Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוחלף אצלי בסיאט קורדובה SX 98 1.6 AFT חיישן מד כמות אוויר, ברגע שהוחלף היה שיפור משמעותי, ואז הבעיות חזרו ובסוף החלפתי גם חיישן למדה וברדק, כרגע, בע"ה הרכב תקין, אבל עדיין אני מרגיש שהוא לא סוחב כמו שצריך וגם שאני נוסע על סל"ד קבוע של בערך 3000 אני מרגיש שהוא נוסע לא חלק, אמרתי את זה למוסך אבל הם מבחינתם אומרים שזה תקין וככה הרכב אמור להיות, אני יודע שלא!

הקטע שאם הוא מביא חיישן והוא יחליט שאין שינוי אז הוא יחייב אותי בחיישן נוסף

כיצד ניתן לבדוק ולהוכיח זאת.

כמובן שבמחשב אין שום תקלה, וגם לפני ההחלפה לא הייתה תקלה מה שאומר שהמחשב לא מזהה תקלות בחיישן הזה...

פורסם

החיישן חדש או משומש?

האם לאחר החלפת החיישנים ניתקו את המצבר לכ10דקות וחיברו בחזרה, או האם חיברו סורק תקלות לאיפוס המחשב?

אם לא אז נתק את המינוס מהמצבר ל10 דקות, חבר חזרה ובדוק אם חל שינוי.

פורסם
החיישן חדש או משומש?

האם לאחר החלפת החיישנים ניתקו את המצבר לכ10דקות וחיברו בחזרה, או האם חיברו סורק תקלות לאיפוס המחשב?

אם לא אז נתק את המינוס מהמצבר ל10 דקות, חבר חזרה ובדוק אם חל שינוי.

קודם אני יתן לך קצת רקע, הגעתי עם בעיות של אי יציבות במנוע, סלד לא יציב נכבה רכב מעשן, הוחלף בית מצערת לאחד מפירוק, בעיית הרעידות והסלד לא נעלמה אך המצב השתפר משמעותית, חיישן הלמדה המשיך להציג תקלה, המשיכו לחפש (המון המון זמן ועם המון בדיקות וניסויים וגם נוקו המזרקים) והגיעו למסקנה שזה מד כמות אוויר, הוחלף, הרכב היה אש ונסע חזק, באמת שלא הרגשתי אותו ככה הרבה זמן..

זה החזיק בדיוק ליומיים...שוב חזרו הבעיות והמנוע לא יציב,אמרו שצריך להחליף חיישן למדה (שהיה חדש של בוש לאחר שנבדק שהוא מתאים לרכב מלדיקו-ועלה 750 ש"ח) לבסוף הסכמתי לקנותץ מהם את החיישן ולהתקדם הלאה, זה לא פתר את הבעיה, הרכב הפסיק לזהם חצי יום ושוב חזרה התופעה והריח הלא טוב מהאגזוז..בדקו המון זמן ולבסוף הוא החליט לבדוק תקלה שהייתה רשומה כבר במחשב- לגבי הקאניסטר.

הוא פירק את המד כמות אוויר וגילה שהוא בכלל מנותק, לאחר חיבורו הרכב עובד מצויין, חוץ מזה שאני מרגיש שהוא לא סוחב...

מד כמות האוויר חדש ומקורי נרכש בצמפיון וכל הטיפול המדובר נעשה שם, היה שינוי

משמעותי לאחר החלפתו אבל לא החזיק...אני חושב שמכל הברדק הזה אולי התלכלך מד כמות האוויר

לפני חצי שנה בערך הייתה לי בעיה של סחיבה ברכב, ניקיתי את מד כמות האוויר וזה השתנה פלאים.. בגלל זה אני חושש

ד"א בכל פעולה שנעשתה בוצע איפוס תקלות במחשב אז לא חושב שיש בעיה של איפםוס

פורסם

עדכון- היום הייתי במוסך, עשו בדיקה שוב, חיישן הלמדה מראה שוב תקלה, הם אומרים שככל הנראה זה בגלל הממיר הקטליטי שעומד לשבוק חיים, והוא סתום חלקית, אני מאמין שזו לא הסיבה, האם יש קשר?! מה כדאי לעשות בבקשה אני חייב הכוונה ועזרה

פורסם

האם מומלץ לקנות ממיר תחליפי או שחייב מקורי (מקורי עולה 4000 לפני מע"מ)

אני לא יכול לעמוד בהחלפה למקורי

• תוכן חדש...