Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נתחיל מזה שהסאבים זמניים אני עובר לדאבל אחר אז להירגע :(

יש לי קנווד KFC3011 אחד ופיוניר 306C אחד בתיבות נפרדות,של אקספלווד אלה המגעילות שלא שוות 40שקל.

בסדר התקנתי אותם בינתיים שיהיה משהו באוטו עד שאני את הקיקר L7 שאני מפנטז אליו שנים על גבי

בקיצור המגבר לא מכוון טוב אני יודע הכל עד הסוף לא זוכר מי שיחק לי בזה פשוט לא היה לי זמן לכוון אותו מההתחלה

הפאנ'צ באס עד הסווף,הגיין עד הסוף והHZ עד הסוף שזה 120HZ..בקיצור הסאבים מנגנים דוחה!

הבאס בHU על מינוס שבעה מתוך פלוס עשר. השליטה של הסאב ברדיו דיסק נימצא על חמש מתוך חמש עשרה כרגע

ושאני מרים ווליום שהשלט באס על הפול הסאבים דופקים יפה אבל שעולים הם נישמעים מעפן כזה דפיקות פק פק ולא בום בום רוצה כמו שהייתי רגיל מהCVRים שהיו לי..אבל גם הם בווליום גבוה לא נתנו יותר מידי

ככה שאני לא יודע מה לעשות כרגע אטמתי את התיבות..גועל נפש במילה אחת.

לבנדוד שלי יש סופר לנסר בלי איטום בלי כלום ויש לו תמגבר כמו שלי פריים R500 של רוקפוד ויש לי רוקפורד P3 אחד בתיבה 60ליטר ועוד JBL 1202D בתיבה 40ליטר..ושומעים אצלו חזק ברמות שהעיניים שלי רועדות וגם לא על פול גיין מהשלט..

לא יודע מה לעשות תגידו לי מה אני יכול לעשות,ועוד זה פיאט אונו ככה שזה אמור לרסק את האוטו.. :(

אולי מישהו מוכן החלפה על הסאבים שלי על איזה סאב אחד נורמלי 600RMS..

ג'ינו.

Photo1198.jpg

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני לא מבין למה אתה מצפה מהם..

גודל הציפייה כגודל האכזבה, לדעתי לפחות פה זה ככה.

אתה מדבר על L7, הוא פשוט מכונת רעש, אי אפשר בכלל לנסות, ואנילא מדבר על להשוות, לחשוב לכיוון ששתיים כמו שיש לך יספיקו לך מבחינת רעש, וזה עוד לפני שמדברים על אקוסטיקה, הגברה ,חשמל וכו'.

פורסם

מה אתה מציע לעשות ? מחר מישהו קונה ממני את הפיוניר ב350 ואני מקוה למכור או לעשות ראש בראש ולהוסיף על הקנווד כולל ה350 ולהביא משהו טוב מדודי..או ממישהו

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

גי'נו

אתה רציני??? :shock:

גם גיין עד הסוף

גם באס בוסט

גם הLPF פתוח עד 120HZ

גם שני סאבים שונים לחלוטין בתיבות שונות לחלוטין

גם באס במינוס בHU

ואתה מצפה שזה ישמע טוב?!?!?!?!?!?!?!?!

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

אחד החזקים וההזויים מזה שנים!

תקשיב טוב

---------

1. תוריד את תדר החיתוך מהר ל50 הרץ גג 60 הרץ

2. תוריד את הבאס בוסט לאפס!!!

3. תבטל את ההנחתה של הבאס בHU כי זה גם מנחית לך את המידבאסים...

4. תוריד את הגיין מהר מהמקסימום.

3. תבדוק איך חיברת את הסאבוופרים למגבר - באיזו התנגדות?

אם זה גישור - אתה לא יכול לרדת מתחת ל4 אוהם ולכן עדיף כבר שתחבר את הסאבוופרים האלה בטור ב8 אוהם אבל אל תצפה שהמגבר יצליח לסחוב אותם, בייחוד בהמה עצלה כמו ה306...

אם זה מונובלוק - תחבר אותם במקביל (אני מניח, רק מניח, שזה שני סאבוופרים 4 אוהם) ותוריד אותם ל2 אוהם התנגדות...

ובתכלס - דאבל סאב של שני סאבוופרים שונים על אותו מגבר - רעיון גרוע...

