Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נהג חדש עוד בתקופה המלווה ואני מעוניין לרכוש פיאט אונו מנוע 1400 בלבד משנת 92 ומעלה.

זה האוטו הראשון שלי ואם יש פה דעות למה כן ולמה לא לקנות אותו הן יתקבלו בברכה.

כדאי לקנות פיאט אונו בכלל? כי אני כרגע ללא עבודה (לומד לבגרויות עכשיו) ואני צריך רכב זול לתחזוקה ובעיקר לבילויים (בעיקר עם בחורות) עברתי על הדיאל והלנסר והם ירדו למקום השני והאונו נראית לי הכי כדאית מבחינת מחיר הרכב לעומת השנתון והתחזוקה הזולה ממה שהבנתי.

ואיך זה מסתדר עם הביטוח ? שווה לעשות מקיף ? כמה זה צריך לעלות לי בערך ?

התקציב שלי לאוטו הוא כ10 אלף ש"ח ואני מחפש רכב אמין (בלי הצעות למכירה כרגע בה"פ, תודה).

ויש לי עוד קצת בצד בשביל בעיות לא צפויות מוסכים וכדומה....

אני מבין שאין בעיה למצוא אונו, כי יש לה שוק אבל היא אמינה ? תהיה בעיה למצוא שמורה?

בקיצור כל המידע שאתם יכולים לנדב לי בקשר לפיאט אונו,ביטוח והוצאות כוללות

יתקבלו בברכה, תודה יוסי.

:)

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

על המילה אונו. היו לא מעט דיונים על הרכב.

אם אתה בלי עבודה, לא הייתי קונה רכב. ההוצאות הקבועות של דלק, ביטוח (אפילו אם זה רק חובה + צד ג) תיקונים, תחזוקה רגילה וכו' יהיו לא נמוכות. בטח כאשר אתה קונה רכב ב10K.

כמה יעלה לעשות מקיף? לא יודעים. תתקשר לכמה חברות ביטוח ותשאל, ואז שיהיה לך את הנתונים לפי הפרמטרים שלך (מקום מגורים, גיל, וכו') אפשר יהיה לענות לך אם כדאי לעשות מקיף או לא.

גיא.

פורסם

אני גם נהג חדש בתקופת המלווה (עוד שבועיים נגמר) ולנו במשפחה יש פיאט אונו שנת 93 מנוע 1400. לא ידוע לי על אילו הוצאות רבות של אוטו ב10 אלף ש"ח אתה מדבר אבל הרכב חסכוני בדלק ולא מתקלקל! פעם אחרונה שהוא היה במוסך זה היה לפני חודשיים שאיזה גומייה התיבשה וגרמה לנזילת שמן קטנה. לפני זה הוא היה במוסך ביוני 2003! כמעט שנה אחורה וגם זה לטיפול 10,000. בקיצור אוטו אמין ומומלץ!

פורסם

תדירות הכניסה למוסך של רכב בגיל כזה היא של איכות ותדירות הטיפולים והתיקונים שנעשו לו בשנים האחרונות, ולכן קשה להסיק ממכונית אחת לאחרת גם אם הן מאותו דגם ומאותה שנה.

אין מה לעשות ביטוח מקיף על רכב ששווה 10K (וגם סביר שלא יסכימו לבטח)

על ביטוח צד ג' וביטוח גרירה וחילוץ - אל תוותר כי זה עלול לעלות לך ביוקר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תשמע בתור בעלים של אונו אני יכול להגיד לך שהאוטו שלי ספציפית מראה אמינות יפה מאוד (אצלי שנה וחצי) וחוץ מציריה שהחלפתי לא מזמן האוטו לא נכנס למוסך, פרט לטיפולים שוטפים. אבל לעומת זאת אני שמעתי על הרבה מאוד בעלים של אונו שמקללים את היום שהם קנו את האוטו.

בקשר לעלויות האוטו חסכוני יחסית אבל לא שיא החיסכון, בנסיעה מעורבת עירוני ובין עירוני האוטו לוקח 1:11.5 (1400הזרקה) הביטוח חובה+צד ג' לנהג צעיר וחדש לא זול במיוחד וביחד מתקרבים ל3000 ש"ח.

באופן כללי האוטו נוח יחסית וזול יחסית לקניה ותחזוקה, אבל אתה צריך לזכור שזה רכב ורכב זה הוצאות של כמה אלפים בשנה גם אם הוא מראה אמינות מצויינת.

• תוכן חדש...