Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אשמח לכל עצה אמיתית בעניין ..

סיפור האירועים בקצרה:

בתאריך 10.6.2010 ביקשתי להתנתק, עקב קנס הוחלט שישאירו אותי שנה בחבילה של 20 ש"ח לחודש, ולאחר מכן יעודכן ניתוק אוטומטי בתאריך 10.6.2011

פתרון: עדכון חבילת אינטרנט חדשה:אינטרנט במהירות 1.5 מגה במחיר 20 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנה - על שם המשתמש XXXX- בנוסף,בסיון החבילה עודכן ניתוק אוטומטי בתאריך 10.06.2011

כאשר שמתי לב שמחייבים אותי בתאריכים נוספים (פעם אחת ב 28.6.2011 ופעם נוספת ב 23.07.2011)

התקשרתי וביקשתי זיכוי + ניתוק,

אמרו שיעבירו אותי למנהלת שתעשה את זה תוך 24 שעות.

היא התקשרה אחרי שלושה ימים, 45 דקות בילבלה לי את המוח, ואז בסוף השיחה אמרה שתעביר למנהל אחר שינתק אותי.

אני כבר ארבעה שבועות מחכה לאותו מנהל.

בנוסף ביום שני 22.06.2011 שלחתי פקס לבקשת ניתוק שמפרט את כל השתלשלות הדברים וכמובן בקשה לניתוק מיידי עם החזר של הכספים שנגבו, קיבלתי SMS שהפקס שלי התקבל.

לא חזרו אלי מאז, וגם היום חייבו אותי 30 ש"ח נוספים.

אני אינני מעוניין יותר לנסות ולהתקשר, אני עשיתי כל מה שדורש החוק ממני - כעת אני מעוניין לתבוע. מישהו יכול להסביר את ההליך ? אני רוצה את הזמן שבזבזתי על השיחות איתם, אני רוצה עוגמת נפש, ואני רוצה את כספי בחזרה ושיפסיקו להטריד אותי.

אשמח לכל עזרה בנושא.

תודה.

פורסם

תביעות קטנות בבימ"ש שלום הקרוב למקום מגוריך. האגרה מאוד נמוכה. תצרף מה שצירפת כאן (כולל המייל המקורי מהם לגבי מועד הניתוק + חיובי האשראי/בנק), אתה יכול לכתוב זאת בשפתך או להיעזר בעו"ד (לשם ניסוח; אין ייצוג בתבחעות קטנות אלא באישור מראש), אבל הסכום פה מאוד נמוך ואין בעיה לכתוב זאת בשפתך בעמוד שהם נותנים לפרט את התביעה. תתבע גם על הזמן ועוגמת נפש. לא בטוח שתקבל - אבל לפחות יחזירו לך את הכסף שחוייבת בו, את האגרה, וגם יהיה לך סיפוק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הלואי שתהיה זו הפעם האחרונה שתתקל בבעיית ניתוק מחברות תקשורת.

אתה לא לבד, לא היחיד, לא הראשון וגם לא האחרון שיוותר. תיכף תבין למה.

תרגיע קצת. כדי להסיר ספקות לגבי הניתוק - הכנס לאתר נתק ובשביל שקל יש לך רישום ותיעוד ואתר שהוא להיט לניתוקים ומצויין שהוקם.

התקשר למוקד השרות ותוודא עם הנציגה שהבקשה התקבלה. אולי לא בוצעה אבל שהתקבלה.

כשרציתי להתנק מנטויז'ן - התהליך לווה בפקס למנכ"ל וסמנכ"לית שרות לקוחות. כמובן שאיש מהם לא ענה - אבל הניתוק היה מיידי ובלי שום חיוב נוסף.

כפי שקודמי המלומד הציע - הדרך לקבל פיצוי היא תביעה קטנה. אתה יכול להתייעץ עם עו"ד ולצרף את מאות השקלים של שכר הטרחה שלו לתביעה, לפעמים שופטים מאשרים את זה שהוצאות לצורך התביעה.

אבל מה אתה רוצה? 40 ש"ח עבור חודשיים? בסדר, נניח שמגיע לך. הם עושים את התרגיל לאלפי לקוחות, אבל זה כבר עניין לבירור תביעה יצוגית.

עגמת נפש היא מילה יפה אבל קשה מאוד לבחינה משפטית. אם תרצה - לך לפסיכולוג לכמה טיפולים על המשבר שנכנסת, אובדן אמון בחברות תקשורת וכו' - אולי זה יסייע. אני רציני. אחרת מה כבר תטען כדי לקבל פיצוי? הרוגז האישי שלך לא שווה פרוטה.

