Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי כתבה מדאיגה: http://news.walla.co.il/?w=/1/1821128&m=1&mid=114029

אם נפגעו אוטובוסים ומשאיות, זה אומר שהסולר גם מזוהם. מעניין מה בקשר לבנזין - לא כותבים על זה.

יש למישהו יותר פרטים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש על זה כתבה עכשיו בערוצי החדשות, תפתח עכשיו לעוד פרטים.

דלק מטוסים הוא גם בנזין :idea:

עד עכשיו דיברו רק על התעופה ולא משאיות ואטובוסים.

שבעה מטוסים תודלקו בדלת לא תקין ומזוהם ולכן הלילה הם כבר לא ימריאו.

המטוסים כרגע מופנים לכפריסין כדי לתדלק שם ואז להמריא ליעדם, דלק מועבר ממקום אחר במיכליות למטוסים הריקים כדי שיוכלו להמריא.

אני לא חושב שיש בנתיים נזק לרכבים, היו מזכירים את זה בכל כתבה אם היה סיכוי קטן.

פורסם

התגובה הרישמית של פז היא שהתקלה מקורה בנתב"ג עצמו ולא אצלה ככה שהצרכן הפרטי מוגן (במידה והם צודקים כמובן)

פורסם

איזה יום היסטרי, ארוך ומעיק - תנסו אתם לספר למעל 200 נוסעים שהטיסה שלהם מבוטלת בעקבות זיהום בדלק, בעיקר כשמדובר בגרמנים חביבים שלא מבינים אם לצחוק או לבכות באותו הרגע.

נעשה קצת סדר בדברים:

טיסות שנחתו כאן לפני התקרית - נשארו "לישון" כאן, או הועברו ללרנקה / עמאן לתדלוק ומשם ליעוד הדרוש.

טיסות שהיו בדרכן ארצה ונודע להן על התקרית - עצרו בלרנקה לתדלוק מחדש, המשיכו ארצה ומכאן המשיכו ליעד הדרוש.

הטענה אומרת כי היום בצהריים, במהלך ריצת המראה של טיסת ארקיע - נשמעו 3 רעשי פיצוץ מאחד המנועים, והם נאלצו לבטל המראה במידי.

לאחר מכן נבדק המטוס ונמצא תקין, ואז החלו בדיקות הדלק, בהםן גילו כי הוא מזוהם והובילו לעצירת ההמראות ולניקוז הדלק הבעייתי ממטוסים שתודלקו והיה רגעים לפני אישור המראה.

ישנן טענות המספרות על כך שמעל שבוע וחצי שקיימת הבעיה הנ"ל, על שלל תופעות הלוואי שלה, ורק היום - אחרי העניין עם המטוס ארקיע - הוחלט לעשות משהו בנידון.

רק נותר לי לקוות שמחר בבוקר יהיה אחרת. אין לי כוח ליום הזה שנית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דלק מטוסים הוא גם בנזין :idea:

דלק סילוני הוא קרוסין.

נשאר רק לקוות שיפתרו את העינין במהרה. בכתבה הזכירו נזק לאוטובוסים ומשאיות (סולר).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
איזה יום היסטרי, ארוך ומעיק - תנסו אתם לספר למעל 200 נוסעים שהטיסה שלהם מבוטלת בעקבות זיהום בדלק, בעיקר כשמדובר בגרמנים חביבים שלא מבינים אם לצחוק או לבכות באותו הרגע.

נעשה קצת סדר בדברים:

טיסות שנחתו כאן לפני התקרית - נשארו "לישון" כאן, או הועברו ללרנקה / עמאן לתדלוק ומשם ליעוד הדרוש.

טיסות שהיו בדרכן ארצה ונודע להן על התקרית - עצרו בלרנקה לתדלוק מחדש, המשיכו ארצה ומכאן המשיכו ליעד הדרוש.

הטענה אומרת כי היום בצהריים, במהלך ריצת המראה של טיסת ארקיע - נשמעו 3 רעשי פיצוץ מאחד המנועים, והם נאלצו לבטל המראה במידי.

לאחר מכן נבדק המטוס ונמצא תקין, ואז החלו בדיקות הדלק, בהםן גילו כי הוא מזוהם והובילו לעצירת ההמראות ולניקוז הדלק הבעייתי ממטוסים שתודלקו והיה רגעים לפני אישור המראה.

ישנן טענות המספרות על כך שמעל שבוע וחצי שקיימת הבעיה הנ"ל, על שלל תופעות הלוואי שלה, ורק היום - אחרי העניין עם המטוס ארקיע - הוחלט לעשות משהו בנידון.

רק נותר לי לקוות שמחר בבוקר יהיה אחרת. אין לי כוח ליום הזה שנית.

המטוס היה BAU 757 של ארקיע, טיסה לאילת שהתבטלה לאחר שהנוסעים ישבו במטוס קרוב לשעה ורק אח"כ יצאו בחזרה אל הטרמינל.

אחח עיכב לי את המשמרת אבל העיקר ההתראה שהוא נתן לכול שאר המטוסים המתדלקים

אגב, הוא קיבל 10 טון דס"ל, שנוקז בסופו של דבר.

פורסם

אם היתה בעיה - אז היא כבר קרתה, והרכב היה נתקע כמו שקרה למשאיות ואוטובוסים.

אני מניח שלאחר הרעש כבר לא ימכרו דלק מזוהם, ככה שאם לא קרה לך כלום - גם לא יקרה. רק שהשאלה לכמה זמן.

אני חושש לעתיד - כי אם התופעה הושתקה כ-10 ימים והמשיכו עם רשלנות פושעת לדתלק מטוסים למרות המידע על בעיה בדלק - מחר ימכרו לנו דלק מזוהם, כל עוד אפשר.

לי לא ברור מה יעשו עם כמויות עצומות של דלק מזוהם - ואף אחד לא מדבר על זה. אולי ימכר בזול בכמה תחנות מפוקפקות?

לדעתי כל חקירה תעלה טוב שיש לנו מזל ואף מטוס לא התרסק, טוב שרק כמה כלי רכב נתקעו ויצאו בכמה צאו שקלים נזק, לדעתי ימצאו שכולם פעלו ללא דופי, הכל בסדר, רק שאף אחד לא יברר איך זה קרה, איך לא סיפרו לטייסים, איך לא לקחו אחריות, איך נמנע בעתיד אסון גדול. אז מה אם יש ספק יחיד (פז) וחברה אחת, נכסי תעופה, שמתדלקת בבלעדיות, וגם בית זיקוק אחד.

צים תהיה בבעיה, אול גם חברות זרות ששייכות לממשלת ישראל, כי יש להן כמה מיכליות ופה יתקע הבירור כי כולם באניות אוכלים שרימפס וזה לא כשר.

אני לא מאמין לטלביזיה - האמת שם חלקית ולפעמים נועדה לשרת מטרות מסויימיות. באינטרנט יש הרבה יותר מידע ועם חושי סינון יודעים מה נכון ומה ספקולטיבי.

אני מתחיל לחשוש שבסוף יגידו שזה בגללי, שבטיול בפסח הרשיתי לבן שלי לעשות פיפי ליד עץ בכרמל, במקום שצופה לבתי הזיקוק. אולי זה חלחל וחדר למיכלים שלהם?

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...