Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא יונדאי טוסון שנרכש לפני שנתיים וחצי. הגיע מהחברה עם מכשיר של Alpine IVA-W202R ו GPS שבתוכו תכנת iGO My Way 2006 עם מפות של 2007. ממשחקים ברכב התגלתה לה קופסא שמריצה Windows CE. הקופסא מתחברת לאנטנת GPS וליחידה של אלפיין. במכשיר הזה מותקנת גרסאת קושחה שנקראת Gil-Car 6.4 וזו בגדול מפעילה את תכנת ה GPS מכרטיס הזכרון מהקובץ WP_NAVI\NAVI\WP_NAVI.EXE

יש לי גרסא חדשה של (iGO (8.3.4.117940 שבתוכה גם מפות חדשות שהייתי רוצה לעדכן במכשיר. ניסתי להחליף את התקייה הקיימת עם התכנה החדשה ולשנות את שם ה EXE החדש בקובץ שמריץ ה Gil-Car אוטומטית אבל זה לא עובד, המכשיר בעלייה עושה מספר נסיונות ומתייאש (באופן מפתיע כשלוחצים על כפתור הניווט, התכנה כן עולה אבל שם מתאפסים ההגדרות?!). האופצייה השנייה היא לעדכן מפות לגרסא הנוכחית אבל אני לא יודע אם זה יעבוד כי המפות החדשות מגיעות מותאמות לגרסא 8.3, או שלא?

האם מישהו יכול לעזור?

תמונות של קופסאת ה GPS:

119pbtl.jpg15mlb7s.jpg

זה מה שרואים כשמדליקים את הרכב:

2nixjx4.jpg

תמונות של ממשק קופסאת ה GPS (לפני שעולה תכנת הניווט):

14tbjuh.jpg2w370jt.jpg2mpcx2b.jpgsv1fkh.jpg

תמונות של תכנת iGO 2006 Plus המקורית:

20gd3qh.jpge9vg3r.jpgiqjurd.jpg

פורסם

אתה צריך קודם כל שתהיה לך גרסה של IGO8 שאתה יודע בוודאות שעובדת ועולה.

תבדוק בקובץ SYS.INI את הרזולוציה שמוגדרת שם. לקופסאת ניווט הזו אתה צריך 480x234

תבדוק גם את שם הסקין שמוגדר שם, הבסיסי זה ui_igo8 - אם מוגדר סקין אחר תבטל/תמחק את השורה לגמרי ותנסה .

פורסם

תומר, אני יודע בוודאות שהגרסה החדשה עובדת ועולה במכשירים מבוססי Windows CE, גם בלי לשנות כלום ב sys.ini.

על המכשיר הזה מותקנת לה איזה תכנה שנקראת Gil-Car והיא הממשק שמקבלים בהתחלה (במידה ומוגדר לא להפעיל אוטומטית את תכנת הניווט או במידה שזו לא מצליחה לעלות). זה נותן מסך עם 3 איקונים: Media, Navigation, Settings

בעלייה הוא מוגדר להפעיל אוטומטית את תכנת הניווט מקובץ ספציפי בכרטיס זכרון:

WP_NAVI\NAVI\WP_NAVI.EXE

ב IGO8 מבנה הקבצים והתקיות שונה מ-2006. התקייה הראשית נקראת "IGO8" לעומת "NAVI" וקובץ ההפעלה נקרא "igo.exe" במקום "WP_NAVI.exe". כדי לנסות לגרום לתכנה לעלות בהדלקה של המכשיר שינתי את השם של התקייה הקודמת והעתקתי את IGO8 לאותה הספרייה כמו קודם (NAVI), כמו כן שינתי את שם הקובץ igo.exe לשם של הגרסא הקודמת wp_navi.exe. במצב הזה התכנה מנסה לעלות ונכשלת בטענה שמסד הנתונים של התכנה לא קיים. עשיתי עוד ניסוי והעתקתי את תקייה IGO8 לספרייה הראשית של כרטיס הזכרון (כי היה נראה לי שאולי התכנה מחפשת שם את הקבצים שלה). במצב הזה בלחיצה על כפתור ה Navigation התכנה עולה כמו שצריך אבל אם מכבים ומדליקים שוב את הרכב אז יש בעיה. הGil-Car מנסה 3 פעמים להפעיל את ה IGO ללא הצלחה ואז שואלת אם למחוק את ההגדרות של ה IGO. בלחיצה ידנית התכנה כן מתחילה. כנראה שתהליך ההפעלה של התכנה מהכפתור או בעלייה אוטומטית שונה?

