Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גנבו לי את כל הטסות של הבאלנו, לדעתי הן היו מקוריות של סוזוקי. ממש מישהו בא עם פלייר והוריד את האזיקונים ולקח הטסות - כמה זה כבר שווה 100 שקל? האם לטסות יש איזשהו ייעוד בטיחותי או חשוב או רק ליופי ואני יכול להמשיך ככה בלי טסות חדשות?

מזל שאת הרדיו אני מחביא בתא כפפות!

אם אני צובע בצבע שחור את איפה שהטסות אמורות לשבת? יש אפשרות לעשות את זה?אם כן איזה צבע צריך לקנות?

בני זונות יאללה מי גונב טסות?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

לטסות אין חשיבות, מי שגונב אותם כנראה היה זקוק להם, ולא רצה לרכוש חדשות ב 100 ש"ח מהחנות.

כן, ניתן לצבוע את הג'אנטים ואתה לא חייב לרכוש טאסות חדשות.

אני מצרפת לך לינק לפרוייקט קטןן שביצעתי לא מזמן ברכבי, וכלל צביעת ג'אנטים כאן :arrow:

צריך קצת סבלנות ומעט זמן פנוי.

כמו כן בפורום יש עוד מספר פרוייקטים של צביעת ג'אנטים וניתן להעזר בהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם זה מקורי ממש לא 100,אני חשבתי לקנות לדובלו מקורי,רצו על טסה 1 סביבות ה220 או 250 אם אני לא טועה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם זה מקורי ממש לא 100,אני חשבתי לקנות לדובלו מקורי,רצו על טסה 1 סביבות ה220 או 250 אם אני לא טועה.

וואלה איזה חלאות אני דווקא גר בשכונה שקטהה של בתים פרטיים אז כנראה כי זה מקום שקט באו ולקחו. אני חושב לתלות שלט ליד הגדר חניה מצולמת סתם בשביל הקטע. מה ההבדל בין מקוריים לחליפיים? אין שום קשר לבטיחות או בלמים סתם יופי נכון וסמל?

אם זה ככה אני לא אעשה כלום אני אצבע את הג'אנטים. עכשיו עם האוטו שלי בצבע לבן אני חייב בלבן? אני יכול לצבוע בצבע שחור הכל או להביא טסות חליפיות אבל גם אם יהיו אזיקונים יכולים להרים לי אותן שוב :?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

אתה יכל לצבוע באיזה צבע שתבחר, ואתה גם ממש לא חייב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם לי גנבו 2 טסות מפוקוס :twisted::twisted:

ביררתי בכמה מקומות ולאף אחד לא היה מקוריות של פוקוס, קניתי חלופיות הכי דומות למקור שמצאתי ב-100 ש'ח.

לדעתי, הסיכוי שיגנבו טסות חלופיות יותר נמוך. הטסות המקוריות קשות להשגה(באופן חוקי) ויקרות - כמו שרשמו זה יכול להגיע למחיר של צמיג.

פורסם

טוב אז המסקנה שאני לא עושה כלום, לא צריך טסות לא מקוריות לא חליפיות אם זה סתם ליופי וגם ככה לא יפה.

ולא מדובר ברכב חדש ויוקרתי. להפך הבנתי שיותר בריא לצמיג להיות ככה חופשי ומשוחרר בלי טסה נכון?

אני אשים שלט כזה ליד העמוד חשמל חנייה מצולמת סתם כדי להרתיע.

פורסם

דווקא טסות מוסיפות לרכב,אלא אם קונים "כאילו" מגנזיום.

סך הכול 4 טסות עולה כ80 שקלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

4 טסות חדשות דמוי מגנזיום עולות 80 שח? אז למה שמישהו יסתכן בגניבה בשביל זה? אולי זה בני נוער.

פורסם
4 טסות חדשות דמוי מגנזיום עולות 80 שח? אז למה שמישהו יסתכן בגניבה בשביל זה? אולי זה בני נוער.

אתה הולך מסביב לזה ולא עונה לעצמך.

נגיד גנבו לך? אתה רוצה לקנות ואין להשיג כאלה מקוריות? מה אתה עושה? פונה למישהו ש"ישיג לך" והופ !!הנה לך מקור ההשגה

קוראים לזה קארמה-לכן אני לא קונה סחורה גנובה

פורסם

לי ניסו לגנוב מגבים שך אמריקן איגל לאן התדרדרנו כבר , אבל משום מה חוץ מלעקם מגב אחד ולהוריד חצי דרך את המגב השני לא הצליחו לגנוב. גנבים טיפשים או ילדים משועממים , עכשיו שמתי אזיקונים .

פורסם

אנשים במדינה הזו גונבים כל דבר.

לי אתמול הורידו את המכסים של הוונטילים, רק בגלל שהם היו עם סמל של BMW.

ואני בטוח שמי שגנב את זה, לא היה לו, ולא יהיה לו BMW, אבל סתם, העיקר לגנוב.

וכמה זה עולה? 25 שקל, לא 100 ולא 200. אני אפילו לא מצליח להבין איך מישהו מסתכן

שאני בטעות יגיע לרכב ויראה אותו מוריד מהוונטיל את המכסה. הרי ברור ששלם הוא לא

היה יוצא...

לדעתי, שים טאסות חליפיות, שלא עולות יותר מידי, כך שלא יכאב לך אם יעלימו אותן שוב.

פורסם
אנשים במדינה הזו גונבים כל דבר.

לי אתמול הורידו את המכסים של הוונטילים, רק בגלל שהם היו עם סמל של BMW.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: שים אזיקונים!!

פורסם

תראו לא מפריע לי הטסות זה לא רכב יוקרה והוא לא יפה בלי זה ועם וזה..

מה שמפחיד אותי שגם יכלו לקחת לי את הגלגלים! אם מישהו בא עם פלייר והוריד טסות אז הוא גם יכל לפרק את כל הגלגלים שהם גלגלים איכותיים של פירלי. תראו אם הייתי משקיע בטסות הייתי שם מגנזיום אבל אז היו יכולים לקחת לי את כל הגלגלים עם הטסות....בביטוח מקיף יש ביטוח על הגלגלים בכלל?

יש לי מקיף על האוטו אבל מה שמפחיד ברכב ישן שהוא מושקע ושמור שאם גונבים לי אותו ומביאים לי את המחיר מחירון שלו אני בכל זאת נדפק כי איפה אני אחכ מוצא רכב איכותי ושמור ב20 אלף שח?

אני מקווה שזה ילדים או איזה בן נוער שהעבודה שלו היא לגנוב טסות לאיזה חנות חלפים..ולא גנב מקצועי שגם יכול להרים לי את כל הרכב..מה שאני חושב לעשות זה לתלות שלטים על העמוד חשמל שהחנייה מצולמת זה יעזור? או שכדאי לקנות מצלמת דמה ולהשים משהו?

פורסם
תראו לא מפריע לי הטסות זה לא רכב יוקרה והוא לא יפה בלי זה ועם וזה..

מה שמפחיד אותי שגם יכלו לקחת לי את הגלגלים!

150 שקל קנית אומים מיוחדים לנעילת גלגלים(סט 4 אומים) ואף אחד לא יתקרב לך לגלגלים

• תוכן חדש...