Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מחפש לקנות חוט נחושת לטרנספורמטורים 0.6/0.8 עובי.

בכמה חנויות אלקטרוניקה שבדקתי לאף אחד לא היה דבר כזה, איזה חנויות בארץ מחזיקות חוטים כאלו?

לחלופין יש לי חוט 1.2, אבל נורא קשה ללפף אותו על פירית עגול, אם יש מישהו שמתעסק בזה אני ישמח לשלם :)

תודה לעוזרים.

אודי A4

דימה.

פורסם

תיקון :-) אתה מחפש חוט נחושת מצופה אמייל בקוטר של 0.8-0.6 מילימטר ?!

מהו אורך החוט הנדרש לך ? באיזור שדרות הר-ציון לא תמצא את מבוקשך ואני בספק אם מישהו מוכר בארץ מטר או שניים של חוט כזה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אכן מצופה אימייל :)

אני מאמין ש5~ מטר יספיק, בסך הכול זה הולך לסליל הראשוני, בחישוב גס 4 ליפופים של 10גידים על פירית כזה http://www.ferroxcube.com/prod/assets/tx513219.pdf

לסליל המשני אני מאמין שאני ימצא איזה טרנספורמטור ישן ויוציא ממנו חוט דק יותר.

לא חייב בארץ, אפשר גם בחו"ל.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני יכול למכור לך 4 מטר של חוט נחושת מצופה אמייל בקוטר 0.8 מילימטר תוצרת שוודיה שעבר תהליך ריכוך.

לא כול חוטי החשמל המצופים אמייל או פוליאורייטן הם רכים ולכן המחיר משתנה ולא תמיד העניין ברור למי שלא בעניינים.

דבר איתי בפרטי.

איזה כייף לי :)

פורסם

תשמע בדרך כלל מוכרים אותם בקילוגרמים וזה בא בגלילים גדולים, אני לא חושב שתמצא מקום שיסכים למכור לך כמה מטרים בודדים.

פורסם

אני מאמין שאם תפנה לכל בית מלאכה לליפוף שנאים/מנועים הם יתנו/ימכרו לך 4 מטר של חוט. אם הם יקחו כסף - זה יהיה גרושים.

פורסם

Avz לצערי אני לא מקיר אפילו אחד כזה, יש לך אולי כתובת או טלפון של מקום כזה באזור ירושלים?

אודי A4

דימה.

פורסם

נסה אצל האחים ברגידה, פעם הם ליפפו מנועים.

בכל מקרה, הקישור שצירפתי לך הוא בוודאות של בית מלאכה ללפוף מנועים, נמצא בסמוך לבלומפילד.

• תוכן חדש...