Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטקס כניסתו לתפקיד של ברונו שטיין, מפקד אגף התנועה החדש, הבטיח מפכ"ל המשטרה כי מעתה לא יידרשו השוטרים לעמוד במכסת דו"חות אישית וכמותית. שטיין: "המלחמה בתאונות הדרכים היא גם המלחמה בפשיעה"

הכתבה המלאה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4067130,00.html

מה דעתכם? האם הפעם נראה אנשים שבאמת עושים עבירה מקבלים דו"ח תנועה ולא אנשים ש"מלבישים" עליהם עבירה?

פורסם

בדיוק לפני כמה ימים עצר את אחי שוטר על מהירות 117 קמ"ש בכביש בין עירוני רחב נטוש, מואר ובטוח.

כששאלתי למה הם טורחים לתפוס שם ענה השוטר "זה הוראה מגבוה, אמרו לנו שצריכים לתת דוחות מהירות אז אנחנו עומדים ותופסים פה"

מקווה שהתופעה הבזויה תפסק...

פורסם

אני אף פעם לא מבין תלונות נגד שוטרים ,הם מקבלים את הפוקודות שלהם מגבוה וסה"כ עושים את עבודתם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כבר נפתח נושא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=376341

ואני כן מתלונן מידי פעם על שוטרים שסתם מחפשים דוחו"ת בכוח.

כמו בפעם ששוטרת התעקשה לתת לאמא שלי דו"ח סתם, ונתנה לה לעשות בדיקת ינשוף ביציאה מהגן כשאחותי מאחורה ברכב. בשעה 16:00. (כמובן שהבדיקה יצאה בסדר).

VW PASSAT 1.8T

פורסם

זו שוטרת שהיא גם בנאדם קקמייקה ,הרבה מעבר למדים. לבדוק אישה בשעה 16:00 עם ילדה מאחורה ללא סיבה זה סתם להציק.

יש שוטרים יותר טובים ויש פחות ,בדיוק כמו שיש בני אדם יותר טובים ופחות ,ואולי ,ורק אולי זה כי שוטרים הם גם בני אדם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי מעדיפה שיפרקו את כל פסי ההאטה בערים וישימו במקום כל פס האטה מכמונת מהירות.

הבמפרים האלה גורמים נזקים אדירים למכוניות, בולמי זעזועים שחוקים(ובנינו מי מחליף אותם גם אחרי מחצי מימילון קילוטמר) מסוכנים יותר מלנסוע בהונדה סיווק 140 קמש בכביש ישר עם גדר הפרדה.

פורסם
כמו בפעם ששוטרת התעקשה לתת לאמא שלי דו"ח סתם, ונתנה לה לעשות בדיקת ינשוף ביציאה מהגן כשאחותי מאחורה ברכב. בשעה 16:00. (כמובן שהבדיקה יצאה בסדר).

גם לי עשו בדיקה כזו בשעה 14:00 בצהריים, חוצפנים!

על מה אמא שלך קיבלה את הדוח?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אחרי כל מיני ניסיונות כושלים היא החליטה לתת לה דוח על זה שאחותי היתה חגורה ללא בוסטר (למרות שהיא קטנה בחצי שנה מהגיל המתיר נסיעה ללא בוסטר). אחותי גבוהה וגדולה פיזית יחסית ולא נוח לה כבר לשבת בבוסטר.

היא טענה שלפי המחשב לא מגיע לאימי המרה לאזהרה, ואת הדו״ח היא רשמה על שמה של אימי מלפני הנישואים (23 שנים).

VW PASSAT 1.8T

פורסם

ראיתי ב YNET וממש אני רואה לראות לאן זה יתגלגל .

1. מכסת הדוחות - הנה הניצב מודיע שכן הייתה מכסת דוחות ,שמעתי לא פעם אנשים כאן בפורום שאומרים שאין כזה דבר מכסה .

אז הנה היה כזה דבר ,ובגדול .

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4067130,00.html

2. הניצב הנכנס , עשה תאונה לפני כמה שנים , בחקירה הוא יצא אשם , בחקירת מתנ"א נאמר - "התאונה סווגה קלה, ולכן הליך משמעתי אינו רלוונטי".