בקיצור סלט... יש רעיונות?

פורסם

התכנה היא ממש לא של גיל קאר..הם פשוט דחפו את הלוגו שלהם במסך הפעלה של WINDOWS CE ועשו עוד שינוי כלשהוא בהגדרות של CE כדי שיראה GIL_CAR כגרסת מערכת הפעלה. בדיוק כמו שאפריל טקליין דוחפים את הלוגו שלהם בקופסא שהם מוכרים. לצורך העניין יש לי בדיוק את אותו תפריט 3 אייקונים עם IGO8 .

זה לא משנה מבנה הספריות והקבצים, מה שעשית זה בדיוק מה שצריך לעשות (שינוי שם הקובץ). מה בדיוק הודעת השגיאה שאתה מקבל? לדעתי בקובץ SYS.INI מוגדר לא נכון שם הספריה ש IGO ניגש אליה לקבצי נתונים (DATA.ZIP והספריות)

פורסם

תודה על העזרה

על מנת לשדרג בהצלחה ולפתור את הבעייה עשיתי את הדברים הבאים:

1. ביטלתי את העלייה האוטומטית של תכנת הניווט, עכשיו צריך ללחוץ על Navigation בכפתור אחרת המכשיר עושה ריסטים...

2. בתוך קובץ המידע (data.zip) עשיתי מניפולציה לשמות של תיקיות היות ולא הצלחתי לשנות את ההגדרה של איזה רזולוצית סקין תעלה, במקום פשוט החלפתי לזו שעולה את הקבצים בזו שאני צריך

3. אותו הדבר לגבי התמונה שב branding.zip

4. הגדרתי בתוך קובץ ההגדרות דברים כמו GPS, resolution (width, height) ועוד...

נראה תקין לבינתיים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קניתי פאג'רו 2009 ארוך דזרט והבעלים הקודמים התקינו כנראה בדיוק אותו מכשיר מולטימדיה כמו שלך. אני מזהה לפי התמונות שפירסמת וגם לפי הדגם המדויק.

הענין הוא שלאחר שקניתי את הרכב, גיליתי שאין במכשיר כרטיס SD.

ניסיתי להכניס כרטיס עם תכנת IGO8 שיש לי במכשיר ידני, אך זה לא עובד.

ניסיתי לעשות מה שאתה עשית אבל לא ממש הבנתי בדיוק איך.

האם תוכל להגיד לי מה בדיוק עשית כדי שהעסק יפעל?

אגב אצלי הלוגו הוא של אפריל טקליין. אבל התמונות ממש דומות לשלך.

להלן הפרטים:

FW: WP9100s V26.a-AL

Panel: ALPINE W200E

בקופסה שבמגירה היא בדיוק אותה קופסה כמו שלך.

בנוסף, במגירה יש גם חוט שבקצהו יש משהו דומה לחיבור של אייפוד.

כל התמונות מצורפות.

מאוד אודה לך או לאחרים שיעזרו לי לפתור את התעלומה של מה בדיוק צריך להיכנס לכרטיס SD?

כמו כן אשמח לשמוע איך לסדר גם ענין הוידאו והטלפון.

תודה.

IMG_0462.JPG

IMG_0465.JPG

IMG_0466.jpg

IMG_0467.jpg

IMG_0469.jpg

IMG_0475.JPG

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם אני חדש כאן

ורציתי לקבל עזרה לגבי הgps גם לי יש קופסה דומה לזאת

אם מערכת הפעלה windows ce