Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לנו אימפרזה 2003 שקנינו לא מזמן. כבר בקניה ראינו שאורות לוח השעונים לא עובדים, ולכן לקחנו אותה לחשמלאי רכב. הוא מצא איזשהו קצר, אך כעבור זמן קצר התקלה חזרה על עצמה עם תוספת - הפעם גם האורות האחוריים לא עבדו. הבנו שמדובר במשהו רציני יותר והלכנו עם האוטו למוסך ש.ע.מ כהן בירושלים, עליו קיבלנו המלצות. הוא שוב מצא קצר, ושוב תיקן, ושוב כעבור כמה ימים התקלה חזרה על עצמה. השבוע הייתי שם כבר בפעם השלישית והם הרימו ידיים. הם לא מצליחים לאתר מה גורם לפיוזים להישרף.

לפני שאני משתגע - אשמח לקבל המלצות מה לעשות ואל מי לפנות (אני נמצא באיזור ירושלים, אבל מוכן גם להרחיק בשביל לסיים את הסאגה הזו).

חשבתי ללכת מחר למוסך ברזילי (המוסך המורשה בירושלים), האם זה צעד נכון?

תודה רבה וגמר חתימה טובה!

• תוכן חדש...