הרחק מהכביש,

אך בכל זאת לא נוסע על השול עצמו אלא מחוצה לו

השיטה הזאת זכורה לי בקיץ, בפקק במחסום בכניסה לאילת.

פתאום כל ראב 4/קשקאי/או כל כלי אחר של מדרכות היה יורד לשטח.

זהו. שאני לא מהנישה הזאת, אני מהנישה של שטח אמיתי,:evil::evil::evil:

חפש בגוגל Commercial Utility Cargo Vehicle ותבין במה מדובר,

זה לא רכב כוסיות כמו הראב4/קשקאי/ג'וק ודומיהם,

פורסם
קורה כל יום חול בצומת יגור לבאים מכיוון נשר בין 4 ל 7 אחרי הצוהריים, וכמעט תמיד יש שוטר שם לחלק דו"חות למסכני התנועה המופרעים והפושעים חסרי הבושה שכל חטאם רצון להגיע מוקדם הביתה אחרי העבודה מבלי להפריע לאף אחד.

כשיגרדו לך את הדלת או יורידו לך את המראה גם תאפשר להם לנהוג על השול?

ל'

פורסם
שלום לכולם :-)

בכביש 60 בקטע שבין קיבוץ מזרע לצומת הכניסה לעפולה יש בשעות אחה"צ פקק גדול בגלל הרמזורים שבצומת - כנראה הרמזור קצר ואנשים מחכים. מדובר בכביש עם שטח הפרדה בנוי ו- 2 נתיבים לכל כיוון.

אני צריך לפנות בצומת הזאת ימינה, כלומר לכביש 65 (הסרגל) ובצומת הזאת אין רמזור לפונים ימינה, יש פנס צהוב מהבהב ולכן הפקק הזה לא רלוונטי אליי. מה שאני עושה זה לעלות על השוליים הימניים עם איתות ימין פועל, כאשר כמה מטרים לפני הצומת אני עולה על הנתיב פניה ימינה שכולו פנוי ואז פונה ימינה באין מפריע.

רציתי לשאול האם הדבר הזה חוקי? מצד אחד אם אני עומד בפקק אני יכול לחכות שם גם 20 דקות והפקק הזה גם ככה לא רלוונטי אליי, מצד שני אני חושש שאם שוטר סמוי יראה את זה הוא עלול לחשוב שאני עוקף את הפקק כדי להמשיך ישר.

מה אתם הייתם עושים אם הייתם נוסעים בכביש הזה או בכביש דומה עם אותו המקרה? האם שוטר יכול לעשות בעיות? אני לא רוצה לעבור על החוק, אבל השאלה היא מה החוק בנושא אם בכלל?

תודה מראש לכולם ושבת שלום.

(העלתי תרשים)

ממתי ארבעה רכבים זה פקק גדול... :-)

רד לשוליים, דומם מנוע, איתות אזהרה ודחוף את הרכב עד לנתיב הפניה ימינה, הנע וסע... :-)

לוח עריכה02.jpg

ארז רונן

פורסם

לי פעם משאית גירדה מראה חשמלית של קוואליר,

מאז אני מקלל את "שטראוס" כל בוקר, גם לא הצלחתי לתפוס את המשאית או לקרוא את המספר,

לדחוף את האוטו??? שיהיה לך רכב 2.5 טון עצמי עם צמיגים גדולים, לא תחשוב לדחוף ותעדיף

לעמוד בפקק עם מזגן ומוזיקת רוק טובה

פורסם

"תקועים" בפקק...

:roll:

MUcpA-TkkYM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ל'

פורסם

אבל זה עדין לא חוקי, גם אם נהגו 5 ק"מ או שנהגו 60 מטר.

לכן לא טעיתי והוא עדין יקבל קנס של 750 ש"ח אם יתפס.

ל'

• תוכן חדש...