Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן את הרכב הראשון שלי Hyundai I30 מיד ראשונה מליסינג,

הרכב די חדש, מסוף 2009,

עכשיו יש 2 דברים מוזרים.

1. כשהמנוע דלוק והרכב על PARKING\NEUTRAL המנוע מתנהג מוזר, הוא זז בסל"ד בין 1000 ל 2000 ויש רעש מהמנוע כאילו אני לוחץ טיפה ועוזב כל רגע.

2. לפעמים נדלקת לי נורה של ESP OFF בלי שכיביתי ולפעמים היא נעלמת לבד.

תודה רבה מראש.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם האוטו שלי מסוף 2009 ונתקלתי בבעיה ב-ESP. כנראה מדובר בתקלה סדרתית מעניין למה הם לא עושים ריקול.

אני ניגשתי לטיפול ובנוסף התלוננתי על הנורה והוחלף יוניט ESP (לפחות זה מה שאמרו). זה היה לפני כחודש וחצי ומאז הנורה לא נדלקה שוב. כמובן שזה היה במסגרת האחריות.

בעיה בסל"ד לא נתקלתי, הוא דווקא יציב אצלי. כשהמנוע קר הוא גבוהה ויורד לאט לאט, בשלבים.

פורסם

נורת ESP OFF שנדלקת לך, בדרך כלל הבעיה היא במתג אור בלימה שנמצא מעל הדוושת הבלם, נראה לי שזה נפוץ בI30, נתקלתי בכמה וכמה רכבים כאלה עם הבעיה הזאת שהייתי במוסך יונדאי לתקלה אחרת ביונדאי שלי, כנס למוסך לבדיקת מחשב (כי אז יאבחנו בוודאות מה הבעיה ויאפסו את התקלה) ויחליפו לך את זה ע"ח האחריוות במידה והרכב באחריות.

בנוגע לשינויי סל"ד, אין לי מושג.

חג חנוכה שמח!

פורסם

יונדאי שופ, אם זה המחיר אצלכם, מעניין כמה גובה עליו היבואן?. אני מאמין שקרוב ל150-200 לא כולל מע"מ. אני טועה?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי I30 מודל 2008 עם אותה בעייה- נורת ESP שנדלקת, משיחה עם יונדאי שופ המחיר- 60 כולל מעמ.

אנסה לבקר היום במוסך ולראות כמה יעלה.

פורסם

גם לי היתה את הבעיה המדוברת - החלפה של יוניט אור ברקס פותרת את העניין.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...