תתאפק קצת, תישאר עם אחד מהם ותחכה לרגע שתוכל להביא דאבל סאב שמורכב משני סאבוופרים זהים, שתי תיבות זהות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאנוס לאנוס..חיכיתי לתשובה שלך.

כן עוד מעט אני ירד לסדר את הכיוונים אתה יודע שאני לא מכוון ככה זה לא אני נישבע ! :( :( מישהו שינה לי הכל..

הל מיקרה,יש לי מונובלוק רוקפורד פרייםR500.1 ככה שב2אוהם בתעודת לידה הוא נותן 548RMS

שתי הסאבים עם סליל בודד של 4אוהם כל אחד חיברת אותך בצורה סופית של 2אוהם למונו ככה שהמונו נותן כל מה שהוא יכול..

אתה ידוע זה נישמע חזק אבל לא מה שאני מחפש בדרך כלל שזה באס "חם" ורך שיורד נמוך משהו חזק בצורה מרעידה לבבות..

עזוב שהתיבות האלה מסיבית הזבל שבזבל מוציאות צליל גרוע שמתי אותם למכירה מחר מוכר תפיוניר המג'ייף..אני מת להביא L7 או אפילו L5 שאני יותר אוהב אותו..

אין לך מישהו שמוכר בסכום נורמלי? אפילו בלי תיבה אני יארגן אחת...

רציתי לציין שב50-60HZ הסאבים הקודמים לפחות שזה הדאבל CVR שהיה לי נישמעו איטיים ולא בועטים אלה אדישים כאלה שלא נותנים הרבה באס אלה מעט..אבל יכלתי להרים ווליום והסאב רק היה עולה עולה ועלה זה מה שהיה טוב..עכשיו ב25 מתוך 35 העסק מתפרק. אלפיין 9846 אם אתה שואל..

ומה שמוזר לי בHU הזה שהכיוונים ל הטרבל הם כאלו,יש עד פלוס 7 שמתי על פלוס 7 כי אני אוהב חדות אוקיי,ויש לעלות 1-4 וזה לא משנה משהו לפי מה שהאוזן שלי קולטת..והיא קולטת טוב מאוד דקויות..ויש אפשרות לשים על 15.5K או 7.5K ועד משהו..ב-7.5K כרגע הם נישמעים הכי חדים כרגע..למה זה ככה ולא לפי HZים יא אללה :p

באלי לנסר לסטיב מייד את הגרון זה מה שבטוח שהוא עשה אותי חולה נפש.. :( הכל בגללו!

דרך אגב כפרה עלייך הבאס על מינוס 7 כי אין לי מגבר לרמקולים ואם אני מרים תבאס ל-0 ומעלה הרמקולים נישמעים מסריח אמומים ונהרסים לכן אני נאלץ להוריד את הבאס..אין לי איקולייזר לפחות ובגלל זה כל שינוי בHU משפיע על הסאבים ועל הרמקולים..אכן מעצבן ואני לא במצב כלכלי להביא מגבר או אקולייזר..תשע באב משו כזה אין עבודה באולם שלנו :(

פורסם

זה לא משנה,כל סאב מחובר לפלוס מינוס במגבר,והמגבר רואה את זה כ2אוהם זה דרך נוחה יותר לחבר זוג סאבים.

זה כמו סאב אחד עם שתי סלילים של 4אוהם.

פורסם

ג'ינו

דקויות? האבחנה שלך יותר עבה מהידית של הסכין, לא מדבר עדיין על הצד העבה של הלהב.

טרבל במקסימום, דחפת באקולייזר אלוהים יודע איזה אזור תדרים.

הבאס על מינוס מקסימלי כי הרמקולים הקדמיים לא עומדים בזה ואתה מתפלא שאתה לא מקבל כלום מהסאבוופרים... מדהים!

בנוסף לזה שני סאב וופרים שונים שמגיבים אחרת לכל מכת זרם ואתה מצפה שהמגבר שלך יסבול את זה ויוכל גם לשלוט בהם בזמן שמדובר בסאב וופרים שאחד מהם נובח כמו רוטווילר ויש לו שכל שאפילו צ'יוואווה היתה מתאבדת אם היו שמים לה אותו בין האזניים...

מדהים!

וזה שהתיבות מסיבית - כל עוד אתה לא שוטף את הרכב גם מבפנים עם מכונת התזה בלחץ (שטוצר) - אז אין לך מה לדאוג...

תמשיך... זה הולך ונהיה הזוי מרגע לרגע :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...