Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני רוצה להתנצל על כמות השרשורים הדומים שפתחתי בשבוע שבועיים האחרונים כי עדיין לא הייתי בטוח מה אני רוצה, קטן גדול פוזה, חסכוני וכ"ו וכ"ו.

הפעם אני דיי סגור על מה שאני צריך.

אני מעוניין ברכב עם שנתון גבוה ככל האפשר.

נראה יפה חיצונית (רשמתי למטה מכוניות שאהבתי).

*אחזקה סבירה יחסית לשאר הרכבים בשוק .

*ביטוח חובה\מקיף סביר.

כוכבית: אם יש רכב ממש טוב ומומלץ אני מוכן להשקיע עוד קצת בפרמטרים של אחזקה וביטוח.

הרכבים שאהבתי (רק מהתמונות ביד 2):

אופל אסטרה 2005

קורולה RunX 2004

מזדה 3 2004

פיאט פונטו גרנדה 2008 (ראוי לציין שאני חושש ממחירו הנמוך לשנתון)

גולף החדשה 2005

פולו החדשה 2006

רכבים שלא אהבתי: הצורות של האיביזות\הסיאט\מגאן בתקציב שלי.

מה דעתכם על הרכבים האלו? וכמובן אני פתוח להצעות אחרות .

תודה.

פורסם

הרכב שקולע בצורה הטובה ביותר לדרישות שלך הוא הפונטו.

עיצוב חיצוני נאה - יש.

עלויות אחזקה סבירות - יש.

צריכת דלק טובה - יש.

מחירי ביטוח סבירים - יש.

מחיר מחירון נמוך (=שנתון גבוה ככל האפשר תמורת אותו הכסף) - יש.

מה אין? אהבה מצידו של אלוהי הרכב הישראלי, לוי יצחק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה,

רשמתי בהודעה הקודמת שהמחיר הנמוך לשנתון גבוה קצת מחשיד ובאמת אחרי בדיקה מדוקדקת מסתבר שהמחירים של הפונטו הם לא כמו שחשבתי כי כולם מהשכרה או ליסינג, המחירון הוא בסביבות ה-65 אלף ויש כאלה שמוכרים גם ב-70.

סליחה.

כמובן שהפונטו יורדת מהרשימה.

הרשימה המעודכנת:

אופל אסטרה 2005

קורולה RunX 2004

מזדה 3 2004

גולף החדשה 2005

פולו החדשה 2006

ויש לי עוד דרישה אחת קטנה עד כמה שהיא יכולה להיות רלוונטית וזה שוק, כלומר עד כמה הרכב מבוקש והאם יש לו שוק שיוכל לשמור עד כמה שאפשר את הערך שלו.

אשמח מאוד גם לרשמים מאנשים שניסו את הרכבים הללו .

פורסם

אם שוק זה משהו שמאוד חשוב בשבילך אז הייתי ממליץ על הקורולה...

זה לא יאומן השוק של הרכב הזה... ביום שבו כול רכב עממי אחר, שנת 99, ימכר ב-32 אלף תוך שבוע, אני אוריד את הכובע...

פורסם

שוק זה חשוב אך גם המראה והאבזור של האוטו זה חשוב.

ראיתי היום את הקורולה הקטנה ולא התרשמתי בכלל מהמראה החיצוני לעומת מה שראיתי בתמונות (וידאתי אותו דגם), לפי האבזור של הקורולה 07 של אבא שלי הסקתי שהאבזור של הקורולה הקטנה 2004 היא זהה אם לא פחות מזה והרי ידוע שהאבזור של הקורולה (מתחת ל-2008 לפחות) הוא ממש דל (מקסימום מגנזיום וחיישן מים שמפעיל אוטומטית את הוישרים).

לעומת זאת יש את האופל שנראה טוב ואפילו דיי מרשים בחלק מהתמונות, סנרוף מגנזיום חיישני רוורס...

לא מצאתי עבורו הרבה תוצאות ביד 2 והתוצאות שכן מצאתי מעידות על תחלופת ידיים גבוהה וקילומטרא'ז נמוך מאוד יחסית, כאילו כל מי שניסה אותו מיהר להיפטר ממנו.

אמרו לי להתרחק מהמזדה, ביטוח יקר, טיפולים יקרים הרבה מכוניות מהשכרה וליסינג.

מה נשאר?

גולף ופולו החדשות, שתיהן נראות אחלה.

הפולו יותר זולה אפילו בשנה אחת מעל ואפשר למצוא אחת מושקעת עם אבזור שכולל חיישני רוורס, סנרוף מגנזיום ועוד.. אבל פחות או יותר כמו האופל אין הרבה תוצאות שלה ביד 2, השאלה מה זה אומר? להתרחק ?

הגולף פשוט מושכת, הגירסא הכי בסיסית בסביבות ה-60 אלף, הגירסא שאני רוצה מתומחרת בסביבות ה-70 אלף, שווה לחרוג מהתקציב עבור הגירסאות הללו?

• תוכן חדש...