Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכל חברי הפורום,

כבר חודשים רבים אני חורשת את האינטרנט במטרה למצוא את הרכב המתאים לצרכיי.

התלבטתי האמת בין מאזדה 2 2008, מאזדה 3 2008, טויוטה קורולה אוטומטית 2008.

- אני מעוניינת ברכב שיהיה חסכוני עבורי גם מבחינת צריכת דלק וגם מבחינת אחזקה(דל מאוד בתקלות וכ'ו), שיהיה יפה למראית עין שיהיה נוח לנהוג בו והכי חשוב אמין.

- התקציב שלי נע בין 55,000 - 60,000 ש"ח

- כמות הק"מ שאני הולכת לעבור מידי חודש היא בערך 700 ק"מ

- מעוניינת ברכב אוטומטי בלבד (לא אוהבת רכבים כגון סיריון, סוזוקי אלטו, כל הפיאטים למינהם)

אשמח לשמוג תגובות (גם יתרונות וגם חסרונות) אודות כל רכב מומלץ.

תודה רבה רבה רבה!

ויקטורין.

פורסם

רכבים ממשפחת הסופר מיני אני לא כ"כ אוהבת...(התצורה שלהם בכל אופן לא ממש מושכת את תשומת ליבי)

מה דעתכם על הטיוטה קורולה 2009 אוטומטית? אמינה?

אם יש אפשרות למגיבים לפרט קצת יותר את תגובותיהם - יתרונות חסרונות, למה ממליצים, ניסיון אישי?

זה מאוד חשוב לי אני לא רוצה לחסוך כ"כ הרבה כסף ובסוף לגלות כל מיני פאקים שהייתי יכולה לדעת לפני מועד הקנייה.

פורסם

רוצה חסכון בדלק? בטוח שלא תמצאי אותו ברכבים משפחתיים מלאים כמו קורולה או מאזדה 3, הם כבדים ועם נפח מנוע לא מתאים -מדובר כמובן על 1600 סמ"ק- כך שצריכת הדלק שלהם בד"כ לא חסכונית. אמינות? טיוטה כבר מזמן לא שם אולי איפה שהוא שם בשנות ה-90 אך בטח שלא בזמננו הנוכחי. יופי? זה כבר עניין של טעם אישי ותו לא. אני אישית עם תקציב כזה ודרישות כאלו הייתי הולך על יונדאי אקסנט בשנתונים של 08-09 מיד פרטית בנפח 1600 סמ"ק יש מספר רב של רכבים כאלו בכלמוביל טרייד-אין. מדובר על רכב עם מנוע קצת יותר חזק מזה של המאזדה 3 אך עם מרכב קל הרבה יותר התוצאה היא: רכב כמעט משפחתי, זריז ויחסית חסכוני בדלק. אמינות ואחזקה זולה? זה השם השני של יונדאי.

פורסם

כל הרכבים שציינת נחשבים לאמינים, מהבחינה הזאת את יכולה להיות רגועה. קורולה 2008 היא לא אוטומטית, רק רובוטית. הדגם האוטומטי הגיע לישראל רק ב-2009 וזה כבר רכב שיקר מהתקציב שהגדרת (מעל ל-80 אלף ש"ח לרכב עם קילומטראז' נמוך).

במסגרת התקציב שהגדרת אני חושב שדווקא הסיריון היא האופציה הטובה ביותר אבל אם לא אהבת את העיצוב זאת כבר החלטה שלך. מאזדה 2 נכנסת גם היא לתקציב והיא גם אופציה טובה מאוד, אבל קצת פחות חסכונית מהסיריון.

פורסם

איך מאזדה 2 מבחינת אמינות, תקלות, חסרונות מיוחדים, חסכון בדלק?

אני מתכננת לקנות רכב באזור אפריל - מאי2012 ככה שלגבי טויוטה קורלה אוטומטית שנתון 2009 - הערך עשוי עוד לרדת בכמה אחוזים , אז אם היא אמינה , טובה, מינימום תקלות וחסכונית אז אני מוכנה אפילו להשקיע עוד טיפונת בשבילה.

לגבי יונדאי אקסנט - לפי השמועות ששמעתי -היא דיי זוללת דלק , לגבי אמינות(תקלות , הגעה למוסכים וכ'ו) אני לא כ"כ בקיעה בסוג הרכב הזה

פורסם

עד אפריל-מאי ישתנו המחירים בצורה ניכרת ויכנסו עוד רכבים לתחום המחיר והתנאים שהצבת.

לדעתי ה"סקר" הנוכחי שלך לא כל כך רלוונטי ולו רק בגלל עניין הזמן.

המתיני עוד מספר חודשים ואז קרוב למועד הקנייה בידקי את הרכבים הרלוונטים לך בלוחות (אולי באמת אלו יהיו אותם הרכבים, אך עדיין רוב הסיכויים שיכנסו עוד רכבים אופציונאליים ובטח המחירים יהיו שונים).

ואז חזרי לפורום עם כמה דגמים שאת מעוניינת בהם, כך שההכוונה והייעוץ של החברים פה, יהיו יותר רלוונטים.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר - אע"פ שרציתי ככה להתחיל לגשש שיהיו לי אופציות טובות ביד כדי לא לשבור את הראש כשיגיע המועד

אבל בהחלט יש משהו בדברייך.

פורסם

נסי יונדאי I30/קיה סיד, שהן למעשה כמעט אותו רכב.

מדובר במשפחתיות בתצורת סופר מיני מרווחת וגם נאות.

היונדאי משפחתית יותר באופייה, נוחה יותר ובעלת עיצוב פחות חד ונאה מזה של הקיה. היא נפוצה יותר אך גם שומרת טוב יותר על ערכה לעומת הקיה.

הקיה נוקשה ופחות נוחה, בדגמים הבסיסיים היא פחות מאובזרות (כיוון מראות ידני, אין חיבור USB ושליטה מההגה) אבל היא הגיעה בתקופה בה קיה הייתה במעמד בעייתי יותר בארץ ולכן כמשומשת ניתן להשיג אותה במחירים נמוכים יותר.

שתיהן יתאימו לתקציב ממודל 2008, יוצאות ליסינג.

כבעלים של יונדאי אני ממליץ.

בהצלחה ושבת שלום.

• תוכן חדש...