Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטערת מראש על הטיפשות שתישמע בהודעה הזאת, אבל חברה שלי בטעות נעלה את המפתחות של הדייהו רייסר 92 שלה בבגאז'. האוטו פתוח אבל אנחנו לא מצליחות לפתוח את הבגאז'. מישהו במקרה מכיר גישה לבגאז' מתוך פנים הרכב? קיפול המושבים? כל דרך להגיע אליו בלי לקרוא לפורץ.

תודה מראש :)

פורסם

שלום אולגה!

ברכב הזה אין כבל לפתיחת הרכב מתא הנוסעים (ליד מושב הנהג מצד ימין/שמאל)?

אפשרות נוספת: קיפול מושבים, בד"כ יש ליד כריות ראש מאחור ידיות שאפשר למשוך. לא בטוח שברך הזה יש אפשרות הזאת.

אפשרות נוספת לנסוע הביתה ברכב אחר או מונית ולהביא את זוג המפתחות הנוסף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש ידית ליד המושב של הנהג הבעיה היחידה היא שצריך את המפתח כדי להתניע כדי שזה יעבוד, ניסינו לחפש משהו שיעזור לנו לקפל את המושבים (אפילו בחברת גברים שמבינים בזה) אבל לא מצאנו שום דרך ונראה לנו שמאחורי המושבים יש גם איזושהי מחיצה, החלטתי לשאול אולי יש טריק שמישהו מכיר לרכב הספציפי הזה...

פורסם

יש בבית זוג מפתחות נוסף? זו אפשרות שניראית לי האחרונה לפני פורץ. לא יודע איך זה בדיהו, אבל לרוב במכוניות כאלה פתיחת תא המטען מסאלון היא מכאנית - נסי למשוך את הידית (יש סיכוי שיעבוד גם בלי המפתח).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא איש בשורות אנוכי :? אין גישה דרך גב הספסל האחורי אל תא המטען.

*לידיעה כללית - הרייסר שווקה בארץ בשנים 94-95 :idea:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש דרך אבל לא ממש פשוט

1.מרימים את המושב באחורי (החלק התחתון

2.פותחים את הברגים (עם בוקסה) אותם ברגים מחזיקים את תופסנים של חגורת הבטיחות

3.מושכים את המושב (הגב של המושב) כלפי מעלה

4. מוציאים מחיצה (עשוייה מפלסטיק רך כזה משתמשים בבית ספר לעשות כול מיני שטויות ב שעור אומנות)

מנסיון הייה לי את הרכב לפני כמה שנים

פורסם

אם מותקנים במדף האחורי רמקולים, ניתן לפרק אחד מהם ולשלוח יד ארוכה ולגשש אחר המפתחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לרוב במכוניות כאלה פתיחת תא המטען מסאלון היא מכאנית

לא, אם היו לא הייתה שום בעיה

פרקו את המפסק החשמלי וחברו +12V לחוט המתאים, ומיד יפתח תא המטען. מומלץ לתת לאדם שמבין קצת בחשמל רכב לעשות את זה.

דני

פורסם
אם מותקנים במדף האחורי רמקולים, ניתן לפרק אחד מהם ולשלוח יד ארוכה ולגשש אחר המפתחות.

במקרה של הרייסר, בתנאי שקוראים לך גודזילה, זה תא מטען ענק והמדף די גבוה.

אני גם די בטוח שההברגה של הרמקולים היא מתא המטען.

להזמין פורץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...