Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הבנין חדש יחסית אז הצינור הוא פלסטי.

תתחיל עם מוט מתכת גמיש ולא עם הקפיץ. איתו תוכל לחצוב את הסתימה.

אם לא יעזור אז לנסות להשחיל צינור כיבוי אש (השחור. לא "2) תוך הזרמת מים וצתנועות קדימה ואחורה שידפקו את הסתימה ויפוררו אותה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם זה צינור 4 צול'.

יש ראשים למוטות שיכולים לתפוס או לפורר את הסתימה.

אבל אם זה אטיופים עם קרינה וצמנט אתם בבעיה.

פורסם

תודה לכולם. אני מברר אם יש לאטיופים איזה מכשיר קרינה בתדר מספיק חזק בשביל למוסס סתימה. אחזור לעדכן עם תוצאות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הבית חדש יחסית - אפשר לברר אם חברת הבניה תכיר באחריות שלה למשהו שאינו תקין, אם יתברר שזו סתימה מבטון שלכאורה נעשתה בזדון.

שמעתי על מקרה של צינור פנימי כזה שנסתם בגלל ציפור שחדרה כי יש צינורות כאלו שפתוחים כלפי מעלה בגג - ואחרי 3 שנים החברה הכירה בבעיה ונשאה ברוב עלות התיקון ופתיחת הצינור לאחר שהסתימה גרמה רטיבות לקירות הבית.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא יאומן אבל המשאית עם הזרנוק שוב הגיעה, הוא הועלה למעלה כלאחר כבוד, עשה את שלו והצליח לפרוץ את הסתימה. ושב הסדר אל כנו, כמה אלפי שקלים טובים מאוחר יותר... עכשיו נותר לקבל את הכסף בחזרה מהוועד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
באמא שלי? מה היא עשתה? אני כבר מזמן לא גר אצלה בבית :lol:

אגב, בגיזרה הזאת בשבוע האחרון יש אצלי שקט. אולי הם קלטו את הרמז...

זה לא כי הם קלטו את הרמז, אלא כי הם עסוקים בלהתכונן למתקפה הגדולה. :lol:

V5

פורסם
יש ביטוח לדירה?

רק אני חשבתי על מה שחשבתי? :onfire:

נראה שאחד הפועלים המנייקים שפך חומר בניןן צמנטי לתוך המרזב

זה יכל להיות גם שכן גאון שהחליט שצינור ביוב מכער לו את המקלחת, ולכן חתך את הצינור וסתם את שני החורים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא יאומן אבל המשאית עם הזרנוק שוב הגיעה, הוא הועלה למעלה כלאחר כבוד, עשה את שלו והצליח לפרוץ את הסתימה. ושב הסדר אל כנו, כמה אלפי שקלים טובים מאוחר יותר... עכשיו נותר לקבל את הכסף בחזרה מהוועד...

אלפי שקלים, משאיות וסבלים??

אם הייתי יודע שאתם כאלה פראיירים הייתי מפרק את הגלגלון מהבניין שלי, מעמיס מפתח צינורות וקונה כמה ניפלים ומעברים בדרך, מתחבר לאחד הדודים ופותח לך את הסתימה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ראיתי את השירשור רק עכשיו אבל יש לנו הרבה ניסיון עם סתימות שכאלו.

חומצה חזקה בדרך כלל מפרקת את הסתימה מבלי לגרום נזק לצינור הפלסטיק. עולה כלום ופותר 95% מהסתימות הכבדות...

אצלנו השתמשנו כמה פעמים בחומצה גופריתית 97%... עובד כמו קסם!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ עקב התפתחויות. במהלך השבוע כשירד גשם המרפסת הפכה לשלולית - ה"סתימה" חזרה (למה במרכאות? מיד תבינו).

הוזמנה שוב המשאית עם זרם המים בלחץ והם פתחו את הסתימה מלמטה ואחרי עוד מחקר ומחשבה הגיעו למסקנה שלא מדובר בכלל בסתימה שנובעת מעצם זר. מה שככל הנראה קרה הוא שצינור המרזב נשבר בנקודה מסוימת, כארבעה מטרים מתחת לדירה של אמא שלי (קומה רביעית), והחלק השבור סוגר על הפתח תחת לחץ מים כבד. זו גם הסיבה שמלמעלה הם לא הצליחו לשחרר את הסתימה, אלא רק מלמטה - כשזרם המים בלחץ הרים את הסוגר ואיפשר למים לרדת.

מה שזה אומר זה שבגשם הבא זה ככל הנראה יקרה שוב - כמות המים הגדולה תסגור את הפתח והמרפסת תהפוך שוב לבריכה.

הבעיה הגדולה היא שמדובר בצינור פנימי (כלומר בתוך הקיר) ושהדירה היחידה שמושפעת מהשבר היא זו של אמא שלי - יש רק עוד דירה אחת שחולקת את המרזב הזה, והיא בקומה שנייה...

אז זו הבעיה. יש רעיונות לפתרון?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...