Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפסדתי במכרז על מכשיר סלולרי, והמוכר מציע לי מכשיר נוסף זהה, בגובה ההצעה האחרונה שלי.

הוא אומר שנשארו לו מספר מכשירים במלאי של החנות והוא מעוניין להיפטר מהם.

למוכר אין רייטינג כלל ללא עבר מכירות או קניות.

הוא אומר כי משלוח מארה"ב לישראל יעלה 14$ בUSPS ומשלוח יקח בין 6-10 ימים.

הגיוני? אפשרי?

נ.ב

248$ על גלאקסי אפשרי?

פורסם

אין עבר קניות? נשמע כאילו הזוכה במכרז וויתר על הקניה.

תבקש ממנו להתחייב מולך על כך שהמכשיר חדש, תקין וכו', וכמובן שיש לך את ה"ביטוח" של ebay ו paypal

עוד אופציה זה לחכות כמה ימים לראות אם הוא מקבל עוד פידבקים..

פורסם

זה שהמכשיר חדש וארוז מופיע בתאור מוצר.

אין לי כמה ימים, כרגע נותרו לי פחות מ20 שעות לאשר את הרכישה.

אם אני מקבל מוצר פגום/ לא תואם את מה שהובטח יש לי אפשרות לקחת את הכסף חזרה ללא הסכמת המוכר?

פורסם

אני יודע שאתה יכול להגיש תלונה נגדו בpaypal/ebay ואז מתחילים תהליכים בנושא.

למידע יותר מדויוק חכה למנוסים ממני.

פורסם

למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

לא מומלץ לקנות ממוכרים עם אפס פידבקים, סיכון לא קטן שמדובר בעוד תרגיל עוקץ.

עסקאות מסדר הגודל הזה לא הייתי מתפשר על פחות מ power seller עם 99.5% על 5000+ פידבקים או לחליפין 100% על יותר מ400-500 פידבקים.

גלאקסי S חדש לא ימכר לך ב250 דולר, אלה אם כן מדובר במשומש עם שפשופים ו/או שריטות, חדש עולה בסביבות ה400 דולר צפונה באיביי.

לדעתי עדיף בארץ, מחיר הגלאקסי צנח בתקופה האחרונה, בהנחה שהמכשיר יתפס אחרי מכס+מיסים המחיר ייצא כמעט זהה למחירו בכל חנות פרטית, 1800 שח ותקבל גם אחריות לשנה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

שים לב!

המוכר מציע לך מכירה מחוץ לממשק של איביי, כלומר, אתה לא תהיה מכוסה בשום צורה על מכשיר לא תקין או אם לא תקבל את הקניה!

ללא פידבקים וללא עבר קניות מכירות? נשמע לי כמו הונאה.

בנוסף, גם אם המכשיר תקין וחדש על פי התיאור שלו, אתה תשלם מכס של 40%! כלומר, עוד 250*0.4=100$ שזה עוד 350 ש"ח בערך.

האם זה עדיין משתלם? בלי אבא ובלי אמא... יתום בעולם.:-(

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

נשמע כאילו הוא פתח את היזור כדי לפתות קונים לקנות ממנו ולהיעלם עם הכסף.

אני בטוח שהפסדתה במכירה בגלל שאותו מוכר קנה את המכשיר באופן פיקטיבי מעצמו ובנוסף אין לו בכלל במלאי אף לא טל' אחד.

תקנה בארץ או שמישהו יקנה לך את המכשיר בחו"ל ויביא לארץ.

פורסם

GT94 אתה טועה, יש דבר כזה אפשרות שניה לזכיה, שהמוכר יכול להציע לך,

וזו עסקה שמוזרמת דרך החשבון באיביי, והיא לגיטימית לכל דבר.

זה בדרך כלל למקרים שהקונה הראשון טעה/ביטל/לא משלם וכד',

ואז המוכר פונה לבא בתור.

במקרה של פותח השרשור זה קצת שונה, כי ההסבר של המוכר שיש לו עוד כמה מכשירים

קצת תמוה. זה סיכון קצת גדול לדעתי, כי זו לא חולצה של 20$, אלא 250$, וזה לא מעט.

יש מצב שזה בגלל שהוא מוכר חדש, ואז לא כל אחד רוצה לרכוש ממנו. הוא חייב להיות יותר

אטרקטיבי ולמכור בזול, עד שהוא יצבור ביקורות טובות.

נכון שיש את הביטוח של איביי ופייפל, אבל למי יש כוח להתעסק עם זה?

פורסם

אם כבר התחייבתי לרכוש את המוצר, מה אני יכול לעשות עכשיו? אם אתם צודקים הוא לא יסכים לביטול העיסקה.

פורסם

הכנסת את עצמך עכשיו לסיטואציה בעייתית.

שאתה מבצע קנייה באיביי 10-9% מסך עלות המוצר הולכים לאייבי כעמלה שנקראת Final Value Fee -FVF.

בעקרון ברגע שלחצת על "commit to buy", משמע התחייבת לקנות, איביי לוקחים מהמוכר אוטומטית באותו הרגע את העמלה לפני ששילמת עוד על מוצר.

מה שתוכל לעשות זה לשלוח מייל למוכר ולהסביר את המצב ובקש שיבטל את העסקה. מומלץ להוסיף במייל שאתה מוכן להחזיר לו את סך עמלת הFVF- כך יגדל הסיכוי שהוא יסכים לבטל את העסקה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...