Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בזמן האחרון הרכב פשוט משגע אותי עם מערכת הקירור שלו.

יוצא שכל חודש אני פותח אותה לתקן איזה חלק, ראשון היה צינור לרדיאטור חימום פנימי, אחר כך בורג ניקוז על הפלאנג' ועכשיו יש 2 בעיות.

אני חושד בתרמוסטט שנתפס פתוח, או חיישן טמפ' תקול, פתחתי שירשור על זה אז לא נרחיב, אבל היום גיליתי נזילה מצינור עליון לרדיאטור.

עקבתי אחרי זה ביומיים האחרונים, הייתי בודק שמן מים ורואה רטיבות על הריצפה, ממש מתחת לצינור הזה, בחיבור עם התרמוסטט, אבל אין איבוד מים, אז לא הבנתי מזה והמשכתי לעקוב.

היום נמאס לי ועשיתי בדיקה יותר מקיפה, העברתי שם את היד והייתה טיפת מים על האצבע, והבנתי שהנזילה מגיעה מאיפה שמתלבש הבאנד על הצינור.

הנזילה מאד קטנה, כי לא ממש הבחנתי בשינוי במפלס הנוזל קירור.

אני אחליף את הצינור, ועל הדרך נראה לי נחליף תרמוסטט.

השאלה שלי, מאיפה אני יכול לקנות/להזמין, במקום יחסית זול (כמובן שרק מקורי), ולא דרך מוסך המורשה?

האם להחליף את הצינור התחתון על הדרך?

כמה אמור להעלות זוג הצינורות + תרמוסטט בערך?

תודה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

בדיוק דיברתי איתם כרגע.

הבעיה שאני מחיפה והם לא עושים משלוחים ללקוחות פרטיים רק לעסקים.

יש בחיפה מישהו?

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

• תוכן חדש...