Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי היוניט ברכב ומסקרן אותי איך הוא נראה ואיך לבדוק אותו ולוודא שהוא באמת הלך?

הבנתי במוסך שזה עניין של 60 ש''ח סך הכל אבל עדיין אשמח לדעת מה זה בכלל ואיפה הוא יושב ברכב שלי.

אמרו לי שהוא איפשהו ליד המצבר וזהו.

תודה לכולם

פורסם

אם אתה מתכוון ליוניט אור רוורס -

זה מתג חשמלי פשוט שיושב על הגיר ומופעל כשאתה משלב לרוורס. זה מדליק את ארוות הרוורס מאחורה.

נראה בערך כמו בתמונה, יתכן שוני קטן בהתאם לסוג הרכב.

בדיקה- כשהכפתור לחוץ - צריך להיות קצר בין שני החוטים. כשהכפתור משוחרר - לא צריך להיות קצר.

אם אתה מתכוון למשהו אחר- תסביר למה בדיוק.

ומה התקלה/תופעה שבעקבותה הוחלט להחליף יוניט ?

1.jpg

פורסם

המתג יושב בתחתית הגיר. בנוסף להסבר המפורט של בוקי, אני רוצה להוסיף שריקון שמן הגיר מתבצע ע"י הוצאת היוניט.

כלומר במידה ואתה מתכוון להוציא אותה, צפה פגיעה שכל השמן גיר יצא לך על כן תכין ניקוז מראש.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הנה תמונה של גיר ידני של לנסר, זה של מודל חדש יותר מ 1997 (כנראה 2004-2005)

יוניט אור רוורס זה חלק מספר 2, הוא ממש לא למטה, ולא ינזל ממנו שמן.

אולי זה יכול לעזור.

לא יודע איך זה בנוי במודל 1997, אבל ממש לא נראה לי שיוניט אור רוורס משמשת כפקק ריקון שמן.

לריקון שמן אמור להיות פקק נפרד.

1.JPG

פורסם

אני פירקתי אחד כזה מכאריזמה 99 ידני והיוניט היה ממש בתחתית הגיר ושימש לריקון השמן בין השאר.

פורסם

בוקר טוב לכולם.

תודה על התגובות והמידע המדוייק.

אני הולך להציץ איפה ואיך זה יושב ברכב שלי,אבל לא נראה לי שאני יעשה עם זה משהו מאחר ואני רואה שהחבר'ה אומרים שזה יכול להיות סוג של פקק והשמן גיר יתרוקן.

פורסם

רק עם היוניט בתחתית הגיר אז השמן יתרוקן, אם היונית בחלק הכי עליון של הגיר אז כנראה שלא ינזל כלום.

תחפש את הפתח מילוי של הגיר, זה מין בורג כזה. אם היוניט מתחתיו אז יצא שמן, אם היוניט מעליו אז לא ייצא לך כלום.

תחזור לעדכן, אפילו תצלם ונעזור לך.

• תוכן חדש...