Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו לא חוכמה לקנות מכשירי LOW END ואז לקטול את האנדרואיד.

כל הזמן אנשים בוכים על זה שהאייפון מוגבל, לרוב הציבור זה לא מפריע .

הדבר היחיד שחסר לי באייפון זה כיבוי נורמלי של ה BT וה WIFI.

עכשיו כשיש סינכרון אלחוטי ועוד כמה פיצ'פקעס שהיו נהוגים אצל נוקיה כבר שנים, הרבה יותר נוח.

מבחינת איכות הטאץ' , עד כמה שזה כואב לומר - האייפון עדיין ללא תחרות.

גם המסך נראה עדיף בעבודה רצופה מאשר ה AMOLED עם הגוון הירקרק .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

5? אתה הוזה... לכל מכשיר, לכל גרסא, לכל יצרנית, לכל מדינה ואפילו לכל מפעילה יכולה להיות גרסא אחרת, לדעתי מדובר בכמה אלפים אם לא עשרות אלפים בקלילות.

עכשיו תבטיח לי שכל האפליקציות שאני אוהב מאייפון שעובדתית יש להן גרסאות בטלפון ירוצו לי על טלפון ספציפי, למעשה תמצא לי אנדרויד אחד בעולם שמסוגל להריץ נניח 30 אפליקציות בצורה יציבה לחלוטין (בלי גליצ'ים של פונטים, UI, קריסות ותופעות לוואי).

אני לא מדובר על מה שמגיע בתוך הרום, אלא מה שמותקן בצד 3.

אני מכיר כמה טיפוסים מוזרים בעבודה שמתמשים באנדרויד חצי מהם אולי הצליח להפעיל את WAZE בהצלחה מבלי לקרוס, וזה בגרסא הישנה כי כרגע WAZE באייפון נמצא גרסא שלמה מקדימה (עיצוב שונה, פיצ'רים חדשים ועוד).

אבי.

פורסם

לא הוזה ולא כלום תספור בעצמך!

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93_%28%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94%29

תוציא מהרשימה את honycomb הוא אינו קשור לסלולרי.

מגירסת ICS כל השאר יהפכו במהרה להסטוריה עקב שילוב של טבלטים וסלולרים בגירסה אחת!

גם האפלקציות יפותחו על הגירסה החדשה ולא יהיה את כל הסלט שהיה עד היום עם מעל 4 יצרנים ועוד עשרות דגמים,בגלל זה הפיתוח וההתאמה טעונה שיפור.

אל תשווה פיתוח אפלקציה למכשיר אחד שעובד על מערכת הפעלה אחת! כל גירסאות האייפון ומערכות ההפעלה דומות מאוד עם שינויים שלא משפיעים ישירות על ההתאמה לאפלקציות לכן הכל זורם.

הכיוון של אנדרואיד הוא לאותו מקום,עד היום יצא לי להתקל במעט מאוד תופעות לוואי אבל זה עדיין לא גורם לי לעבור לאייפון ולאבד את חופש הבחירה שלי והשליטה המלאה שיש לי על כמעט כל פיפס שיש במכשיר.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
למעשה תמצא לי אנדרויד אחד בעולם שמסוגל להריץ נניח 30 אפליקציות בצורה יציבה לחלוטין (בלי גליצ'ים של פונטים, UI, קריסות ותופעות לוואי).

אני לא מדובר על מה שמגיע בתוך הרום, אלא מה שמותקן בצד 3.

אצלי (G2) רצים כמו גדולים:

Waze, Age of zombies, Album art grabber ,andchat, Astrid, BeejiveIM, Burn the rope +, CSipSimple, Cut the rope, droid vnc server ,dropbox, fruit ninja, GT free, handcent SMS, iGo, IMDB, imgur, iWatermelon, JEFIT plus, LogMeIn, MyBackup Pro, NinJump, Noogra Nuts, Phonalyzr, Pure calendar pro, ReadItLater, reddit is fun, Ringdroid, RockPlayer, Screencast, SetCPU, Soundhound, Speedview, Speedx 3D, Stopwatch and timer, Stupid zombies, Tapatalk, Tapingo, Tasker, Textme, Urban Dictionary, WebEx.

הנה לך 42 אפליקציות שמכסות מגוון מאד רחב, כולן צד שלישי, כולן עובדות ללא שום בעיה מהשימוש השוטף שלי.

יש לי עוד הרבה מותקנות, אבל אני לא משתמש בהן, אז לא טרחתי לרשום.

הסיבה שלאייפון כרגע יש יתרון ממשי בכל הנוגע לאפליקציות זה הפז"ם והעובדה שיש רק מכשיר אחד לכתוב אליו. עם איך שהרוחות נושבות, קשה לי להאמין שהוא יחזיק ביתרון הזה יותר משנה.

5? אתה הוזה... לכל מכשיר, לכל גרסא, לכל יצרנית, לכל מדינה ואפילו לכל מפעילה יכולה להיות גרסא אחרת, לדעתי מדובר בכמה אלפים אם לא עשרות אלפים בקלילות.

