Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו עתידים להחליף את הברקסים שלנו ברכב מסוג VW בורה משנת 2002.

מאז ומתמיד הרכב טופל במוסך טלנוע באשדוד. שמתי לב, שהם מנסים קצת 'לעקוץ' אנשים תמימים ומנפיצים להם מחירים שאני אשכרה צוחק כשאני שומע את מה שהם מציעים.

בכל אופן - אילו ברקסים מורכבים כסטנדרט ברכבים האלו? האם ישנם מס' סוגים או שזה סוג אחד שמתקינים? האם יש אפשרויות טובות יותר?(זאת אומרת בלמים טובים יותר אמנם לא ברמה סופר גבוהה אבל משהו שיהיה בטווח קצר מעל הסטנדרטיים שהמחיר לא יגיע לשמיים גם)

אשמח לעזרה .

פורסם

יש בלמים רגילים סטנדרטיים ברוב הרכבים ויש כאלה שעולים עוד כמה מאות שקלים והם מחורצים או מחוררים ואמורים להעניק יכולת בלימה טובה יותר- לשיקולך, אם כי תמיד עדיף לא להתחכם ולשים את מה שסטנדרטי באוטו הזה מתוך הנחה שכך זה תקין ונומינלי. לא ציינת אם צריך להחליף צלחות בלם או רק רפידות, אגב. כך או אחרת, תתייעץ עם רון ממוסך רון ברחוב המסגר. טיפול כזה קטן עליו והמחירים שלו הוגנים.

פורסם

streicher_19 - אני מודע לבלמים היותר רציניים אבל אני לא מחפש להתקין אותם על בורה 1.6 משנת 2002 שבקרוב תוחלף בלי נדר.

אביתר - כרגע לרכב ישנה יכולת בלימה ממש ממש טובה. אני לא מגזים. הרכב בולם במצבים קיצוניים ממהירויות תלת ספרתיות עד למהירויות של 20-30 קמ"ש או לחלופין לעצירה מוחלטת במהירות גבוהה מאוד. אני מחפש את אותו הדבר בבלמים הבאים. חשוב לי שהרכב יבלום טוב.

האם יש הבדל בין שתי החברות המקוריות? אחת עדיפה על השנייה? או שהן זהות לחלוטין?

  • ספונסר פורום
פורסם

הרפידות הטובות ביותר לרכב הזה הם הרפידות של חברת ATE גרמניה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הבנתי. תודה רבה. אנחנו נבדוק במוסך אילו רפידות יש לנו כרגע ונלך כנראה על ATE.

אגב מה אמור להיות המחיר של סט של 4 כאלה?(רפידות)

פורסם

טוב היום הוחלפו הרפידות לרפידות של חברת ICER/ICEAR משהו כזה.. מישהו מכיר? שמע? אם כן אשמח לפרטים(היות ואני לא זה שבחר את זה ולא הייתי נוכח במקום). כמו כן גם הוחלפו הדיסקים לחדשים אני לא יודע של איזו חברה.

×
×
  • תוכן חדש...