Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
^^אכן H7, האוטו בלי עדשה אלה עם ריפלקטור מה שאומר שרואים דיי ברור איזה נורה עומדת בפנים, בגדול טורבולד בריפלקטור לא עובר טסט וגם מסנוור את כל העולם(צריך לעשות כיוון אורות כמו שצריך). אצלי המאזדה3 שנתיים~ עם טורבולד והיא עברה כבר פעם אחת טסט, נראה אם היא תעבור טסט ברשל"צ השנה(הרכב עם עדשה מה שאומר כיוון אורות נחמד ואין בעיות וצריך לפתוח מכסה מנוע ולהתעמק שם איזה נורה עומדת, מה שבהרבה מהמכונים לא עושים).

וזה גם לא יהיה חוקי בשבילי?

https://www.joybuy.com/600137810.html

פורסם

האלוגן לא חוקי זה פיליפס דיאמונד,MTECH COSMOS BLUE ויש אחת של אוסרם שכתובה כOFF ROAD אבל בפועל הצבע לא כזה כחול.

מה שהבאת חוקית לחלוטין

פורסם

שלום לכולם!

שאלה קטנה:

אני רוצה להחליף את הנורות נסיעה שלי ברכב.

השאלה היא איך אני יודע מה להזמין? H7 או H4 ?

אני מאוד מעוניין בטורבו לד שהם מעולות לפי מה שהבנתי..

אשמח לעזרה.

תודה (:

פורסם

לפני שאני מתחיל לפזר כסף ולהתבאס שמשהו לא יתאים לי.

אני צריך נורות לד, שיתאימו למאזדה 6 2009.

חשוב מאוד שיהיו איכותיות: לא מסנוורות, חזקות אבל לא חזקות מדי (שלא ימשוך שוטרים) וכמובן יתאים לפנסים של המאזדה הזאת (שישב טוב בבית הפנס, ושיהיה ניתן לכוון).

מבקש המלצה לדגמים ספציפיים (אפשר גם להזמין מחול- לא רק סין) , תודה :)

פורסם

אתה מתכוון לאור הראשי?

איזה שנה המאזדה שלך? איזה סוג נורה יושבת שם? יש לך עדשה או רפלקטור?

מנסיון אישי שלי, אחרי שהזמנתי סט מאוד איכותי מחו"ל האור היה חלש מאוד לנסיעה בכביש וגם סינוור. עברתי לקסנון.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
אתה מתכוון לאור הראשי?

איזה שנה המאזדה שלך? איזה סוג נורה יושבת שם? יש לך עדשה או רפלקטור?

מנסיון אישי שלי, אחרי שהזמנתי סט מאוד איכותי מחו"ל האור היה חלש מאוד לנסיעה בכביש וגם סינוור. עברתי לקסנון.

מאזדה 2009, אם אני זוכר נכון H11.

זימנו אותי מהחברה ל RE-CALL, על מנת להחליף את הפנסים הראשיים.

אז אני לא יודע מה יהיה שם עדשה או רפלקטור.

פורסם

^^פנס מקורי חדש.. זה מה שיהיה

אגב יש אשכול יעודי לשאלות כאלה(מנורות\פנסים)

בכל אופן חפש שם JDMASTAR טורבו לד דור 8 לדיבריהם, עומד אצלי במאזדה 3 כמעט שנתיים

פורסם

אמרת שיש לך נורת h11 ואז קנית h4 ? ביקשת לד וקנית הלוגן ?

תתחדש..

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...