Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופנוע מאוד מהיר , הונדה CBR1000RR שנת 2008

אחד מאופנועי הספורט המהירים בעולם.

ובגלל זה , איבדתי פרופורציות לגמרי ונורא קשה לי לבחור מכונית ספורט עכשיו , כל המכוניות פתאום מרגישות לי "חלשות מידי"

המכונית הספורטיבית הראשונה שלי היתה קליאו RSI

אחריה היתה לי קליאו 172 דור ראשון , כל כך אהבתי אותה!

ביום מן הימים אני אקנה שוב קליאו 172 דור ראשון , ישפץ אותה שיפוץ יסודי מאפס , יקנה מנוע חדש

וישמור אותה לכל החיים (אחד מהחלומות שלי , מכונית פנטסטית!)

מאז שהייתי ילד קטן אהבתי פורשה , לטעמי פורשה היא יצרנית מכוניות הספורט הכי טובה בעולם.

יצא לי לנהוג פחות או יותר על כל מכונית ספורט כולל למבורגיני , פרארי ואפילו קאררה GT שלטעמי לא קיימת בעולם מכונית ספורט טובה יותר (אולי הייתי משנה את דעתי אם הייתי זוכה לנהוג במקלארן F1 האגדית).

כמה אפשרויות שחשבתי עליהם:

1. פורשה קאיימן R או S , נהגתי כמה פעמים על ה-S , גם PDK וגם ידנית

משהו במכונית הזאת גורם לי להתאהב בה כל פעם מחדש , אני נהנה לנהוג בה הרבה יותר מאשר לנהוג ב-911 קאררה S

החדות , ההתנהגות , ההיגוי הפנטסטי , הסאונד של המנוע שיושב מאחורי האוזן , איכות החומרים והבנייה , מכונית פנטסטית.

הבעיה היחידה שיש לי זה שהקאיימן מרגישה לי קצת חלשה , כאילו שהשלדה שלה זועקת ליותר כוח ולמנוע חזק יותר.

נ.ב: אני לא יודע מה לבחור PDK שבאופן מוכח יותר מהיר מתיבה ידנית , או לקנות ידנית בגלל התחושות.

2. ניסאן GTR שנת 2012 , 530 כוח סוס , פוטנציאל שיפורים מטורף

זמני הקפה מטורפים בנורבורגרינג , אחיזת סופר-גלו , תאוצות מדהימות

הבעיות שיש לי איתה:

א. אף אחד מהסוכנויות של ניסאן לא מוכן לתת נסיעת מבחן , חוק מטופש שלהם , ומאוד קשה לי להחליט בלי לנהוג.

ב. מכונית נורא כבדה , נורא ממוחשבת - קצת מפחד להרגיש מנותק ולפספס את כל ההנעה מנהיגה

ג. גיר אוטומטי בלבד , אין בהיצע תיבת הילוכים ידנית.

למישהו יש הצעות למכוניות נוספות שאולי כדאי לשקול?

אשמח לקבל קצת עזרה מהאנשים כאן שמבינים במכוניות יותר ממני.

תודה רבה מראש לכולם

פורסם

שלום לך.

למען האמת, לדעתי כדאי לך לפנות לפורומים של אנשים שגרים בארה"ב, הם יכולים לתת לך התייחסות לכלל הרכבים שמציאים לך בשוק.

פה בארץ המגוון הרבה יותר מצומצם ולא כולל הרבה רכבים שיש לך אופציה לרכוש שם, ומעטים הם האנשים שנסעו על הרכבים האלה בחו"ל מספיק זמן כדי לתת לך דעה יומיומית על הרכבים הללו.

סתם לידע כללי, המכונית תשמש אותך כ-Track car?

עוד טיפ שאני יכול לתת לך זה לדבר עם הבחור הנ"ל: AlexN, הוא הבעלים של פורש קאררה GT2, מיני קופר (והוא גר בארה"ב) ואני בטוח שיש לו נסיון על הרבה רכבים שם, אז תשלח לו ה"פ, אני בטוח שישיב לך על כל השאלות.

בהצלחה!

פורסם
שלום לך.

למען האמת, לדעתי כדאי לך לפנות לפורומים של אנשים שגרים בארה"ב, הם יכולים לתת לך התייחסות לכלל הרכבים שמציאים לך בשוק.

פה בארץ המגוון הרבה יותר מצומצם ולא כולל הרבה רכבים שיש לך אופציה לרכוש שם, ומעטים הם האנשים שנסעו על הרכבים האלה בחו"ל מספיק זמן כדי לתת לך דעה יומיומית על הרכבים הללו.

סתם לידע כללי, המכונית תשמש אותך כ-Track car?

עוד טיפ שאני יכול לתת לך זה לדבר עם הבחור הנ"ל: AlexN, הוא הבעלים של פורש קאררה GT2, מיני קופר (והוא גר בארה"ב) ואני בטוח שיש לו נסיון על הרבה רכבים שם, אז תשלח לו ה"פ, אני בטוח שישיב לך על כל השאלות.

בהצלחה!

המכונית תשתמש אותי גם למסלול וגם לכביש הציבורי , לא יותר מידי ק"מ בשנה - בערך 8000 ק"מ בשנה.

יש משהו במה שאתה אומר , כדאי גם לפנות לפורומים בארה"ב , ממליץ על פורום מסויים?

פורשה GT2!!!!!! אחת מהמכוניות הכי מדהימות בעולם , אני בהחלט אפנה אליו בהודעה פרטית.

