Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש ארומה נשר תל חנן 11:11:11

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם וידאו, לצערי משום מה רק הסיבוב הראשון שעשיתי נשמר לפני שהגיעו כל המכוניות והסיבוב השני שבו רואים את כולם לא נשמר. :x

vzV5Nm0SYBA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

שבת שלום לכולם

תודה לעדי וארז על תיעוד המפגש - יישר כח.

ידעתי שאין אף אחד בשטח תמיד אבל תמיד

אפשר לסמוך על עדי - חבר אמיתי עם נתינה אינסופית .....

Dr laster Israel

פורסם

יונה אמר שראה את אשתך והבת בשרון

אני פיספסתי

ככה זה כשעסוקים בעבודת הצילום

תודה על התמונות.

לא הצלחתי להגיע אתמול ואני ממש שמח לראות את התמונות.

פורסם

לעדי שלום רב !

תודה על התמונות המרהיבות, בעיקר של הסוסיתות.

אשמח לקבל ממך מידע בפרטי על בעל הסוסיתא 12 סטיישן הלבנה , מספר הרשוי 238-172, מאד מוכר לי, ויש לי הרגשה שהרכב היה בעלותי לפני כעשרים שנה, אנא נסה לברר לי דרך בעליו, האם ניתן להוציא ממשרד הרשוי, את היסטוריית הבעלים הקודמים.

בברכה

ותודה מראש!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...