Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבר שלי לקוח של HOT ומשלם להם עבור שירותי אינטרנט וטלפוניה.

הוא אינו משתמש בטלויזיה בכבלים של HOT.

יש לציין שהדירה שכורה.

אתמול בא אליו מישהו מחברת "אבידר" והציג את עצמו כנציג שלהם שבדק ומצא שיש חיבור פיראטי לכבלים של HOT ואם

התשלום לא יוסדר בקרוב יתחילו הליכים משפטיים.

חבר שלי התקשר מיד ל HOT והם מבחינתם אמרו שהעניין אמור להיסגר בינו לבין אותו נציג שהיה אצלו בבית והוא אמור להחליט אבל הנציג החליט כבר שיש חיבור פיראטי ושחבר שלי משתמש בטלויזיה בכבלים של HOT (יש לציין שפיסית הטלויזיה לא מחוברת לכבלים כלל).

ניראה קצת מוזר ותמוהה.

מה ניתן לעשות בנידון?

בתודה,

איתמר.

פורסם

אני סקרן לדעת, מה גרם לחבר שלך להכניס את אותו אדם לביתו?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

החבר שלך גר בב"ש?

התופעה הזאת מוכרת מאוד בקרב הסטודנטים בעיר הדרומית. נציגים של חברה קבלנית של הוט מנסים לנצל את הרגעים האחרונים של השידור האנלוגי בכבלים כדי "לתפוס על חם" אנשים שמחוברים פיראטית. אחר כך לך תוכיח שאין לך אחות והטלוויזיה שלך לא מחוברת לכלום.

מרגע שהחברה' האלו מעלים אותך בחכתם אין לך הרבה מה לעשות, הם ישבו לך על הווריד כמו עלוקות עד שתתחבר לשירותי הטלוויזיה של הוט. אפשר להסביר להם בנימוס אך בתקיפות שהם והטענות שלהם מעניינות לך את הסבתא, אבל אז אתה מסתכן באחד מהשניים -

1. מכתב מעו"ד עם איומי תביעה. חיפוש זריז בגוגל מוכיח שלפחות פעמיים בהיסטוריה הוט גם הגיעו לבית המשפט על סוגיה דומה.

2. ניתוק פיזי של הכבל שמוביל לדירה ע"י אותם העלוקות, ואז תחכה שבוע עד שיבוא טכנאי של הוט לתקן את הנזק שהם עשו (ועל הדרך גם יבדוק את הדירה ויחפש חיבורים פיראטיים).

ועכשיו נמתין לתגובתו של איש יחסי הציבור של הוט, stio :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לחבר שלך ממיר דיגיטלי בדירה? הוא חתום על אחד כזה אצל הוט?

אם לא, אז חובת ההוכחה אמורה להיות עליהם.

זה שיש חיבור פיזי לדירה אמור להיות בעיה של בעל הבית, לא של הדייר.

פורסם

דריש, אמור זה שם של דג.

בחלק מהאזורים בארץ אפשר לקלוט חלק מהערוצים של הכבלים גם ללא ממיר דיגיטלי או ללא ממיר בכלל. פשוט מחברים את כניסת ה-RF של הטלוויזיה וסורקים. כמובן שזה אסור, ועל זה בדיוק מתלבשת חברת הוט. חובת ההוכחה אולי עליהם, אבל עד שתגיע לבית המשפט ותוכיח את צדקתך עלולה לצאת לך הנשמה (ובדרך גם כמה אלפי שקלים לעורכי דין).

פורסם

למיטב הבנתי ברגע שיש חיבור אינטרנט על תשתית הוט בדירה, הוט מתקינה פילטר (שכמובן אף אחד לא יודע איך הוא נראה או איפה הוא ממוקם, כן?) על הקו וזה מונע מבעל הדירה חיבור פיראטי לתכנים האנלוגיים של הוט. למרות זאת הפילטר מאפשר לקלוט בצורה טובה את הערוצים החינמיים (2, 10, 1).

אני באמת שלא יודע אם זה חוקי או לא, אבל לדעתי אם הוט ממש הייתה רוצה היא הייתה מתקינה פילטר לכל התדרים ולא רק לספצפיים של התכנים שלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
למיטב הבנתי ברגע שיש חיבור אינטרנט על תשתית הוט בדירה, הוט אמורה להתקין פילטר (שכמובן אף אחד לא יודע איך הוא נראה או איפה הוא ממוקם, כן?) על הקו וזה אמור למנוע מבעל הדירה חיבור פיראטי לתכנים האנלוגיים של הוט. למרות זאת הפילטר מאפשר לקלוט בצורה טובה את הערוצים החינמיים (2, 10, 1).

אני באמת שלא יודע אם זה חוקי או לא, אבל לדעתי אם הוט ממש לא רוצה להתקין את הפילטרים האלו כי יותר משתלם לה להתעמר באזרח הקטן ולאיים עליו בתביעות משפטיות.

איתמר.

הכנסתי את התיקונים המתבקשים בגוף ההודעה שלך.

פורסם

אצלנו, באליטת וינגייט, בתחילת שנה שעברה הוט פשטה על כל ארונות התקשורת בבניין והתקינה פילטרים (כמובן שמדובר בשמועות, כן? הרי כבר סיכמנו שאף אחד לא יודע מה זה פילטר, איך הוא נראה או איך עוקפים אותו).

מאידך, יש באמת הרבה בניינים ישנים (כמו בדאונטאון רינגלבלום לדוגמה) שזה סיפור מההפטרה להבין שם איזה קו הולך לאיזו דירה וכנראה ששם באמת יש בעייה, או אז נכנסת חברת הוט למוד שיטת "מצליח".

אבל היי, אלו רק ספקולציות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ועכשיו נמתין לתגובתו של איש יחסי הציבור של הוט, stio :wink:

הגזמת :-)

לא בסמכותי לדון פה על חיבורים פיראטיים, אני לא דובר החברה.

פורסם
החבר שלך גר בב"ש?

אכן, חבר שלי גר בבאר שבע.

אותו נציג מחברת "אבידר" אמר לו שהפילטר היה מונח בארון ולא מחובר (יש לציין שעבדו על הארון לפני שבועיים טכנאים של HOT)

פורסם

חבר שלך לא היה צריך להכניס אותו לדירה,

איתמר יש פילטר,זה מין הברגה דו צדדית שמתלבשת בן היציאה של המפצל המרכזי לכבל שמוביל הביתה,הבעייה איתם או שהם עובדים ומשבשים הכול,כולל אינטרנט ואז הטכנאי הבא של הוט שבא לבקר מבטל אותו,או שהוא סתם משמש כמאריך לבכל.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ששששששששששששש!!!!!!!! מה קרה לך?! למה אתה מגלה????? זה סוד!!!!!

פורסם

פעם הבאה שמגיע נציג כזה , תגיד לו שאם הוא לא עוזב אתה מזמין משטרה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...