Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אני בשמחה אכתוב את זה...

התקנתי בסאונדר ברחובות. זה אחרי שבדקתי את אוטו דיפו בנס ציונה (לא היו מקצועיים מספיק לטעמי כי ניסו להתקין לי 5.25 בדלתות האחוריות ורצו 800 שקלים על JBL GTO בדשבורד ובדלתות), ב- GV מערכות בנס ציונה (צמוד לאוטו דיפו. רצה 800 לאותה חומרה כמו אוטו דיפו) ובעל גלגלים ברחובות (שניסו לדחוף לי את JBL CS-4 ואת ה- CS-5 ב 300 שקל לזוג).

בסאונדר שילמתי 1000 שקלים על הלייטנינג אודיו סטרייק. 6X9 מאחורה על הפלטה ו- 4" בדשבורד.

ההתקנה היתה יחסית ארוכה. משהו כמו שעה וארבעים דקות בערך. כנראה שזה קשור לזה שבעל המקום בעצמו רצה לחתוך את הפלטה מאחורה.

לגבי חיווט הרמקולים- הרמקולים בדשבורד חוברו לחוטים המקוריים והאחוריים חוברו לחיווט מיוחד שנסלל בהתקנה עצמה. הכבלים היו יחסית עבים (לא יודע להגיד כמה גייג' אבל לחלוטין עבים). העבודה לטעמי היתה נקייה ומסודרת, הכל עובר נקי וסמוי. מה שגלוי מכוסה כולו בשרוול פלסטיק גמיש בצבע הרכב. אני אעלה תמונות בהמשך היום.

מבחינת הרכב העלויות

ה- 4"- 300 שקלים

ה- 5"- 500 שקלים (יקר ב 100 שלים מ SPL מערכות. ככה לפחות מופיע בזאפ).

התקנה- 200 שקלים.

בראייתי אפשר היה להוזיל את העסקה ב-100 שקלים אבל מכיוון שהתקנתי בערב חג ורציתי לגמור עם זה, אז זרמתי עם המחיר.

• תוכן חדש...