Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כמו שכבר בטח ראיתם, תחרות המאסטר של קארספורום ואלדן יוצאת לדרך בימים אלו ממש.

פנו אלינו כמה גולשים שמבקשים טיפים ועצות לרכישת רכב שאפשר לשלב בסרטונים. אנחנו פונים אליכם, המאסטרים של פורום ייעוץ ברכישת רכב -

יש לכם טיפ מנצח לרכישת רכב? סיפור מעניין על תהליך רכישה שהשתבש ולימד אתכם המון? בואו, ספרנו לנו ואולי תוכלו לזכות בחופשה זוגית בפריז.

פורסם

כשאחי קנה את הרכב הראשון שלו (פיז'ו 206) הוא קנה אותו מחבר (שזו טעות בפני עצמה....:?) ובגלל שהוא סמך על אותו "חבר" שהבטיח שמדובר ברכב תקין הוא ויתר על לקחת אותו לבדיקה וכאן התחילו הצרות....

מעבר לכל מני טיפולים קטנים וגדולים במהלך שנה וחצי עד שאחי החליט למכור, ברגע שרוכש פוטנציאלי לקח את הרכב לבדיקה גילו בעיה בראש מנוע, שאסי קל ועד כמה בעיות קטנות. מיותר לציין שהאיש לא קנה

בקיצור הכי חשוב לקחת לבדיקה במכון בדיקה אמין ומוכר!!

אני המקור בלי שום קשר לציפור......:2gunfire:

פורסם

הכי חשוב זה לתת בעיטה עם הרגל בצמיג כדי לחוש את החוזק המבני של כל הרכב.

בדיקה זו חשוב לבצע עוד לפני שאומרים שלום למוכר, אם הרכב לא מגיב טוב אז סימן שהשאסי גמור וחבל אפילו להגיד שלום למוכר.

או במילים אחרות, יש מדריך קניה מצויין בארכיון אז בשביל מה צריך עכשיו סיפורי אלף לילה ולילה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כדאי לפשפש עם היד מתחת לרכב לוודא שאין דליפת שמן או מים, לפתוח את מכסה המנוע ללחוץ על הגז חזק ולהקשיב למנוע האם הוא נשמע טוב או האם הוא עושה רעשים מוזרים. הלכתי לקנות אוטו וידיד שלי עשה את זה והציל אותי מרכישה פוטנציאלית של רכב עם בעיות נזילת שמן ובעיה במנוע.

פורסם

טיפ קצת מוזר אבל.. לראות שהמכסה מנוע נסגר טוב. אם הוא לא נסגר טוב זה יכול להיות סימן לתאונה שהתרחשה לא מזמן, לעבודות מנוע לא טובות וכיוצ'ב..

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

קודם כל לא לקנות רכב ישן מדי, רצוי לא משהו שנמצא על הכביש יותר מ7-8 שנים ולא פחות חשוב, לא לקנות מהמגרשים של כל מיני חאפרים כאלה. אם מגרש אז רק של החברות הגדולות (אלדן, אוויס, שלמה וכו') ורק בתנאי שנותנים לראות היסטוריית טיפולים מלאה

עוד משהו חשוב, אם אתם ממש לא מבינים הרכבים אז קחו חבר או בן משפחה שיש לו קצת ניסיון, לפעמים הוא יכול לשים לב לדברים בסיסיים שאתם בכלל לא מכירים

יאללה אני הולך להכין סרטון פרגנו לי בהצבעות....8)

תחגרו ותחזיקו חזק....הנסיעה מתחילה !! :brickwall:

פורסם
קודם כל לא לקנות רכב ישן מדי, רצוי לא משהו שנמצא על הכביש יותר מ7-8 שנים

לא לכולם יש כסף לקנות רכב בן 8.

פורסם

לבדוק מרווחים בין מכסה מנוע לכנפיים,תא מטען לכנפיים אחוריות,כך אפשר לדעת האם הייתה מכה עוד לפני הבדיקה,אותו דבר בדלתות כול המרווחים צריכים להיות סימטרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאחר תאונה שתוקנה, בנוסף למרווחים במידה וקיימים, וגם אם לא, לפעמים הצבע שאיתו צבעו את החלק שהוחלף לא מתאים בכל 100% האחוזים לשאר הצבע שעל הרכב, כך שבתאורה טובה ניתן להבחין לא פעם שהחלק הוחלף.

כמו כן בזמן הבדיקה, עצמה (במידה ועורכים אותה לבד) לבדוק תקינות של כל החשמל ברכב (החלונות יורדים ועולים, מראות, בגאז' שנפתח מתוך הרכב, סאנרוף במידה וקיים, מזגן, תנור, בקיצור- כל דבר חשמלי שניתן למצוא ברכב).

פורסם
לא לכולם יש כסף לקנות רכב בן 8.

ברור אבל זו רק המלצה.

לפעמים עדיף לא לקנות בכלל (בעיקר אם אתה לא אחד שממש מבין ברכבים) מאשר לקנות איזה רכב טחון ולשלם 5000 בשנה על תיקונים

תחגרו ותחזיקו חזק....הנסיעה מתחילה !! :brickwall:

פורסם

למזלי אין לי חוויות רעות , אבל מה שלמדתי במשך השנים :

לא לרוץ , שווה להתאזר בסבלנות , 3 הרכבים האחרונים שרכשתי היו במצב מעולה ומתחת ל100K ק"מ (מדובר על רכבים בני 7 ומעלה) .

לדעת מה אתה צריך ולהתמקד בחיפוש .

לבדוק את השוק לפני ותוך כדי החיפוש של הרכב ,

תמיד , אבל תמיד , לקחת את הרכב לבדיקה במכון מורשה , לא לשמוח על בעל הרכב ולקחת את הרכב למכון בדיקה שאתה קובע .

• תוכן חדש...