Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיג'ו 206 שנת 2003 מנוע 1400 והרכב צורך דלק בכמות שניראית לי לא הגיונית

הוא צורך 1:6. חייב לציין שיש לי משאבת דלק חדשה באוטו ואני נוסע איתו רק בתוך העיר נסיעות של 4-5 קילומטר לכל נסיעה.

האם זה הגיוני? יכול להיות שזה קשור לזה שהנסיעות קצרות וההנעה של הרכב שורפת הרבה דלק?

אשמח לקבל תשובה... תודה מראש

פורסם

כשמנוע הרכב אינו מגיע לטמפרטורת עבודה אידיאלית (ז"א מנוע "חם") - צריכת הדלק גם היא לא תהייה טובה (גבוהה).

מה שכן ניתן לעשות - לשלול נזילת דלק כלשהי, לבדוק לחץ אויר בצמיגים, ליסוע יותר במתינות.

אני מניח שמלומדים ממני יוכלו לתת לך עוד טיפים לבדוק מדוע הצריכה גבוהה ואולי להורידה.

אגב - האם בדקת את הצריכה גם בבינעירוני ? אני חושב שזה ייתן לך אמת מידה האם יש מה לשפר (אם בכלל).

alfa 156 2.5.

פורסם

בדקתי נזילת דלק ולא קיימת כזאת...

והאמת שלא יצא לי לבדוק צריכת דלק מחוץ לעיר כי אני נוסע רק בתוך העיר עם הרכב הזה

אתהע מציע לי לסוע קצת מחוץ לעיר כדיי לבדוק את זה? ואם כן כמה קילומטרים כדאי לי לסוע כדיי לקבל אמת מידה נכונה?

• תוכן חדש...