על ביטול זמן (זה המושג) לשיחות ובירורים - לא תקבל דבר. יש לך לוח פגישות כל כך עמוס? עזבת משמרת באמצע? השכר שלך לשעה הוא כמו משכורת חודשית שלי? אני לא רוצה להיות רע, אבל אלו דברים שיתקיפו אותך איתם.

אז מה בשורה אחרונה? 40 ש"ח עבור חודשיים, אולי 100 ש"ח פיצוי בגין ההתנהלות של החברה. מול שעות של הכנת תביעה, הופעה בבימ"ש, מתח נפשי - ועדיין לא מובטח לך שקל אחד. זה מרגיז, מקומם, רע מאוד - הכל נכון. אבל ככה זה. וחבל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כבר הייתי בתביעה קטנה, היה בסדר גמור.

פשוט זכרתי משהו לגבי חברה בע"מ שאי אפשר או שכן אפשר לעשות משהו - לא זוכר.

תודה על העצה חברים.

ואני מתכוון לתבוע 1000 ש"ח. אקבל ? אחלה. אקבל רק את ההחזר שלי ואנותק - גם אחלה. הסיפוק יהיה גדול.

פורסם

נסה לקרוא קצת את מדורי התביעות הקטנות בעיתונות, שלא לדבר על פסקי דין (אין לי מושג אם פורסמו). הרושם שלי מפרסומים אלה הוא שהנטייה היא לפסוק רק את ההפסד הכספי והישיר, כן שעניין "עגמת הנפש" נתפס כתאוות בצע, במיוחד אם אינו פרופורציוני לסך התביעה. להגיש תביעה על 40 ש"ח כאשר האגרה היא 80 ועוד דרישה לפיצוי עוגמת נפש פי 25 מסך התביעה? תהיה לי בריא. לדעתי חבל על זמנך וכספך.

מצד שני - אם יש לך תיעוד טוב של הדרישה לניתוק (דואל מהחברה או משהו כזה) כתוב להם מכתב ודרוש החזר, אם לא תענה אולי תלונה למשהת"ק תעזור לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתקשר לחברת אשראי ותסגור להם את הברז. תדווח על חיוב לא מאושר ותשלח להם העתק של המייל בו הם מתחייבים על ניתוק לאחר תאריך מסויים.

שיתנו תשובות לחברת אשראי.

FUCK THE NETVISION

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

שניר106 - אם אתה רוצה, אוכל לפתור לך את העניין (הניתוק וההחזרים) די מהר.

פנה אליי בפרטי.

גילוי נאות - הנני מנהל במחלקת המכירות. אמנם מחלקת מכירות, אך עדיין, אעזור לך.

ניב

לא חותם

פורסם

שניר נשלחה לך הודעה פרטית קודם לכן לגבי פיתרון הבעיה,אשמח לקבל תשובה.

ניבו-הנני מנהל צוות בשירות הלקוחות ואשמח לקחת אחריות על המקרה הרלוונטי.

אלכס.

פורסם
פנית לנציב תלונות הציבור אצלם?

כן שלחתי את הפקס לגבי הניתוק גם לפקס של מנהל פניות הציבור.

מיותר לציין שהוא לא התייחס.

שלחתי לאלכס את הפרטים שלי, נראה מה יקרה- כזכור לכם בתרד הקודם שכתבתי על הנושא הביזיוני הזה, עידן הבטיח שיחזרו אלי -כמובן שאף אחד לא חזר.

הנה הניסיון האחרון שלי לגשר על העניין וזאת רק בגלל שאינני רוצה לבזבז את הזמן שלי.

אז .. נראה אתכם.

פורסם
תתקשר לחברת אשראי ותסגור להם את הברז. תדווח על חיוב לא מאושר ותשלח להם העתק של המייל בו הם מתחייבים על ניתוק לאחר תאריך מסויים.

שיתנו תשובות לחברת אשראי.

FUCK THE NETVISION

+1

נטוויזן פשוט מתחת לכל ביקורת. אני כבר יותר משנה לא גר בארץ ולמרות שסגרתי איתם עשר פעמים חשבון אני כל הזמן מקבל חיובים.

בסוף נשבר לי וחסמתי אותם בכרטיס האשראי, זה עובד מצויין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

המלצה שלי, אל תרוץ כל מהר לתבוע.