זה שאני אשתיל עותק של firefox עם הבר של redtube בדיסק התקנה של XP אומר ששיניתי את הגרסא שלו? אתה יכול להאשמים את המפעילות בזבל שהן דוחפות לכל מכשיר (כן, גם לסימביאנים)

אם אתה מדבר על קרנלים, ככה זה לינוקס וזה יתרון ענקי. כמות הדברים שמפתחים יכולים להשיג במשחקים עם הקרנל שווה את הקרנלים הנוראיים שהאדיוטים במפעילות לפעמים מפילים על אנשים תמימים.

עכשיו תבטיח לי שכל האפליקציות שאני אוהב מאייפון שעובדתית יש להן גרסאות בטלפון ירוצו לי על טלפון ספציפי

עכשיו תבטיח לי שסולידוורקס וcounterstrike יעבדו לי על האייפון.

איזה מין הצהרה דבילית זו? מערכות הפעלה שונות - אפליקציות שונות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

כל המהומה הזו התחילה מבנאדם שלא יודע לשמור מספר טלפון במכשיר

מזל שאתה עדיין זוכר איך נושמים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה שאני אשתיל עותק של firefox עם הבר של redtube בדיסק התקנה של XP אומר ששיניתי את הגרסא שלו?

כן, ראיתי בחיי איך שינויים משמעותית קטנים יותר מזה גרמו לדברים לקרוס בצורות שאתה לא מאמין.

באופן כללי, זה מאוד מרשים שאתה מצליח להריץ את כל האפליקציות הללו, תזכיר לי האם אתה משתמש ברום סטנדרטי? אם לא אתה חושב שאבא שלי היה מצליח להתקין את אותו הרום ?

אנדרויד זה טוב ונחמד כשאתה משתמש מתקדם, כשכל מה שאכפת לך זה שהטלפון יעבוד, בצורה נוחה הישר מהקופסא אפל מנצחים בקילומטרים, גם נשארים עדכניים וגם מספקים חווית שימוש פי 10 יותר נעימה.

בשורה התחתונה, אנדרויד לא נעים, לא שימושי במיוחד בלי הרבה התעסקות, ושום מכשיר לא נותן הרגשה שהוא תוכנן אפילו בצחוק באותם רמות כמו האייפון.

אני מתפלא שעוד לא היו פה ליצנים שהתחילו להתווכח על כמה שהמסך 42 אינץ' באנדרויד שלהם נותן בראש למסכים של אפל ועוד כל מני הזיות שנובעות מתיכנון לקוי, וחוסר הבנה מוחלט מהם הצרכים של הלקוח.

אתם יכולים להמשיך להשתמש בסיני המצ'וקמק שקימבנתם לעצמכם מבחינת תוכנה, אני ישאר עם המכשיר שתוכנן ונכתב בקליפורניה, תודה.

פורסם

qil - אני לא משתמש ברום סטנדרטי

וכן, אבא שלך יכול להתקין את אותו הרום על הגאלאקסי אס [בהנחה שהוא יודע להשתמש בעכבר וללחוץ על כפתורים]

תוכנן ונכתב בקאליפורניה - MADE BY SAMSUNG

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

וואו אני חייב להגיד שאנדרואיד זו מערכת ההפעלה הכי ידידותית שנתקלתי בה!

המעבר שלי מסוני אריקסון ל- HTC היה כזה מהיר וכיפי שקשה להסביר!

יש את כל האפשרויות של סימון טקסט, העתק, הדבק, הגדלה והקטנה של הטקסט, שאיבת נתונים מהמכשיר הקודם וכו'.

ואפילו הם איפשרו לי לבחור את התוכנות כפי שאני רוצה לתפעול את המכשיר כמו למשל שמירת מספרי טלפון תוך כדי שיחה (באפליקציית Number Saver) ועוד ועוד.

אפילו כל פעולה שאני לא יודע לעשות, מתגלה כפעולה פשוטה וכל מה שלא היה ברור לי מההתחלה מתגלה כגאוני כמו למשל סגירת המסך בזמן שיחה כדי לחסוך בסוללה ולמנוע מגע בטעות וההשהייה הברורה שבה המכשיר צריך לדעת בוודאות שהתרחקתי מהמכשיר!

בקיצור מומלץ!

פורסם

האמת שאתה צודק. הרום שמקבלים מהמפעילות הסלולריות (ואפילו הרום המקורי לפעמים) הוא זוועה.

גם כמות הזבל שמקבלים ועד ה-SGS2 זה גרם לתקיעות שונות ומשונות של המכשירים.

היתרון הוא שבקלות אפשר לפתור את זה עם התקנה של רום איכותי יותר (ביחד עם קרנל כמובן) כמו cyanogen למשל, או MIUI.

לצערי ההתקנה באמת לא פשוטה לכל הדיוט וצריך רקע במחשבים בשביל לעשות אותה. מצד שני, כל חנות סלולר תעשה לך את זה בשמחה.

