Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוכשת רכב חדש ועדין לא מכרתי את הרכב הישן.

אני מעונינת לרכוש לרכב הישן ביטוח לזמן קצר, כ-30 יום , חובה בלבד.

האם ניתן להעביר את החובה והמקיף של הישן לרכב החדש בשינוי הפרטים הרלוונטים כמובן?

תודה מראש

פורסם

הדרך הטובה ביותר

 

רק את המקיף להעביר. כמובן יחייב תוספת תשלום.

 

את החובה להשאיר על הישן ולקבל החזר בעת מכירתו.

 

 

על הישן לעשות צד ג' . לא ממליץ שתהיי בלי ביטוח צד ג' לפחות. ייתכן שייסתבר לבסוף כי עדיף להשאיר את המצב הביטוחי הנוכחי ולעשות חדש על הרכב החדש ולקבל החזר בעת המכירה של הישן. יש לבחון מול סוכן הביטוח שלך.

 

תתחדשי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תשאירי את החובה של הרכב הישן, ועל הרכב החדש בצעי ביטוח חובה חדש בלי קשר לפוליסה הישנה.

 

מייד לאחר מכירת הרכב הישן פני לסוכן וקבלי החזר יחסי מלא על הביטוח של הרכב הישן. מגיע לך החזר יחסי מלא בגלל שסיבת הביטול היא מכירת הרכב.

 

 

לגבי מקיף - ניתן להעביר, דברי עם הסוכן.

לחלופין, שאלי את הסוכן אם תוכלי לקבל החזר יחסי מלא גם על המקיף (זה כבר לא מובטח על פי חוק, תלוי בסוכן), ואם כן אז אפשר לעשות בדיוק כמו עם החובה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

×
×
  • תוכן חדש...