Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה שיותר מעניין זה שבקבוצה בפייסבוק עם יותר מ-100 חברים אין תלונה אחת על בעיית היגוי. אה, ועברתי מעל 700 ק"מ ואין שום בעיה.

אולי כי לא בדקת??

תבדוק לפי ההוראות הנ"ל ותיווכח!

נ.ב אתה יכול לנסוע גם 100000 ק"מ ולא לדעת שהמערכת הגוי לקויה, כל זמן שלא בדקת אותה. עצתי (ממידע אמין הקיים ברשותי) תבדוק!

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כדי להיות צודק או לא עלי לטעון טענה...שאלתי שאלה

שאלת שאלה שההנחה המוקדמת שלה היא: כי מערכת הespלא תקינה, ולכן השבתי כפי שהשבתי.

חברים, במקום להתווכח בידקו!! זה לא עולה לכם פרוטה

פורסם
היי העלתי את הסרטונים של תקלת פיקנטו לרשת.

תודה!

שלום לכולם.

אני מציע לכל בעל פיקנטו לבדוק את ההיגוי . כל הטענות שנשמעו כאן על בעיית היגוי נכונים. גשו מיד לבוק, ועדיף כמה שיותר מוקדם!!

לשני בעלי הפיקנטו ההיסטריים.

יכול להיות שיש תקלה, אבל אני בספק והספק הזה גבר לאחר הסרטונים.

קודם כל, שום כביש בארץ לא ישר, תמיד יש שיפוע לכיוון אחד, והשיפוע הזה משפיע על האחיזה ועל הכיוון אליו מושך ההגה.

דבר שני, בבלימת חירום זה ברור לחלוטין שמערכת ה ESP וה ABS עובדות, והתחושה שהן מעניקות מלאכותית ולעיתים אף מפחידה מכיוון שהרכב עושה לא מה שאתם חשבתם שיעשה.

והדבר האחרון, הסטייה בבלימה הזו מינימלית, מילא אם היה מדובר בהגה שנע בתנועה חריפה, אבל לא. מדובר בסטייה מזערית ואני לא מכיר שום רכב שבולם בצורה סימטרית כאשר מרפים ידיים מההגה. כל גבשושית וכל טיפת אבק וחול על הכביש משפיעים על האחיזה.

לכל החברים שמתריעים על בעיית ההיגוי הנ"ל, האם ניסיתם עם ובלי ESP?

נסו את מה שהוצע לכם כאן, למרות שישנם רכבים בהם ה ESP לא נכבה לחלוטין אלא מתערב רק במצבי קיצון.

התשובה היא שלילית.

אך נניח ואתה צודק, וכשמבטלים את esp הבעיה נפתרת, האם זה אומר שאני צריך לנהוג מכאן ואילך ללא esp?

מסקנה: גם אם אתה צודק אינך אלא אומר כי התקלה היא בesp' וזה לא פותר את הבעיה

לא, פשוט צריך לדעת ולהבין איך מתנהג רכב עם ESP. בשנים הראשונות ששווקו רכבים עם ABS היו הרבה אנשים שלא הבינו למה הרכב לא בולם כמו שצריך ואין חריקת בלמים גם אם נעמדים על הדוושה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אשיב לכם בקצרה, ובמרומז (והמבין יבין): ההכרה שיש ברכב בעיית היגוי היא כבר לא נחלת בעלי הפיקנטו, אלא אף סוכונוית קיה מודעת לבעיה, ומכירה בה. מקווה שתבדקו.

בהצלחה לכולם, ויום טוב

לשני בעלי הפיקנטו ההיסטריים.

יכול להיות שיש תקלה, אבל אני בספק והספק הזה גבר לאחר הסרטונים.

קודם כל, שום כביש בארץ לא ישר, תמיד יש שיפוע לכיוון אחד, והשיפוע הזה משפיע על האחיזה ועל הכיוון אליו מושך ההגה.

דבר שני, בבלימת חירום זה ברור לחלוטין שמערכת ה ESP וה ABS עובדות, והתחושה שהן מעניקות מלאכותית ולעיתים אף מפחידה מכיוון שהרכב עושה לא מה שאתם חשבתם שיעשה.

והדבר האחרון, הסטייה בבלימה הזו מינימלית, מילא אם היה מדובר בהגה שנע בתנועה חריפה, אבל לא. מדובר בסטייה מזערית ואני לא מכיר שום רכב שבולם בצורה סימטרית כאשר מרפים ידיים מההגה. כל גבשושית וכל טיפת אבק וחול על הכביש משפיעים על האחיזה.

נסו את מה שהוצע לכם כאן, למרות שישנם רכבים בהם ה ESP לא נכבה לחלוטין אלא מתערב רק במצבי קיצון.

לא, פשוט צריך לדעת ולהבין איך מתנהג רכב עם ESP. בשנים הראשונות ששווקו רכבים עם ABS היו הרבה אנשים שלא הבינו למה הרכב לא בולם כמו שצריך ואין חריקת בלמים גם אם נעמדים על הדוושה.

איתמר.

פורסם
אולי כי לא בדקת??

תבדוק לפי ההוראות הנ"ל ותיווכח!

נ.ב אתה יכול לנסוע גם 100000 ק"מ ולא לדעת שהמערכת הגוי לקויה, כל זמן שלא בדקת אותה. עצתי (ממידע אמין הקיים ברשותי) תבדוק!

יצא לי להשתמש בברקסים ב-800 ק"מ שעברתי. :roll:

ביי מר אלחנדרו ביוזר הכפול שמנסה לגרום להיסטריה.