תודה רבה

פורסם

חבר שלי היה באותה התלבטות לפני שנה, הנה הפתרון שהוא מצא: מודל 2008 בשחור.

attachment.php?attachmentid=234473&d=1300584308

רק דברים טובים יש לי להגיד על הדבר הזה.

בהצלחה.

R8.jpg

פורסם

M3,סופר מהנה,חדה,מתקשרת,בועטת על המגבלות,הקיצור,פשוט כיף טהור של רכב.

דרך אגב אני לא יודע אם משווקים פאגאני באה"ב אבל אם יצא לך לנהוג בזונדה,הרכב פשוט חייתי ומהנה,ולדעתי הוא אייקון כמו המקלארן,והF40.

דרך אגב אם תלך על הפורש,תקח רק את הידנית,אם כבר תחושות,אז עד הסוף,תשאיר את האוטומט לסבא וסבתא!.

פורסם

מה הקשר בין פגאני לבין פורשה קאיימן\ניסן GT-R וכו' ?

אין קשר לא בשימושיות היומיומית ולא במחיר הרכב.

כרכב שאמור לספק פרקטיקה יומיומית בסיסית הייתי אומר לך ללכת בלי לחשוב על הניסאן, זו חתיכת מכונה מ-ד-ה-י-מ-ה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה גר במולדת הכבישים המהירים,החוקים הליברליים לשיפורים ומכוניות השרירים וחסרים לך פורומים ומדורי התיעצויות במגזינים מקצועיים שאתה בא להתייעץ באלה שיכולים רק לחלום על לעשות רעש לחצי דקה מקסימום בעיירה ?

פורסם
איפה אתה גר?

ומה התקציב?

תקציב 80-100 אלף דולר

אני גר ביוסטון , טקסס

אם התקציב היה קצת יותר גדול , יש רק רכב אחד שהייתי קונה

פורשה GT3

פורסם
כל כך הרבה "הכי טוב בעולם" - אני חושב שיש הרבה כלי נהיגה בעולם שעוד לא יצא לך לנהוג עליהם בשביל להגיע לכאלה אקסיומות. :-)

צודק , אני משתמש ב-"הכי טוב בעולם" יותר מידי פעמים

האמת יצא לי לנהוג פחות או יותר על כל מכונית ספורט/אקזוטית שיש בשנים האחרונות

על מכוניות ישנות כדוגמת F40 או מקלארן F1

פורסם

בתקציב שיש לך אני ממליץ לבדוק את אחת משתי הקורבטים או ZO6 חדשה עם עם חבילת קרבון שבעצם הופכת אותה ל ZR1 רק בלי הכוח או ZR1 משומשת בת שנה מדובר ברכב ממש חזק גם בקו ישר וגם על מסלול

פורסם
בתקציב שיש לך אני ממליץ לבדוק את אחת משתי הקורבטים או ZO6 חדשה עם עם חבילת קרבון שבעצם הופכת אותה ל ZR1 רק בלי הכוח או ZR1 משומשת בת שנה מדובר ברכב ממש חזק גם בקו ישר וגם על מסלול

שנה שעברה עשיתי טיול עם Z06 שנת 2009 למרחק של 800 מייל בסה"כ

רוב המרחק בכבישים הרריים עם אינסוף פניות

מכונית מדהימה , כוח מתפרץ ממנוע 7 ליטר מדהים

סאונד שיש למעט מאוד מכוניות

איכות החומרים מבאסת , מושב גרוע מאוד , נפוצה מאוד בארה"ב ומרגישה קצת פחות "מיוחדת"

עיתונאים טוענים שה-Z06 היא מכונית יותר מהנה לנהיגה מה-ZR1 , יותר מכונית מסלול , יותר פראית.

אחלה רעיון , אני אלך לשברולט לנסיעת מבחן על הדגם החדש יותר , קארבון

פורסם

1. בשביל סיבוב הכרות על GTR ממליץ לך להיכנס לפורום יעודי שלהם ולמצוא מישהו שגר קרוב.

2. לא הבנתי איך אתה אוהב את PDK אבל גיר של GTR נראה לך בעיתי בגלל שהוא לא ידני?

3. ברור לי לגמרי מכתיבתך שאתה שרוף על פורשה. מה שלא תקנה - תמיד תרצה פורשה.

אז למה שלא תלך על זה וזהו? תתחדש !!!

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
1. בשביל סיבוב הכרות על GTR ממליץ לך להיכנס לפורום יעודי שלהם ולמצוא מישהו שגר קרוב.

2. לא הבנתי איך אתה אוהב את PDK אבל גיר של GTR נראה לך בעיתי בגלל שהוא לא ידני?

3. ברור לי לגמרי מכתיבתך שאתה שרוף על פורשה. מה שלא תקנה - תמיד תרצה פורשה.

אז למה שלא תלך על זה וזהו? תתחדש !!!

רעיון טוב לנסות למצוא מישהו שגר ביוסטון ויסכים לתת לי סיבוב על הרכב שלו , לא בטוח שמישהו יסכים אבל שווה לנסות.

לא אמרתי שאני מעדיף PDK בקאיימן , פשוט PDK זאת תיבה מעולה ומהירה מאוד - יותר מהירה מידני , קשה להחליט במה לבחור.

בעניין פורשה , אין לך מושג כמה שאתה צודק - אין כמו פורשה!

אני כמעט בטוח שכל מכונית אחרת שאני אקנה אני יתאכזב

הבעיה שלקנות קאיימן במחיר של GTR , כשה-GTR יש לה ביצועים כמו 911 טורבו חדשה - זה מאוד מבאס.

• תוכן חדש...