אבל כמו שגילינו שמחשב הוא רק חומרה והוא יכול להריץ איזה מערכת הפעלה שנרצה, ככה אנחנו מגלים פתאום שטלפון הוא רק חומרה והוא יכול להריץ איזה מערכת הפעלה שנרצה (אם זאת המערכת של פאלם, WP7 או אנדרואיד).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אחרי 3 שנים עם אייפון כבר משעמם לי ואני כנראה אלך לנסות את האנדרואיד החדש.

הכי גרוע אני אחזור לאייפון אבל כרגע בתור משתמש מתקדם, ואיך שמערכת האנדרואיד התקדמה, אני יכול "להרשות לעצמי" את החופש שיש לאנדרואיד לעומת האייפון גם אם יהיו קצת יותר תקיעות וכו' למרות שאני מאמין שבשימוש נכון זה לא אמור לקרות הרבה.

שניהם מערכות טובות אבל לכל אחת אופי שונה ודרך שונה לעשות דברים.

לאבא שלי בחיים לא הייתי נותן אנדרואיד אבל זה לא אומר שאנדרואיד חרא.

כל מקרה ומשתמש לגופו וזה מסכם את הכל ולכן כל הויכוח מיותר.

לפותח השירשור: להגיד על משהו שלאתה לא יודע להשתמש בו חרא זה די תת רמה. קודם תלמד להשתמש ואם אז זה לא מתאים לצרכיך, אז אולי זה חרא, וגם אז - רק בשבילך.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

מה יכול להיות יותר פשוט מלהעתיק את קובץ הרום למכשיר,להכנס לריקוברי לבחור התקנה ואת הקובץ שכרגע העתקנו ולתת לו להתקין,איפה הבעיה פה?

לצרוב באודין CFROOT זה הסיפור?

מי שלא רוצה להבין שום דבר לא יעזור לו.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
כן, ראיתי בחיי איך שינויים משמעותית קטנים יותר מזה גרמו לדברים לקרוס בצורות שאתה לא מאמין.

באופן כללי, זה מאוד מרשים שאתה מצליח להריץ את כל האפליקציות הללו, תזכיר לי האם אתה משתמש ברום סטנדרטי? אם לא אתה חושב שאבא שלי היה מצליח להתקין את אותו הרום ?

אנדרויד זה טוב ונחמד כשאתה משתמש מתקדם, כשכל מה שאכפת לך זה שהטלפון יעבוד, בצורה נוחה הישר מהקופסא אפל מנצחים בקילומטרים, גם נשארים עדכניים וגם מספקים חווית שימוש פי 10 יותר נעימה.

בשורה התחתונה, אנדרויד לא נעים, לא שימושי במיוחד בלי הרבה התעסקות, ושום מכשיר לא נותן הרגשה שהוא תוכנן אפילו בצחוק באותם רמות כמו האייפון.

אני מתפלא שעוד לא היו פה ליצנים שהתחילו להתווכח על כמה שהמסך 42 אינץ' באנדרויד שלהם נותן בראש למסכים של אפל ועוד כל מני הזיות שנובעות מתיכנון לקוי, וחוסר הבנה מוחלט מהם הצרכים של הלקוח.

אתם יכולים להמשיך להשתמש בסיני המצ'וקמק שקימבנתם לעצמכם מבחינת תוכנה, אני ישאר עם המכשיר שתוכנן ונכתב בקליפורניה, תודה.

נו באמת,

אני לא עשיתי שום שינוי באנדוראיד שלי, ואני ממש לא משתמש מתקדם ובכול זאת אני מאוד מרוצה מהמכשיר.

תאמין לי שיצא לי לשחק לא מעט עם האייפון והוא מכשיר מעולה אבל ממש לא עגל הזהב כמו שאנשים עושים ממנו. גם בו לפעמים נתקעים דברים וגם בטאץ' המהולל שלו לפעמים מתפספסות אותיות כששולחים הודעה.

ובתור המכשיר שעולה כפול ולעיתים כמעט אפילו פי 3 ממכשיר אנדוראיד, עליו חלה חובת ההוכחה.לא על המכשיר שלי.

כמה שאתם מדברים על התעסקויות באנדרואיד, אני מת לראות אם יש פה מישהו אחד שלא פרץ את האייפון שלו.

ושלא תבינו לא נכון זה לגיטימי ביותר, גם אני הייתי פורץ מכשיר אם הייתי צריך לשלם על כול אפליקציה ולא הייתי יכול להחליף צלצול בפלאפון.

פורסם

כל בן אדם שיכול לפתעל דוס ברמה הבסיסית יוכל לעשות את הרוט. ואם לטלפון כבר יש רוט, כל אדיוט יוכל להתקין את הרום.

רוצה מכשיר שעובד מצויין בלי רוט? קח SGS2, או אטריקס ותלמד להשתמש בו.

הסיבה שכולם עושים רוט לאנדרואיד שלהם היא כי זה פשוט להחריד וזה פותח עולם שלם של אפשרויות נהדרות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

ועדיין, אני לא רואה את אבא שלי עושה רוט לטלפון שלו ;)

(וגם לא את אשתי, אבל בהחלט אני רואה אותה מבקשת ממני)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...