Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא

אבל שמעתי על כמה מקרים בפורומים שונים בארץ

גם אני חושב שזו עילה מספיק טובה בשביל שוטר עצבני לתת הורדה

חסימת שדה ראייה ולך תיתווכח

האם באמת מבחינה חוקית מותר לנסוע עם שעונים בקורה או שצריך לצפות לאיזה כנס\הורדה ?

פורסם

"שמעתי מחבר ששמע שהשכן שלו של הדוד קיבל הורדה", אני לא צריכה לומר לך מה קורה לשמועה שעוברת מאחד לאחד ואיך הדברים משתנים מהאדם הראשון שמספר את הסיפור עד אשר מגיעה הידיעה אליך.

אני בטוחה שההורדה היא לא על הקורה שהותקנה ועל סעיפים אחרים, אחרת לבוחנים היה מאוד קל להוריד כל רכב ממפגשי האודיו, על כל שבנה קורה עם טויטרים או בניה בדלתות של הרכב ובידודם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שוטר אם בא לו גם יגיד שיש חופש בהגה\גומיה קרועה\צמיג שחוק\או רעש של אגזוז שחורג מהמותר למרות שלא היה לו מד דציבלים ואפילו הוא לא יידע מה התקן לחריגה בעוצמת הסאונד

שוטר גם יכול לרשום דו"ח לאזרח תמים שגרם לרעש שהפריע לשכנים בעזרת מכשיר רדיו כשהאזרח בכלל ישב בשדרה באחד הרחובות בעיר שאני גר בה(ד"א אין לנו חיבור לחשמל בשדרה באותה עיר ככה שלא יכולנו לחבר מכשיר רדיו) ואפילו לא היה לנו טרנזיסטור או כל דבר אחר שיכול לעשות רעש על בטריות(פלאפונים אז היו לפני הMP3ׂ) וזה מקרה שהייתי נוכח בו ולא שמועה.

בואי נסכים שלא תמיד השוטרים צודקים ולמרות זאת הם רושמים דוחות כי הם יודעים שבבית משפט ה"צדק" לצידם ומילה של שוטר מול מילה של אזרח היא חזקה יותר,ועל דברים קטנים כאלו לא תמיד שוכרים עו"ד.

אז אם יש לי בקורה שעוני גדישה\וולט\טמפ' או כל דבר אחר שנראה לו כ "שיפורים לרכב":cry: אז הוא ייתן לי הורדה בטענה\תירוץ שזה מסתיר לי את שדה הראייה כי הוא ביריון והוא ילמד אותי לקח.

אבל אם הייתי איזה זקן עם GPS על אמצע המסך אז לא הייתי מקבל אפילו הערה על זה כי זה יותר לגיטימי.

ובקשר לשמועות,אמרתי שקראתי בפורומים על מקרים דומים

ואם את קוראת בפורומים אז גם את מאמינה לשמועות כמו שאני מאמין-

כמו הת'רד הזה שאנחנו נוכחים בו,אז גם אני יכול להגיד לך שזאת שמועה שאבא של מישהו שמיתכתב בפורום אמר ששוטר נתן לאבא שלו דו"ח על שימוש בפלאפון

למרות שהוא טוען שהוא לא הישתמש בו.

אם זה גם שמועה אז כל הניסיונות עזרה לא שווים כלום הרי

פורסם

כמעט איזה מתנדב נתן לחבר דו''ח בגלל שהוא חשב שראה אותו נוהג בלי חגורה, לאחר וויכוח קצר הוא הבין שטעה וירד מהעץ, אולי להתווכח עם שוטר זה מנהג ישראלי, אבל לפעמים הוא מוצדק במיוחד שהשוטר טועה.

(חולצה שחורה חגורה שחורה גורם לבלבול קל.)

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

פשוט מדהים מה שנהיה עם משטרת ישראל בפרט ועם המוסדות הממשלתיים האלו בכלל.

זה מרגיש שהם לא כאן בשביל לשרת אותנו ולשמור על השקט והסדר, אלא הם פשוט אוכלי חינם שמחפשים רק לדפוק אותנו כל הזמן.

סתם דוגמא, אתמול נסעתי באזור ארלוזורוב ברמת גן, במהלך הנסיעה אני וחברים שיושבים איתי באוטו רואים עץ עולה באש, העץ שלידו נתפס גם והשלישי בדרך, הלהבות היו מאוד גבוהות ופחדתי שיגיעו לחוטי חשמל.

