Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניית רכב לא נעשית רק על פי נסיעת מבחן.

שיקולים רבים אחרים נכנסים לשאלה - בטיחות, מפרט טכני, צריכת דלק וכו'.

ידיעתך!

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=373899

אולי זה יעזור לך,זה שירשור גדול על הפיקנטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יכול להיות שאין בפיקנטו מד חום מנוע בלוח שעונים? אם זה אכן נכון איך אני אמור לדעת שהמנוע מתחמם?

פורסם
יכול להיות שאין בפיקנטו מד חום מנוע בלוח שעונים? אם זה אכן נכון איך אני אמור לדעת שהמנוע מתחמם?

ראה תמונות מצורפות...

indicators symbols kia picanto.jpg

kia pikanto INSTRUMENT CLUSTER.gif

פורסם

היום נסעתי לראות את הקיה פיקנטו תחילה ואת היונדאי I10 לאחר מכן.

דבר ראשון שיש לציין זה שבסוכנות של קיה שאני היית בה לפחות (כפר סבא) אין שום רכב

מבחן ידני ולכן לא ניתן לעשות נסיעת מבחן.

לגבי האוטו עצמו נראה נחמד ביותר למרות שלפי דעתי העיצוב של "התחת" של האוטו פוגם במראה הכללי.

סוכנת המכירות אמרה שכדי כרגע להזמין את האוטו כלומר לשלם מקדמה ולשריין אותו וכאשר יהיה אוטו לנסיעת

מבחן היא תיצור איתי קשר ואני יינסע באוטו ויחליט בהתאם - ביטול יהיה ללא תשלום - תעשה את השיקול שלך

אם אתה מוכן לקנות אוטו לפני נסיעת מבחן, ככה אני עשיתי לפחות.

לאחר מכן ראיתי את היונדאי I10. את האמת האוטו נראה יותר איכותי מהקיה,הוא מרגיש יותר "אוטו".

יכול להיות שהדגם הספציפי שישבתי בו עם מושבי עור וסנרוף נתן את האשלייה הזאת אבל מהסתכלות ראשונית

ככה אני חושב ובנוסף יש דגמי יונדאי זמינים לנסיעת מבחן.אני מציע שלפני שאתה שם את הכסף על הקיה תראה

גם את הI10 ותשווה.עוד משהו שהסוכן של יונדאי אמר שהמנוע ביונדאי הוא בעל 4 צילנדרים ואני יודע שבקיה יש רק 3.

לטענתו ההבדל בנסיעה בין 2 המכוניות יהיה משמעותי מבחינת רעש וגם ביצועים - לא יודע בוודאות אם זה נכון.

שמח אם יכולתי לעזור.

פורסם
ראה תמונות מצורפות...

השאלה היא אם הלוח הזה הוא לידנית או לאוטומטית או שזה לשניהם?

ויש משהו כזה בעברית?

פורסם

..ברור שזה אותו לוח, למה נראה לך שיספקו לך אוטו שלא יודע להתריע בפניך שהמנוע שלו עומד להשרף?

בסה"כ החליפו חיווי עם מחוג בנורה שנדלקת כשצריך

פורסם

גם אני ראיתי את הפיקנטו החדשה היום בפ"ת. גם שם הייתה רק את האוטומטית לנסיעת מבחן.

התרשמתי לטובה מהעיצוב והאבזור. התאכזבתי מאוד לשמוע שאין אבזור לידנית.

לגבי הנסיעה על האוטומט, עם שלושה גברים ברכב ומזגן דלוק המנוע היה זריז-סביר, זאת אומרת לא משהו להתפעל ממנו.

הבלמים היו רגישים מדי לטעמי, אולי כי אני יותר רגיל לרכבים בני 10+.

ההגה מגיב בסדר גמור ושיכוך הזעזועים מהכביש מתקבל ביותר לאור הצמיגים הקטנים.

אני מאמין שלבד בלי מזגן הפיקנטו מגיבה טוב יותר, אבל זו לא הייתה המטרה של הנסיעה.

פורסם
אני לא רואה שעון טמפ', רק את נורת ה"אכלת אותה!".

זו לא נורת אכלת אותה, אלא נורת "עצור בצד דומם מנוע והזמן גרר"

פורסם

היי

אני עשיתי נסיעת מבחן בסניף רחובות גם על ידני וגם על האוטומטי.

אכן האורומטי מרגיש חזק יותר, אך 12000 ש"ח לא מצדיקים למי שמעוניין ברכב בעיקר לנסיעות עירוניות ובכלל צריכת הדלק משמעותית טובה יותר בגיר הידני.

לגבי מנוע 3 צילינדרים - זה מנוע של יונדאי שמשתמשים בו באירופה ורק בארץ יונדאי עדיין משווקת את מנוע 4 הצילינדרים המיושן.

קיה בחרה להשתמש במנוע המתקדם והחסכוני יותר, ברור שהסוכן של יונדאי ינסה לעוות את המציאות ולהגיד שהמנוע של קיה מרעיש וחלש יותר ,אך אין זה נכון בכלל.

אני הזמנתי ידנית טיטניום אפור בסניף פתח תקוה, מצפה לקבל בסוף יולי

• תוכן חדש...