Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

תודה רבה על הצילומים,

ברכות ואיחולים על השקת הרכב החדש,

רק בדרכים טובות.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו תמיד התמונות של לי הם מושלמות

עכשיו השאלה הצבע של האוטו ניבחר אחרי שדורון רכש את הכובע, את המעיל או את החגורה?

בכל אופן הצבע יפיפה

פורסם

דורון הרכב יפיפה !

לי, איזה מזל שהיית שם ויש תמונות נפלאות כמו שרק את יודעת לצלם.

בחיפה ירד גם...

שלמה דן גדרון

פורסם

ללא ספק, זו היתה אחת ההשקות היותר מיוחדות שנוכחתי בהן.

למרות מזג האוויר הסגרירי והגשם שאיים להצליף בנו בכל רגע, היתה נוכחות יפה מאד של חברים, הן של טנדרים שכיבדו בנוכחותם את הטנדר המושק והן של חברים מהמפגשים האזוריים - השפלה, השרון ואפילו נציגים מכרמיאל הרחוקה הגיעו.

הישיבה באמפי היתה נוחה בהרבה מעמידה בכל ההשקות, ובהחלט ניתן לאמץ את הרעיון.

ברכות לדורון איטלסון על השיפוץ היפה והלבוש התואם, כמו גם על הכיבוד שכולו היה על טהרת התכלת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כל הכבוד על השפוץ , הרבה יותר מענין לראות רכב שחי כל שנותיו בארץ מקבל עדנה ב"אמצע" חייו .

אפרופו זה .... ה"אוטו שלנו גדול וירוק " ... עדין מחכה לבית חם שיחזיר לו את נעוריו האבודים ...:wink:

אודי.

ספטמבר 2007 056.jpg

פורסם

שבי deliver van

אם היה לי את הכסף והיכולת הייתי מאמץ אותו לחיקי, אולי גם שם לו את השילוב המנצח:

מנוע GM SMOL BLOCK 350 גיר TH 400 סרנים, מלפנים BOLT 10 מאחור BOLT 14

אפשר לעשות מהדליבר וואן הזה רכב שטח מאוד מעניין!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

היה אירוע נהדר, אם כי אולי לפעם הבאה שווה להקדימו (בגלל הערב שיורד מוקדם)- הייתי שמח לצלם תמונות טובות יותר... לא משנה. אני חייב לומר שבשבילי כחובב טנדרים שברולט C-10 למיניהם היה כיף אמיתי לחזות בדורות השונים של הטנדרים שהיו במקום.

ובכן, התמונות שלי כאן, כרגיל בגלריה נוחה לצפיה עם קישורים ישירים לתמונות באיכות גבוהה למי שמעוניין להוריד אליו.

פה בפורום אני מעלה רק טעימה. תהנו:

6487721911_530d4d7104_z.jpg

6487785037_88b22379d3_z.jpg

6487781311_5b49587556_z.jpg

6487773669_fb69af5185_z.jpg

6487757587_dd2dff7e7b_z.jpg

פורסם

היי לכולם!!

למרות מזג האויר הסגרירי משהו,רבים החברים שהגיעו לחגוג את ההשקה המיוחדת של חברנו דורון איטלסון.

טנדר מדהים ששופץ עם המון אהבה ותשומת לב.

תודה למשפחת איטלסון על הכיבוד המיוחד(עם פזילה לצבע השברולט שהושקה).

תודה לקובי מילוא על ההסברים המלומדים(משתבח עם השנים),תודה ללי נזירי, ליוני ולשאר הצלמים על התמונות הנפלאות,תודה מיוחדת לחברים שהגיעו עם הטנדרים מרחבי הארץ להשלמת התפאורה לארוע.

תודה לחברי המועדון שהגיעו מהמפגשים השונים לכבד את המשיק והרכב.(גם מכרמיאל הרחוקה,רק גיאגרפית...)תודה מיוחדת לחברנו קובי בן ניסן על ארגון והובלת המפגש לנוקיה!!

להתראות ביום שישי הקרוב בהשקה של ידידנו אייל במפגשנשר.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

ברכות לדורון איטלסון על השקה מכובדת ורכב מדהים,ברכות למועדון ולכל מי שבא לכבד את דורון ביום חגו.

להתראות בשמחות

עופר בן צבי

• תוכן חדש...