ניסיתי להתקשר ל102, אין תשובה, יש רק צלצול של תפוס, חשבתי שהטלפון שלי דפוק או שמשהו דפוק באורנג', אז חבר שישב איתי והוא בחברת פלאפון ניסה גם וקיבל את אותה תוצאה.

בקיצור, חבורה של אוכלי חינם, לפחות שישימו תקליט שעקב פניות רבות השירות אינו זמין :)

כל הדברים האלה גורמים לי יותר ויותר לרצות לרדת מהמדינה הזאת.

פורסם

גם אני התקשרתי ל102 כדי לדווח להם על אותו העץ, ונתקלתי בצלילי תפוס. חשבת שאולי יותר מאדם אחד או שניים התקשרו 102 וזה גרם לקריסת המרכזיה?

לא, לא חשבת. העיקר לקטר ולהתלונן.

ליטל- זה שזה חוקי להניח GPS על החלון מול הפרצוף, לא הופך את זה לנכון ובטיחותי. זה מפריע לשדה הראייה התקין ומסיח את הדעת.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

נכן אתה צודק, אבל כל עוד החוק לא ישתנה לא ניתן יהיה לאכף את המפגע הזה.

ברגע שהרשות המחוקקת תשנה את החוק, הרשות המבצעת/אוכפת תפעל בהתאם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
חשבת שאולי יותר מאדם אחד או שניים התקשרו 102 וזה גרם לקריסת המרכזיה?

לא, לא חשבת. העיקר לקטר ולהתלונן.

לא שביט, לא חשבתי, אני כנראה מפגר ואתה ממש חכם.

מה שהתכוונתי אליו הוא שזה נראה לי הגיוני שלמוסדות חיוניים שכאלה יהיו תשתיות קצת יותר חזקות ומתקדמות.

ואם באותו רגע בדיוק מתחילה שריפה במקום אחר בארץ? אי אפשר להתקשר? צריך לחכות שיסיימו לטפל בעץ ברמת גן כדי שיבואו לטפל בשריפה במוקד אחר?

עבדתי חמש שנים בחברת תקשורת גדולה שבמקרה הייתה גם חברה ממשלתית באותו זמן, הייתה פעם שהיו לנו מעל ל1000 "ממתינים" מעבר ל150 שהיו באותה עת בשיחה, ובכל זאת המרכזיה לא נפלה, קשה לי להאמין שהתקשרו מעל לאלף איש למכבי האש בזמן השריפה של העץ.

כאשר מדובר במוסד שמכניס כסף לממשלה אז אפשר להשקיע גם מיליונים בתשתיות שלו (והשקיעו מיליונים), אבל כאשר מדובר במשהו זניח כמו חיי אדם, מספיק לשים טלפון חוגה משנות יהושע בן נון שמאחוריו יושב/ת מישהו משועמם שאין לו כוח להפליץ.

אז כן, ברור שאני אקטר כי אני מצפה לשירות טוב משירותי הכיבוי, ההצלה והמשטרה במדינה שלי יותר מאשר חברת האינטרנט או הטלפון.

פורסם

לגבי פירוט שיחות - הוא אולי מוכיח את טענתך לגבי המכשיר הספציפי, אבל לא שולל המצאותו של מכשיר נוסף אצל אותו אדם.

זה מקרה מעצבן ששמעתי עליו לא פעם, ואני לא חושב שיש סיכוי אמיתי לבטל הדו"ח, אם כי תמיד שווה לנסות.

לגבי העץ - אני מקווה שכאזרחים מודאגים דאגתם לחייג 100, או לחייג לתחנת כיבוי ר"ג/גבעתיים, ולא הרמתם ידיים והמשכתם בדרככם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני בספק שאבא שלך יוכל לבטל את הדוח

הדו"ח הוא על "שימוש" לא על "דיבור" לא תראה בדו"ח בשום מקום טענה על כך שדיברת

אגב מספיק שתחזיק את המכשיר ביד בכדי שזה יחשב בתור שימוש, בקיצור תשתמשו בדיבורית ותפסיקו לחפש אשמים ולחשוב שכל העולם מטומטם

• תוכן חדש...