Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכל חברי הפורום היקרים.

מדובר בניסן אלמרה פרפרט 1.8, אוטומט, שנת 2001.

היום בערב, במהלך נסיעה רגועה ושגרתית בכביש מישורי, פתאום נכבה לי המנוע ונדלקה מנורת הצ'ק אנג'ין ( הצהובה ).

בדקתי חום מנוע, נוזל קירור, כמות דלק- והכל היה תקין.

ניסתי להניע פעמיים, וזה לא עזר.

אחרי כמה דקות ניסיתי שוב והרכב הניע.

לאחר נסיעה רגועה של כקילומטר, הפעם בעלייה קטנה, הגעתי ל- 2500 סל"ד בערך, והרכב שוב פעם נכבה.

ניסיתי להניע, ושוב פעם זה לא הצליח. ניתקתי את המצבר לרבע שעה בערך כדי שהמחשב יתאפס, החזרתי את הפלוס והרכב שוב פעם הניע.

משם המשכתי בנסיעה מאוד איטית בערך עוד כשני קילומטרים והגעתי הבייתה.

במהלך כל הנסיעה לא הרגשתי שהרכב "נחנק" או משהו, ההילוכים נכנסו כמו שצריך- בקיצור נסיעה רגילה לכל דבר.

מנורת הצ'ק אנג'ין דלקה לאורך כל הדרך.

*** יש לציין מספר דברים ***

הרכב אצלינו במשפחה כ- 4 וחצי שנים, ואף פעם לא היו לו שום בעיות מכאניות, חוץ מהסטארטר- שהוחלף לפני כשנה ( מצבר הוחלף לפני כשנה וחצי ).

הרכב עובר את כל הטיפולים הנדרשים בזמן, ומטופל בצורה קפדנית.

אני ואבי נוסעים בו בצורה רגוע ובלי להשתולל.

יכול להיות שמדובר במשאבת דלק, או תערובת לא נכונה של אוויר ודלק ? שסתום שנדפק ? ראש מנוע ?

מה עושים ? למישהו יש אולי מושג במה מדובר ? כי זאת תופעה מאוד משונה שאף פעם עוד לא שמעתי ונתקלתי בה.

אשמח לקבל תשובות בנושא.

המון תודה מראש לעוזרים, וסליחה על החפירה !!

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
לילה טוב לכל חברי הפורום היקרים.

מדובר בניסן אלמרה פרפרט 1.8, אוטומט, שנת 2001.

היום בערב, במהלך נסיעה רגועה ושגרתית בכביש מישורי, פתאום נכבה לי המנוע ונדלקה מנורת הצ'ק אנג'ין ( הצהובה ).

בדקתי חום מנוע, נוזל קירור, כמות דלק- והכל היה תקין.

ניסתי להניע פעמיים, וזה לא עזר.

אחרי כמה דקות ניסיתי שוב והרכב הניע.

לאחר נסיעה רגועה של כקילומטר, הפעם בעלייה קטנה, הגעתי ל- 2500 סל"ד בערך, והרכב שוב פעם נכבה.

ניסיתי להניע, ושוב פעם זה לא הצליח. ניתקתי את המצבר לרבע שעה בערך כדי שהמחשב יתאפס, החזרתי את הפלוס והרכב שוב פעם הניע.

משם המשכתי בנסיעה מאוד איטית בערך עוד כשני קילומטרים והגעתי הבייתה.

במהלך כל הנסיעה לא הרגשתי שהרכב "נחנק" או משהו, ההילוכים נכנסו כמו שצריך- בקיצור נסיעה רגילה לכל דבר.

מנורת הצ'ק אנג'ין דלקה לאורך כל הדרך.

*** יש לציין מספר דברים ***

הרכב אצלינו במשפחה כ- 4 וחצי שנים, ואף פעם לא היו לו שום בעיות מכאניות, חוץ מהסטארטר- שהוחלף לפני כשנה ( מצבר הוחלף לפני כשנה וחצי ).

הרכב עובר את כל הטיפולים הנדרשים בזמן, ומטופל בצורה קפדנית.

אני ואבי נוסעים בו בצורה רגוע ובלי להשתולל.

יכול להיות שמדובר במשאבת דלק, או תערובת לא נכונה של אוויר ודלק ? שסתום שנדפק ? ראש מנוע ?

מה עושים ? למישהו יש אולי מושג במה מדובר ? כי זאת תופעה מאוד משונה שאף פעם עוד לא שמעתי ונתקלתי בה.

אשמח לקבל תשובות בנושא.

המון תודה מראש לעוזרים, וסליחה על החפירה !!

שבת שלום

בדרך כלל תקלה כזו נובעת מחיישן סיבובי מנוע תקול, כדי לדעת את הסיבה בודאות אין מנוס

מחיבור הרכב למחשב דיאגנוזה במוסך ולפעול בהתאם.

פורסם

או קיי, תודה רבה על התשובה !!

ברור שאני אקח את הרכב למוסך, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם אפשר לתקן את הבעיה בבית / האם בטיחותי לנסוע כך למוסך או להזמין גרר- כדי לא לגרום נזק למנוע.

אציין עוד דבר: בדקתי מספר פעמים, והוונטות של הרדיאטור לא פעלו ( יש לי 2 כאלה ברכב ) מאז שהתקלה התחילה, אולי זה איכשהו קשור לעניין ?

אשמח לקבל עוד תגובות בנושא.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מוסך "אמ הדרך" צדק- חיישני סיבובי המנוע היו תקולים.

הולחפו לחדשים, ועכשיו הכל בסדר.

• תוכן חדש...