Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. האופנוע שלי עבר קיט צילינדר, המנוע האורגינלי אוכל 95 אבל בספר הדרכה של הקיט רשום : use petrol containing at least 96 octanes.

עד עכשיו אני שמתי לו 95 כי נאמר לי שמנועים שאוכלים 96 יכולים לעבוד גם על 95 מבלי לפגוע ...

אבל האם זה נכון לטווח הארוך אני לא יודע אז השאלה שלי היא האם יש אופציה להשתמש ב 96 או שיש ממיר קטליטי או משהו שמונע ממני לעשות זאת ?

2. יש לי בעיות במגעים של האופנוע (הבעלים הקודמים כנראה היו שאיפות להשתתף בראלי דאקר)

האם יש חשמלאי אופנועים מומלץ באיזור המרכז (עם דגש על המחיר אין $$) ?

פורסם
1. האופנוע שלי עבר קיט צילינדר, המנוע האורגינלי אוכל 95 אבל בספר הדרכה של הקיט רשום : use petrol containing at least 96 octanes.

עד עכשיו אני שמתי לו 95 כי נאמר לי שמנועים שאוכלים 96 יכולים לעבוד גם על 95 מבלי לפגוע ...

אבל האם זה נכון לטווח הארוך אני לא יודע אז השאלה שלי היא האם יש אופציה להשתמש ב 96 או שיש ממיר קטליטי או משהו שמונע ממני לעשות זאת ?

2. יש לי בעיות במגעים של האופנוע (הבעלים הקודמים כנראה היו שאיפות להשתתף בראלי דאקר)

האם יש חשמלאי אופנועים מומלץ באיזור המרכז (עם דגש על המחיר אין $$) ?

איזה אופנוע?..פרט חשוב..

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

בהחלט חשוב לדעת איזה אופנוע.

בנוגע ל-1 האם כתוב להשתמש בנטל או לא? כי אם כתוב להשתמש בנטול אז לך על 98.

2- דר' לליפוף. רחוב הקונגרס לא זוכר מספר.

בסופו של דבר, יש לנו ארץ קטנה - אי אפשר לטעות בגדול.

דני פרמוצ'נקו - דבריו הוצאו מהקשרם (י.ב.)

פורסם

החל מאמצע שנות ה-90 כל האופנועים היפנים משתמשים בבנזין נטול (למרות ההוראות של מטרו לתדלק 96) לך על 98. סה"כ האופנוע שלך לא צמא במיוחד.

אני לא מאמין שיגרם נזק אם תשתמש ב-95 אוקטן אבל רק הספק מספיק בשביל לשים 98.

בסופו של דבר, יש לנו ארץ קטנה - אי אפשר לטעות בגדול.

דני פרמוצ'נקו - דבריו הוצאו מהקשרם (י.ב.)

פורסם
החל מאמצע שנות ה-90 כל האופנועים היפנים משתמשים בבנזין נטול (למרות ההוראות של מטרו לתדלק 96) לך על 98. סה"כ האופנוע שלך לא צמא במיוחד.

אני לא מאמין שיגרם נזק אם תשתמש ב-95 אוקטן אבל רק הספק מספיק בשביל לשים 98.

היי אני מבקש ספרדי לא יפני :lol:

לא נראה לי שיש לי כסף לתדלק 98 באופן קבוע אז אני מעדיף להמנע מלהחליף כל שני וחמישי סוג דלק

פורסם

תנסה אולי בפורום של 50 סמ"ק, אתה בטח לא היחיד שיש לו קיט כזה, שם בטח יוכלו לעזור לך...

ודרך אגב, המערכת חשמל ב 50 , לא מסובכת בכלל...

בהצלחה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

מדד האוקטן הינו מדד שאומר עד כמה הדלק עמיד להיתלקחות עצמית.

היצרן המליץ לך על לפחות אוקטן 96, לא דיבר על אם או בלי עופרת {נכון? }. כנראה בגלל יחס דחיסה גבוה יותר { ?? }.

לכן, בלי קשר למה יש לך ביד, בין אם זה אופנוע או מכונת גילוח - אתה רוצה שזה יחזיק? לך עם הוראות היצרן. ישבו שם מהנדסים שיודעים שיש כזה דבר אוקטן 95 והמליצו על 96 , כנראה שיש סיבה.