בתי המשפט בארץ הם לא מקום לחפש בו צדק.

בתי המשפט בארץ הם מקום למי שמוכן לסבול בירוקרטיה, תרגילים מלוכלכים (ולחברה גדולה כמוהם יש מחסן שלם מלא בכאלה)

ועוד רעות וחולות. מעשית, הליכה לבית משפט צריכה להיות המוצא האחרון שלך, ובטח לא כדי ללמד אותם לקח. מי שילמד את הלקח בסופו של דבר עלול להיות אתה.

תעשה מה שהמליצו פה, אחרי שאתה מוודא שיש לך את כל מה שצריך בכתב, תסגור להם את הברז. זה הכל.

אני מנדב סיפור שקרה לי בתביעות קטנות לטובת מי שרוצה להמשיך לקרוא.

קניתי כסא משרדי בשדרות ההסתדרות בחיפה, מול חוצות המפרץ, בחנות שנקראת "מוצר 2000". אחרי מספר ימים, הכסא הפסיק

לעלות ולרדת, נסעתי עם הכסא לחנות והחליפו את הבוכנה, מעולה. אחרי מספר ימים, אני יושב בכסא, מול המחשב. פתאום, ללא אזהרה מוקדמת הכסא נשבר. מתוך אינסטינקט תפסתי את המסך והוא נגרר אחרי לרצפה (ואז לא היו מסכים דקים). נמרחתי על הרצפה, די במזל לא מעבר לזה.

חזרתי שוב לחנות עם הכסא, והמנהל שהיה בחנות, ברוב חוצפתו, פשוט זרק אותי מכל המדרגות.

החלטתי לתבוע. שילמתי את האגרה 87 ש"ח בזמנו וחיכיתי לתאריך למשפט. התאריך נקבע ל 10 חודשים מאוחר יותר.

כעבור 10 חודשים אני מגיע למשפט, נציג מצד הנתבע לא טרח להגיע.

השופטת הנחמדה מאוד יש לאמר, פסקה לטובתי ואמרה שתשלח לנו פסק דין בדואר.

כעבור חודש קיבלתי פסק דין חלומי, חברת מוצר 2000 חויבה לשלם לי את מחיר הכסא + אגרת בית משפט + 500 ש"ח פיצוי.

עד פה נהדר.

אחרי משהו כמו חודש, אני מקבל מכתב מבית המשפט שנקבע דיון חוזר. הסיבה, מוצר 2000 טענה שהיתה לה פריצה לעסק והיא איבדה את הזימון למשפט המקורי. התאריך החדש נקבע לשישה חודשים אח"כ, במקרה זה נפל על ערב יום כיפור.

מגיע למשפט, הפעם גם המנהל מהחנות טרח להגיע, אנחנו היינו המשפט השני בתור לאותו יום.

במקרה נפלתי על שופטת דתיה שבגלל יום כיפור החליטה שזה זמן טוב לסליחות ומחילות.

היא דחקה בי מאוד להתפשר על חצי מהסכום ( של הכסא בלבד, ללא אובדן ימי עבודה, ללא תשלום אגרת בית המשפט) בגלל רוח החג לדבריה.

אחרי שפסלתי פעם אחרי פעם את השקרים של הנתבע - הכסא נקנה באינטרנט (שלפתי קבלה מהקופה הרושמת), הכסא מיועד לילדים (בקבלה רשום כסא מנהלים), אמרתי לה שאני לא מתפשר ושתתן פסק דין.

בסוף היא נטתה קצת לצד שלי ונתנה את הפסק דין הבא. מוצר 2000 תחזיר לי את מחיר הקנייה, אני אחזיר להם את הכסא.

זהו, בלי פיצוי, בלי אובדן ימי עבודה (והיו), בלי הכרה באגרת המשפט.

כל הסיפור הזה בא ללמד דבר פשוט, אין מה לפתח ציפיות מבית המשפט, צדק בטח שאין מה לחפש שם. החלטה של שופט א' יכולה להפוך לגמרי החלטה של שופט ב', מה שנראה בעינייך צדק נראה לאחר לא הגיוני.

אתה לא תלמד את נטוויז'יון לקח, אולי תקבל את מה שמגיע לך חזרה וקצת יותר במקרה הטוב.

הם ימשיכו בשיטת מצליח עד שיחטפו קנס של 5 מיליון ש"ח - כלומר לנצח.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...