Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה של פירפורים חזקים בהילוך ראשון, החלקה ואיבוד אחיזת בפניות\כיכרות.

אשמח לקבל מידע בנוגע לדרכים לשיפור האחיזה בעיקר בגלגלים הקדמיים (חוץ מהמובן מאליו-הצמיגים)

פורסם

אין סיבה שהרכב שלך יפרפר בראשון אלא אם כן יש לך משהו מיוחד ברכב שאתה לא מספר, ולכן לדעתי הבעיה היחידה והעיקרית לכך היא צמיגים נטו.

כמובן המון תלוי בסוג הצמיג שאתה מלביש.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה בגלל שזה הנעה קידמית,ביצאה אגרסיבית אם הנעה קידמית המשקל עובר אחורה ואין מספיק אחיזה לגלגלים הקידמים.

אין ממש מה לעשות אם זה ,חוץ מי אם הצמיגים שלך במצב לא טוב\צמיג מסוג חרא אז צמיג איכותי ודביק יותר יגרום לדילי להיות מהיר יותר ותחושת הפירפור תירד קצת.

ד'א יש לי שאלה על זה למי שיודע.

אם מתלים קשיחים יותר, זה גורם לעברת משקל מהירה יותר ובעצם גם משפר את האחיזה במצב הנל(פחות זמן בפירפור במקום) ?

פורסם
אין סיבה שהרכב שלך יפרפר בראשון אלא אם כן יש לך משהו מיוחד ברכב שאתה לא מספר, ולכן לדעתי הבעיה היחידה והעיקרית לכך היא צמיגים נטו.

כמובן המון תלוי בסוג הצמיג שאתה מלביש.

הרכב סטנדרטי ללא שיפורים מכניים למינהם.

האצה פתאומית ולחיצה חזקה על דוושת הגז בהילוך ראשון במהירות נמוכה (כגון 10 קמ"ש) גורמת לסיבסוב גלגלים חזק ולא להאצת הרכב, מה שמאוד מעצבן לפעמים. הצמיגים חדשים יחסית, וגם לא היו כל כך זולים.

אבל אולי אחרי הכל הבעיה בצמיגים.

פורסם

זה קורה ביבש או ברטוב?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

בכיכרות רבות האספלט חלק מאוד. גם ברכבים חלשים יחסית אפשר להגיע למצב של פרפורים כשבאמת מתאמצים - כמו שאתה עושה (לחיצה חזקה בהילוך ראשון ב-10 קמ"ש). סע בהתאם לתנאי הכביש והכל יהיה בסדר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בכיכרות רבות האספלט חלק מאוד. גם ברכבים חלשים יחסית אפשר להגיע למצב של פרפורים כשבאמת מתאמצים - כמו שאתה עושה (לחיצה חזקה בהילוך ראשון ב-10 קמ"ש). סע בהתאם לתנאי הכביש והכל יהיה בסדר.

רוני

בכיכרות אני בעיקר מחליק. הפירפור בהילוך ראשון הוא בכל סוג כביש ואני לא רוצה לדבר בכלל על כביש רטוב

פורסם

כנראה שהצמיגים שלך או גמורים או סינים ואז הם שווים לגמורים.

אני עם טויוטה קורולה 2004 לא מפרפר ביבש,רק ברטוב וגם במקרים נדרים ולא אין לי R1R.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...