Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה 2002.כתוצאה מתקלה במערכת הקירור המנוע התחמם ונגרם לו נזק. המוסכניק הכין אותי שמדובר בפאקונג ראש או ראש מנוע או חלילה כל המנוע נדפק.

מחר אני אמור לקבל דיאגנוזה מדוייקת ולהחליט אם לתקן אצלו בהתאם למחיר שיציע לי. שאלתי היא מה נחשב מחיר תיקון סביר ברכב הנ"ל לכל אחד מהמרכיבים שהוזכרו: 1. פאקונג ראש 2. ראש מנוע 3. כל המנוע.

ואגב "תיקון" הרכיבים הנ"ל - האם הוא חיב להיעשות בדרך של החלפת הרכיבים ברכיבים חלופיים או שאפשר לשפץ את הקיים (שאני מניח כי אופצייה זו זולה יותר)

אודה לכם על תשובה בהקדם.

פורסם

1. פאקונג ראש: השתמש באטם מקורי ולא בתחליפי, עלות העבודה גדולה מעלות האטם ולא כדאי לחסוך שם. 2. ראש מנוע: אם לא נעשה "ראש מנוע" בעבר ניתן לשפץ את המקורי, אין ראש מנוע תחליפי. 3. כל המנוע: אין מנוע תחליפי, רכוש מנוע מייבוא או מפירוק. בנוגע למחירים, הרם טלפון למספר מוסכים ושאל אותם על העלויות.

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב שלך מותקן מנוע מדגם AEH

שיפוץ כללי לראש מנוע לרכב כזה עשוי לעלות כ 3000 שח לפני מעמ .

במקרה וקיים נזק פנימי גדול מהתחממות יתר (לא שכיח) אז יהיה כדאי להחליף את

המנוע ,הנזק יכול להגיע לכ 6000 שח למנוע אחר מיבוא כולל התקנה ולפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

למה אתה מתכוון בשאלה שלך ?

אם אתה מתכוון לחלפים שאיתם מבצעים את השיפוץ של הראש

אז מדובר בחלפים חליפיים תוצרת גרמניה שאיכותם זהה לחלפים המקוריים של היצרן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...