Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולכם פה בחורים!!!!!!!

אין כאן בנות?! מה, אני היחידה?!

איפה המין היפה בכל הענין.... (לעודד זו לא חכמה)!

קצת צבע לענף!!!!

:x

המדריך למתרסק- רק אצלי במלאי

פורסם

וכל המרבה הרי זה משובח :D:D:D

בחלומותי עוד מופיע הבחורה הנמוכה והטמפרמנטית שפגשתי במוטו - טסט לפני כמה שנים ,

אני עלם חמדמדות רכוב על GS500 ( הייתי צעיר ) ,

והיא ניתרה בקלילות מ YZF600 ( חתולת רעם שכזו ) ...

אחחחחחחחחחחח....

איזה יופי , איזה אושר , איזה שמחת חיים ....

תבורכי , חתולה :)

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

פורסם

בואי ונגיד שכנראה זה יהיה דיון קצר...

ולגבי קצת צבע לענף - הנה הצעות קונסטרוקטיביות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

כולכם פה בחורים!!!!!!!

אין כאן בנות?! מה, אני היחידה?!

איפה המין היפה בכל הענין.... (לעודד זו לא חכמה)!

קצת צבע לענף!!!!

:x

...תעשי טובה...אם את כבר פה..את יכולה להחזיק רגע את המטרייה..?

סתם סתם....תבורכו..כל המין היפה...הרך..הנעים...שבי...כרובי יכין לך קפה..פ' יעשה לך נעים בגב...

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

טל

"גודל הקבצים שמועלים לפורום עבר את הגודל המקסימלי המותר, לשאלות נוספות פנה למנהל הפורום." זה מה שאומרת לי המערכת.

או יה? קבצים בגודל של 35-45K? עברו את הגודל? לי זה נראה שיש כאן צנזורה מתוחכמת במיוחד...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל

"גודל הקבצים שמועלים לפורום עבר את הגודל המקסימלי המותר, לשאלות נוספות פנה למנהל הפורום." זה מה שאומרת לי המערכת.

או יה? קבצים בגודל של 35-45K? עברו את הגודל? לי זה נראה שיש כאן צנזורה מתוחכמת במיוחד...

טל

א. יש קצת בעיות עם העלאת קבצים לפורום ביממה האחרונה

ב. תוודא שאתה מעלה את התמונות ישר מהדסקטופ

(ולא מנבכי התיקייה "נשים וסוסים XXX" שמצויה עמוק עמוק במסתרי ההארד דיסק שלך)

:p

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
:shock:

רבותי...רוצים להעלות תמונה ששמורה אצלכם במחשב? ..

לכו לאיזה פורום נידח בתפוז (סאגה..)..כנסו לדף האחרון שלו..תפתחו הודעה בתוך איזה שירשור..עם התמונה...לאחר שעלה...כמו את הקישור שלה...(מהמאפיינים שלו) לפה בתור קישור.

זהו..

ניגמר.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

יותר פשוט לפתוח אלבום ב-Pic.co.il או ב-Yahoo

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טל

טל

(ולא מנבכי התיקייה "נשים וסוסים XXX" שמצויה עמוק עמוק במסתרי ההארד דיסק שלך)

:p

LOL

זה מסביר את הכובע קש/בוקרים (לא זוכר, אבל נגיד כובע בוקרים לצורך ההודעה) של שביטל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מה הולך פה?

אבל עזוב אם ה גרועות באופנועים כמו שהם "יודעות" לנהוג בפחית אז עזוב

אגב על מה את רוכבת?

• תוכן חדש...