Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה המקום.

אם אפשר להבין , במידה ויש כביש מהיר/בין עירוני עם 2-3 מסלולים שבהם עוברים מכוניות לכיוון A ויש עוד מסלול אחד שמצטרף אליהם (גם הוא לכיוון A) אבל הוא עצמאי למשך X מטרים מעין נתיב השתלבות , האם גם אז צריך לתת להם זכות או שאפשר להיכנס ? כמובן בזהירות

2)עוד משהו שאף פעם לא הבנתי , במידה ויש לי תמרור זכות קדימה בפניה ימינה ויש שני נתיבים משמאלי ורק הנתיב השמאלי (הרחוק ממני) עם תנועה ואילו הקרוב אלי , זה שאני רוצה להשתלב ריק , מותר לי להכנס ?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

1. אם הסימון וא של אי תנועה או של קו פרדה - אסור לך להשתלב. אם קו מקוטע - מותר לך להשתלב, אבל עליך לתתזכות קדימה (יש כלל שהנוהג בנתיב המסתיים נותר זכות קדימה למי שנוהג בנתיב שנמשך אחרי ההשתלבות.

2. עניין בעייתי, אבל עליך תמיד להביא בחשבון שמישהו שנוסע בנתיב השמאלי ינהג כחוק ויעבור לימני. אני עומד בפני מצב כזה מספר פעמים בשבוע ותמידממתין עד התפנות שני הנתיבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. אם הסימון וא של אי תנועה או של קו פרדה - אסור לך להשתלב. אם קו מקוטע - מותר לך להשתלב, אבל עליך לתתזכות קדימה (יש כלל שהנוהג בנתיב המסתיים נותר זכות קדימה למי שנוהג בנתיב שנמשך אחרי ההשתלבות.

2. עניין בעייתי, אבל עליך תמיד להביא בחשבון שמישהו שנוסע בנתיב השמאלי ינהג כחוק ויעבור לימני. אני עומד בפני מצב כזה מספר פעמים בשבוע ותמידממתין עד התפנות שני הנתיבים.

זה שבמסלול השמאלי עוקף אויר ולכן הוא מתנחל ( והוא בימינו בד"כ ימני )במסלול השמאלי .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בקשר 2.

אף פעם אל תסמוך על נהגים אחרים,תמיד הוא יכול פתאום בלי הודעה בוקדמת להחליט שהוא עובר לימני,בדיוק במקום אליו אתה מנסה להשתלב,במקרה של תאונה אתה תהיה אשם כי לא נתת זכות קדימה,לך תוכיח אחרי זה שהוא נסע בשמאלי ועבר לימני.

אני תמיד מחכה ששני הנתיבים פנויים ולא סומך על אף נהג שיראה אותי או בכלל שישמור על הנתיב שלו.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...