שופטת ביהמ"ש קבע כי הוא אשם .

ייתכן וזו כתבה מגמתית של YNET , אני לא שולל, אבל האם נבדקה האפשרות שהחקירה לא בוצעה בניקיון כפיים ? אחרי הכול אנחנו מדינת הקומבינה .

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4067303,00.html

לילה טוב פורום יקר שלי !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לקרוא את ההכרזה המצחיקה הזאת בבוקר בבית במחשב ,

לנסוע לעבודה מרעננה להרצליה ולראות בכביש [הבריגדה היהודית] ניידת עם ממל"ז שעוצרת נהגים בסיטונות.

ואני מתעצבן לעצמי ואומר איפה האכיפה האיכותית ?

לפחות 4 שחתכו אותי בדרך להיכנס לנתיב פניה ימינה במקום לעמוד 5 דקות כמו כולם ?

איפה הם כאשר 2 רכבים עוברים את המחסום של הרכבת באור אדום ?

וכל זה רק היום, כדאי לי להפסיק לתאר מה קורה כל בוקר ובשבוע ממוצע .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אחרי כל מיני ניסיונות כושלים היא החליטה לתת לה דוח על זה שאחותי היתה חגורה ללא בוסטר (למרות שהיא קטנה בחצי שנה מהגיל המתיר נסיעה ללא בוסטר). אחותי גבוהה וגדולה פיזית יחסית ולא נוח לה כבר לשבת בבוסטר.

היא טענה שלפי המחשב לא מגיע לאימי המרה לאזהרה, ואת הדו״ח היא רשמה על שמה של אימי מלפני הנישואים (23 שנים).

שילמתם כבר את הדו"ח הזה?

אם היא היתה בת 7.5 והחגורה הרגילה חגרה אותה כמו שצריך, הייתי נלחם בדו"ח הזה.

החוק קובע שילד בגיל 3-8 חייב להיות ב"התקן ריסון המתאים לגילו ומשקלו".

ניתן לטעון שחגורה רגילה עונה להגדרה הזו עבור ילדה בת 7.5 גבוהה מהממוצע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לקרוא את ההכרזה המצחיקה הזאת בבוקר בבית במחשב ,

לנסוע לעבודה מרעננה להרצליה ולראות בכביש [הבריגדה היהודית] ניידת עם ממל"ז שעוצרת נהגים בסיטונות.

ואני מתעצבן לעצמי ואומר איפה האכיפה האיכותית ?

לפחות 4 שחתכו אותי בדרך להיכנס לנתיב פניה ימינה במקום לעמוד 5 דקות כמו כולם ?

איפה הם כאשר 2 רכבים עוברים את המחסום של הרכבת באור אדום ?

וכל זה רק היום, כדאי לי להפסיק לתאר מה קורה כל בוקר ובשבוע ממוצע .

אגב אתה מודע לזה שחלק גדול מהעמידה הממושכת היא בדיוק בגלל אנשים שעוקפים נכון?

אנשים שעוקפים יוצרים בלאגן וזמן עמידה ממושך כפול לנהגים שכן עומדים בתור... כמובן שאני מדבר על מקרים כמו ביציאה לכביש 5 מזרח מהכפר הירוק ששם כל רכב שני באמת נכנס ועוקף את התור וככה במקום לעמוד 2.5 דקות אתה עומד מינימום 5 דקות..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

בושה שהייתה מכסת דוחות בכלל. אפילו לא מנסים להסתיר את זה שהם רוצים לגנוב כספים לאזרחים תמימים.

פורסם

על מי כועסים? על המשטרה? המשטרה זה כמו צבא. גוף שמקבל הוראות מהממשלה ומבצע אותן.

אומרים למשטרה "תביאו כסף לקופת המדינה", אז הם הולכים ועושים את זה.

עם כל הכבוד למפכ"ל החדש שנכנס (הייתי בטקס,היה נחמד :lol: ) אם יגידו לו "יעד לשנת 2012 זה להביא XYZ מיליוני שקלים,או שבשנת 2013 נקצץ לך בתקציב" אז זה יבוצע.עם מכסה,בלי מכסה,עם ממל"זים ובכל דרך אפשרית.

V5

• תוכן חדש...