פורסם
שאלת שאלה שההנחה המוקדמת שלה היא: כי מערכת הespלא תקינה, ולכן השבתי כפי שהשבתי.

חברים, במקום להתווכח בידקו!! זה לא עולה לכם פרוטה

חבר יקר, אל נא תתיימר לדעת מה עובר לי בראש. גם אני קניתי פיקנטו וקיבלתי אותה לפני יומיים, אני מנסה להבין מאיפה נובעת הבעיה שאתה\ם מתאר\ים אם קיימת.

בפעם הבאה שאעלה על הרכב אבדוק בעצמי.

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
חבר יקר, אל נא תתיימר לדעת מה עובר לי בראש. גם אני קניתי פיקנטו וקיבלתי אותה לפני יומיים, אני מנסה להבין מאיפה נובעת הבעיה שאתה\ם מתאר\ים אם קיימת.

בפעם הבאה שאעלה על הרכב אבדוק בעצמי.

בהצלחה! ועשה זאת בזהירות

פורסם

טוב בשום פורום בחו"ל לא מוזכרות התקלות העלומות שיוזרים חדשים עם שתי הודעות מציינים,לי זה נראה שמישהו לא צפה מראש את ההצלחה של הרכב ומנסה בדרכים לא דרכים לבלבל את הביצ.. ,אני חושב שמיצינו ואם יש מצב אז לנעול.

פורסם
טוב בשום פורום בחו"ל לא מוזכרות התקלות העלומות שיוזרים חדשים עם שתי הודעות מציינים,לי זה נראה שמישהו לא צפה מראש את ההצלחה של הרכב ומנסה בדרכים לא דרכים לבלבל את הביצ.. ,אני חושב שמיצינו ואם יש מצב אז לנעול.

אני דווקא לא מסכימה איתך לנעילת השרשור..

לא בגלל שאני לא אוהבת את הקיה. להיפך, נראית לי מכונית אחלה, אבל אי אפשר לסתום פיות.

פורום זה מקום שבו אפשר להתבטא. לטוב או לרע. כל עוד לא מכפישים אחד את השני.

במקרה הנ"ל לא נראה לי שהיתה הכפשה, או משהו בכיוון.

בן אדם שקנה את האוטו טוען כי הוא לא מרוצה.

מי שירצה לקנות את האוטו יקנה - ומי שלא. לא.

אני, כקונה פוטנציאלית הייתי רוצה לדעת כל דבר שאוכל להתכונן אליו בעתיד בנוגע למכונית שאני עומדת לקנות.

והפורום הזה דווקא יוצר לי תמונה יותר בהירה.

זו דעתי כמובן. :-o:-o

פורסם

בעניין צריכת הדלק, לדברי נציג המכירות שממנו רכשתי את הרכב, טוען בתוקף כי צריכת הדלק תשתפר אחרי 1000-1500 ק"מ- ימים יגידו. בינתיים הרכב עומד על בערך 17.5-18 ק"מ לליטר כשעם האלטו הגעתי ל-19.7 בתחילת דרכה. לצערי הרכב יעמוד השבוע אז רק לקראת סופ"ש אוכל לפרסם צריכה ראשונה מדויקת.

פורסם
בעניין צריכת הדלק, לדברי נציג המכירות שממנו רכשתי את הרכב, טוען בתוקף כי צריכת הדלק תשתפר אחרי 1000-1500 ק"מ- ימים יגידו. בינתיים הרכב עומד על בערך 17.5-18 ק"מ לליטר כשעם האלטו הגעתי ל-19.7 בתחילת דרכה. לצערי הרכב יעמוד השבוע אז רק לקראת סופ"ש אוכל לפרסם צריכה ראשונה מדויקת.

זה יותר מכובד ממה שאני מקבל בינתיים (~16), מה אופי הנהיגה שלך? כמה עירוני וכמה בינעירוני?

תודה:-)

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

לא בגלל שאני לא אוהבת את הקיה. להיפך, נראית לי מכונית אחלה, אבל אי אפשר לסתום פיות.

אני, כקונה פוטנציאלית הייתי רוצה לדעת כל דבר שאוכל להתכונן אליו בעתיד בנוגע למכונית שאני עומדת לקנות.

את קונה מכונית כמו שצה"ל רוכש מטוסי F-35. מסכן הסוכן שימכור לך את הרכב. את תגרמי לו להתמוטטות עצבים.

בקשר לתלונה אף אחד לא סותם לו את הפה. זכותו לפרסם את המקרה האישי שלו. אבל מכאן ועד לטעון שמדובר בתקלה רוחבית, הסתרה, חייב להיות ריקול ועוד כל מיני יציאות מראה שאין לו רצון לקבל טיפול אמיתי והוא מנסה להכפיש את היצרן והמותג בכל מדיום אפשרי.

פורסם
זה יותר מכובד ממה שאני מקבל בינתיים (~16), מה אופי הנהיגה שלך? כמה עירוני וכמה בינעירוני?

זה כנראה ממחשב הדרך בלבד.

זה בסדר אצלי זה מראה 1:19.6 כשבפועל זה 1:15.7.

משכנתא זה קל

פורסם

מחולק, נהיגה רגועה שמתבטאת בליטוף ולא מעיכה של דוושת הגז. תכנון נהיגה חכמה (עוזב גז לקראת רמזור אדום) ויציאה רגועה ברמזור. שוב,אני משווה לאלטו שצרכה לי באותה נהיגה 19.7. ממתין לתוצאה המדויקת להשוות לפיקנטו.

פורסם

אני תומך בדעתך.

• תוכן חדש...