Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לשאול בעל מקצוע איך הוא בודק תקינות צירייה שמורכבת ברכב? השאלה היא כללית, אם להיות יותר ספציפיים הרכב הוא פיג'ו 205 שנת 97 1.4.

תודה מראש.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

כאשר היא על הרכב האופציה היחידה היא לבצע פניות חדות ולשמוע אם ישנם תקתוקים כלשהם מכיוון פעמון הצירייה. ישנם מצבים שהעיה גם תופיע בנסיעה בדרך ישרה במהירות מסויימת. לגבי החלק המחובר לגיר ששמו הקרדן בדר"כ כאשר הוא נידפק אתה תרגיש זאת בפתיחה של הרכב עם הגז, הרכב יירעד לו למספר שניות אבל כל זאת בהנחה שהגיר תקין והקלאצ' אם זה ידני. האופציות היותר מורכבות הם כאשר אתה מוריד את הגלגל ומנתק את פעמון הצירייה מהנאבה עצמה ומשחק עם הפעמון ובודק שהוא נע בחופשיות לכל הכיוונים. כמו כן יש לבדוק אם גומיות הציריות אינן קרועות ולא ברח הגריז כי משם להרס הצירייה המרחק קצר מאוד.

:)
פורסם

בכול מקרה ניתן לקבוע תקינות צירייה מבלי בכלל להיסתכל עליה אלא רק על ידי נסיעת מבחן?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

הדבר היחיד שאתה תוכל לראות בצירייה הוא שהגומיות שלה קרועות אלא אם כן מוט הצירייה שבור אבל לא לזה אתה מיתכוון אני מניח.

פורסם

אני פשוט אספר לך מה קרה לי, לפני כשבוע וחצי התחלתי לשמוע קול של נקישות בפניות קטנות ובהאצה. אז הגעתי למוסך בו אני מטפל ברכב, בעל המוסך ביצע ביחד איתי נסיעת מבחן וקבע שהבעיה היא בציריות, היום הוחלפו שני הציריות (ימנית ושמאלית) אז אומנם אין קול של נקישות בפניות אבל יש כאשר אני מאיץ במיוחד בהילוך 5. בעל המוסך שוב עשה ביחד איתי נסיעת מבחן ושמע את הנקישות בזמן האצה ואמר שזה הגיר כנראה הוא הזדקן.

פורסם

הציריות לא חדשות הן משופצות. הן הגיעו עם כול החלק ביחד עם המייסב עלו 400 ש"ח כול אחת.

פורסם

ברגע שזה קורה מרגע הכנסת ההילוך ל-5 ולאורך כל הנסיעה שאתה על הילוך זה הסבירות הגבוהה שמייסבי הגיר בהילוך 5 כניראה שחוקים. עדיין ממליץ לשמוע חוות דעת נוספת. חוות דעת לא תעלה לך כסף.

פורסם
תקתוקים בעת האצה בקו ישר , נובעים מהציריה הפנימית , ולא מהחיצונית.

על זה אנחנו מדברים ידידי, רק שאצלו הבעיה היא רק בהילוך 5 ועל ציריות משופצות.

פורסם

אני רוצה רק להדגיש שלפני החלפות הציריות היום התקתוקים היו האצה בעיקר בהילוך 4 ויותר חלשים בהילוך 5 ועכשיו זה הישתנה נשמע יותר חזק ומורגש בהילוך 5 ומעט ב-4.

תודה מראש על היעוץ.

• תוכן חדש...