אני היתי מתדלק 96.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

אם יש לך קיט של אתנה?

תשתמש באוקטן 96, בגלל העופרת באוקטן הזה.

בעיות חשמל יש בכל הסנדות, ברוכים הבאים למועדון.

תיקוני חשמל אצל אלון דאי בר'ח הקונגרס ט'ל 052-2503112.

אם תרצה אגזוז לחץ קומפלט לסנדה(דוד ומשתיק)? פרטים בפרטי. 8)

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

תודה סיני..

משתיק משופר של לאוינצ'י כבר יש לי (חובה עם קיט לא ?)

דוד קומפלט ? אין כסף האופנוע הזה שוחט אותי נראה לי בקיץ אני ימכור אותו ויביא איזה וולף משנות הרמפמפו.....

פורסם
תודה סיני..

דוד קומפלט ? אין כסף האופנוע הזה שוחט אותי נראה לי בקיץ אני ימכור אותו ויביא איזה וולף משנות הרמפמפו.....

עדיף היה כבר להשאר עם ה NRG וזהו

פורסם
תשתמש באוקטן 96, בגלל העופרת באוקטן הזה.

. 8)

"בגלל העופרת באוקטן הזה"

1. זה כבר אשלגן, לא עופרת.

2. הסבר ופרט מה הקשר בין העופרת/אשלגן להעדפה על 95/98.

תודה

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם
תודה סיני..

סוזוקי וולף,מעלה בי נשכחות מהגיל הצעיר והיפה,היה לי ויכוח תמיד עם חבר באותה תקופה שקנה וולף חדש דנדש מהחברה,ואני עם DT חבוט [3 שנים על הכביש] אבל עם אגזוז לחץ [רק משתיק] ובלי הגדלת נפח ובלי הגדלת קרבורטור,נתתי לו להריח את העשן שיצא לי מהאגזוזים,לא עזר לו,כל פעם שהוא ניסה,וגם נתתי לו פור כמה פעמים,הייתי נותן לו בראש. לא יודע למה אתה רוצה להחליף לוולף,לא שהדרבי משהו,אבל ה-DT אכל את שניהם,וזה כולל גם את האפריליות למניהם [RS,RX] וגם הKTM שהיה בעצם "בטה" עם מדבקות של קטום.. כל הקיטים של אז,לא עזרו,אני לא יודע איך זה היום,אבל בתקופה שלי [8 שנים אחורה] ה-DT היה המלך,כל אופנוע שהגיע נתתי לו בראש [כולל הקיטים] אחחח איזה תקופה זו הייתה.

עד היום יושב לי במחסן גלג"ש 11 שיניים ל-DT, איזה ניסויים עשיתי,שמתי צמיג קדמי של GS על האחורי של ה-DT [ולא,אני לא שיחקתי עם סט שופינים על הרגליות :wink: ],שיחקתי עם הגלגש''ים,מה לא עשיתי.. טוב חלאס,מספיק..! עד כאן.

תהנה מהתקופה הזאת כל עוד אתה יכול. זו הפעם האחרונה שאני מדבר על 50 סמ"ק.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

תשמעו חברים אני עכשיו שמתי לעצמי מטרה לחפש את ה50 סמ"ק הילוכים הכי אמין שיש...

לפי מה שמצאתי עד עכשיו אין על סוזוקי במחירי חלקים ואמינות...

אבל אין מה לעשות אני מחפש גם מהירות אז למה לא איזה וולף ?

עד עכשיו היה לי קטנוע מהיר (NRG שנת 2002 שמור בטירוף אני חושב שמומו ראה אותו)

יש לי אופנוע שטח מהיר בטירוף (אוכל דיטים כמו חרא)

אז עכשיו הגיע התקופה של הכביש לא ?

פורסם
דרבי סנדה שנת 2001 משופרת בקיט של athena

72 סמ"ק בוכנה 47.6 מ"מ (סיני בטח מכיר הוא מכר אותם)

אז למה לא לפנות לסיני ישירות בטלפון?

:roll:

הנה קישור לפורום קטנועים, לפעם הבאה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=788

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...