Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

לפני כחודש החלפתי רדיאטור בפיג'ו 206 עשה לי ניקוי לכל מערכת הקירור, רק שמקודם היה לי מים ירוקים ברדיאטור ואחרי שהוא החליף לי את הרדיאטור הוא אמר לי שכדאי למלא מים ורודים במערכת שהם יותר טובים לקירור ואמר שאפשר לערבב בין מים ירוקים וורודים. אבל עכשיו השאלה עם זה בסדר כי חבר אמר לי שזה אוכל את הגומיות בראש מנוע משהו כזה.

עם כן היום אני ירוקן את כל המים ונשפוך מים ירוקים שקניתיי.

תודה.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

הפתרון הכי פשוט-תבדוק במוסך מורשה מה נוזל היעודי לרכב ותקנה.ההפך מים רגילים גורמים נזק לא נוזל רדיאטור יעודי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בוקר טוב לכולם,

לפני כחודש החלפתי רדיאטור בפיג'ו 206 עשה לי ניקוי לכל מערכת הקירור, רק שמקודם היה לי מים ירוקים ברדיאטור ואחרי שהוא החליף לי את הרדיאטור הוא אמר לי שכדאי למלא מים ורודים במערכת שהם יותר טובים לקירור ואמר שאפשר לערבב בין מים ירוקים וורודים. אבל עכשיו השאלה עם זה בסדר כי חבר אמר לי שזה אוכל את הגומיות בראש מנוע משהו כזה.

עם כן היום אני ירוקן את כל המים ונשפוך מים ירוקים שקניתיי.

תודה.

שלום רב !

פעל לפי עצתו של דניאל וערוך חיפוש, תראה כמה זה קל ומה אתה מקבל תמורתו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=17420

אין קשר בין הכותרת לתוכן הכתוב.

מי קירור ירוקים או ורודים אינם עושים שום נזק לגומיות, ולא ברור מה חברך מקשקש, בנוגע למי קירור שאוכלים גומיות מנוע?!

איזה גומיות מנוע בראש שלו ,המי קירור עוברים דרך צנרת גומי, ועוד לא נתקלתי במי קירור שפוגעים בצנרת מים?!

מי קירור הממומלצים על ידי היבואן, הם כמדומני טכניק, או משהו כדומה ,ערוך חיפוש.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אחלה תודה רבה לכם,

רק עוד שאלה קטנה העם אני יכול לערבב בין מים ירוקים לורודים?

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם
הוא אמר לי שכדאי למלא מים ורודים במערכת שהם יותר טובים לקירור ואמר שאפשר לערבב בין מים ירוקים וורודים.
נראה לי שלא הבנתם כל-כך את הבחור, הוא שאל אם ערבוב של לפחות שני סוגים שונים של נוזל קירור יכולים ליצור נזק למערכת. אז חבר, לא רוצה להכניס אותך לפניקה מיותרת אבל על פי ידיעתי ערבוב של נוזלי קירור (מבסיסים אחרים, לצבעים אין קשר) יכול ליצור תרכובת מסוכנת אשר יכולה לפגוע במערכות השונות. על כן עליך לבצע שימוש בסוג אחד בלבד. במידה וערבבת נקז את הקיים ומלא חדש והפעם עם סוג אחד.
פורסם

כן בדיוק לזה התכוונתי, עכשיו יש לי בבית מיכל של Radiator Fluid של חבר דלק המליצו לי עליו מכל הנוזלי קירור שהיו באוטו דיפו.

חשבתי לרוקן את המיכל ולשפוך את כל הנוזל קירור הזה. אבל לא הבנתי איך אני משחרר את הלחץ אוויר בסוף מהמערכת? מישהו יכול להסביר לי דרך תמונות כי לא כל כך הבנתי איפה זה נמצא (אין לי מושג איפה הטרמוסטט נמצא).

תודה רבה.

פורסם

שלום רב !

לפי השאלות שלך, רמת הידע הטכני שלך לוקה בחסר, וזאת בלשון המעטה.

המלצתי גש למוסך פזו המשתמש בנוזל קירור המומלץ על ידי היצרן, ולא במי ברז עם צבע ירוק שנמכרו לך באוטו דיפו.

חובה לנקז אוויר לאחר ריקון המערכת קירור, ויש לנקז אוויר ממערכת הקירור על ידי פקקי ניקוז המיועדים לכך.

המלצתי, בצע זאת במוסך מקצועי ואמין, שמשתמש בנוזל המומלץ על ידי היצרן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

למים המקוריים של פיג'ו קוראים technic והם זולים יותר מהמים של חברת דלק שקנית באוטו דיפו, למה בכלל להתלבט??

הטרמוסטט נמצא בצד ימין של המנוע. אתה תראה צינור מים גדול שמתחבר אליו ולידו יש בורג קטן שאפשר לפתוח כדי לנקז אוויר. יש עוד פתח כזה על צינור מים שנמצא ליד הכניסה של המזגן יותר קרוב לשמשה הקדמית.

פורצה יובה!

• תוכן חדש...